STOP STOP STOP SVINDELFIRMA!!!! Betalte for en lampe til over 400,00 den 26.10.24. Ordrenr 1423. Har rykket, rykket og rykket og anmeldt firmaet på TP, (som IKKE er dansk, trods navnet).... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Laaaang leveringstid - men det siger sig selv når det kommer fra Kina... Og det ville jeg gerne have vidst, for så havde jeg IKKE gjort det. Dels aht bæredygtighed og arbejdsforhold, dels grundet Kina... Ver más
Køb aldrig her. Kinesisk firma Jeg har brændt nallerne Lang leveringstid, str passer slet ikke, meget dyrt og kompliceret at returnere. Og du spøger om yderligere kontooplysninger. Og ikke billi... Ver más
Hvor skal man starte , Concept Copenhagen, det klinger ellers meget godt, der går dage før deres translater oversætter Ens mails , du får standard svar , alt personligt er VÆK , skræmmende at der er... Ver más
La gente también ha visto
Skod kina vare.
Køb ALDRIG herfra
Køb ALDRIG herfra - jeg er trukket for betaling 8/5-24 og endnu INGEN vare modtaget - under al kritik.
Udfra andres anmeldelser skulle jeg aldrig ha handlet her 😱😱😱ADVARSEL hold jer VÆK!
FUP OG SVINDEL‼️
Hold dig langt væk - så mister du ingen penge for varerne er helt igennem elendige‼️
ikke køb fra dette hjemmeside
ikke køb fra dette hjemmeside. scam!!!! i høj grad.
- Rigtig dårlige kval
- Størelsen passer ikke
- og man kan ikke sende det retur
Snyd og humbug
Snyd og humbug, har ikke modtage noget fra dem.
Hold jer væk herfra.
Var det muligt at give 0 stjerner…
Var det muligt at give 0 stjerner skulle de have det. Uendelig lang leveringstid. Helt ufatteligt dårlig kvalitet og returnering til Kina som så ofte koster en mindre bondegård.
Totalt svindelfortagende
Som mange andre har beskrevet så bestil…
Som mange andre har beskrevet så bestil aldrig derfra. Størrelserne er utilregnelige og det er umuligt at få byttet skoene da du skal betale for omkostningerne som er lig med prisen på skoene .
Fup firma
Betil aldrig herfra
Bestil aldrig herfra! Kinesisk FUP og FUSK! Husk tjek trustpilot inden du/ I bestiller.
Aldrig bestil herfra
Aldrig bestil herfra! Husk tjek trustpilot inden i bestiller fra en hjemmeside som i ikke kender til!!! Det er fup
Hold jer væk
Hold jer væk.
Str er en by i Rusland, mærket uvist, mangler i produkt og bytning kræver at du sender til Hongkong.
Ville returnere, da str ikke fremgik af det tilsendte produkt og at der manglede noget på varen og at det umuligt var den rette str de sendte. Der var heller ikke tag med produktmateriale osv.
Men svaret var at jeg kunne få 10 % tilbage og give dem til en ven eller at jeg for egen regning skulle returnerer til Hongkong.
Jeg brokkede mig og kunne få 20 %, igen og så 30 %.
Længere nåede vi ikke.
Hæsligt hæsligt hæsligt
Elendige sko sendt fra TEMUs lager
Jeg bestilte et par Jorn Ortopædiske Fritidssko hos Concept Copenhagen. De er nu modtaget og viste sig at være i en dårlig kvalitet, og så er de ekstremt små i størrelserne.
Jeg kunne se, de var sendt fra det samme lager i Malmø, som TEMU sender varer fra, og efter lidt research viste det sig, at skoene kan købes direkte hos TEMU til lidt over det halve af, hvad jeg gav for dem.
Der er intet ortopædisk ved dem. De er bløde og af elendige materialer. Det er decideret falsk markedsføring - "Jorn" signalerer noget dansk (Asger Jorn), og "Ortopædisk" signalerer en vis kvalitet. Intet af det holdt stik.
Jeg stødte på Concept Copenhagens annonce på Instagram, og efter at have researchet på TEMU kan jeg se, der er masser af TEMU-sko, der sælges af andre påstået danske firmaer på Instagram til en højere pris.
Lad være med at falde for det.
Magen til skidt skal man lede længe…
Magen til skidt skal man lede længe efter, det er nu ikke helt rigtigt for alt for mange butikker giver sig ud for at f.eks. Danske men det er Kina vare af ringeste kvalitet.
Købte sko ved Concept Copenhagen, så fine ud på billedet, noget Alla ruskind men det er plast, det rageste skidt.
Det er ikke dem jeg så på billedet.
Prisen burde have stoppet mit køb.
Skoene er røget i skraldespanden kunne ikke drømme om at gå i dem, det er næsten synd for skraldespanden .
HOLD JER LANGT VÆK FRA CONCEPT COPENHAGEN.
Mvh. Flemming Bertelsen.
Aldrig køb der fra man får ikke sin vare
Aldrig køb derfra man får ikke sin vare der er gået 1 måned og jeg har ikke modtaget mit vare jeg anbefaler ikke nogen til at købe derfra
Ringeste kvalitet ever.
På billederne ser skoene jeg har bestilt super flotte ud, såen lidt ruskinds look.
Men da jeg i dag modtog dem, var det det vildeste blanke tynde plastik.
PAS PÅ... billederne snyder HELT VILDT på deres hjemmeside.
Måske jeg var lidt naiv i forhold til prisen, men havde ikke troet at de var så ringe i kvaliteten.
Jeg ville ikke engang forærer dem væk til en anden, det er de ikke værd.
Fup firma som trækker pengene med uden…
Fup firma som trækker pengene med uden at levere
Du bliver snydt
Fake, pengerne lige ud af vinduet !!!!
Du betaler godt nok for varen, men den kommer aldrig hjem til dig. Sikke noget fusk og svindel !!!!!!!
Concept Copenhagen = KINA BUTIK!
OBS dette er IKKE en Dansk butik!
Det er en kina butik med kinesiske varer af dårlig kvalitet.!
Retunering, -ja hvis du selv betaler for at sende varen tilbage til Kina.!
Hold jer langt væk fra at handle her!
Virksomheden giver sig ud for at være…
Virksomheden giver sig ud for at være en dansk virksomhed som vi alle er glade for at handle med... Fup!
Virkeligheden er elendig service med automatsvar når man beder om at annullere ordren pga manglende levering.
Dvs.: Alm. Danske forbrugerregler er de ligeglade med.
Track af ordren er der IKKE, men de var lynhurtige til at hæve penge på min konto!
Kinesere der endnu en gang er lykkedes med at gøre mig til nar!
Tjek ALTID trustpilot - FØR jeg handler på nettet! Husker til mig selv.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.