Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STOP STOP STOP SVINDELFIRMA!!!! Betalte for en lampe til over 400,00 den 26.10.24. Ordrenr 1423. Har rykket, rykket og rykket og anmeldt firmaet på TP, (som IKKE er dansk, trods navnet).... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb aldrig her. Kinesisk firma Jeg har brændt nallerne Lang leveringstid, str passer slet ikke, meget dyrt og kompliceret at returnere. Og du spøger om yderligere kontooplysninger. Og ikke billi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvor skal man starte , Concept Copenhagen, det klinger ellers meget godt, der går dage før deres translater oversætter Ens mails , du får standard svar , alt personligt er VÆK , skræmmende at der er... Ver más

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Concept Copenhagen pretends to be a…

Concept Copenhagen pretends to be a danish based webshop.
Products are shipped from CN.
Ordered 12 days ago and track.link tells me items are in NL currently.
I have no expectations that the shorts will be of any mentionable value.
Scam website and bad business practice.

18 de mayo de 2024

Hold jer LAAAANGT VÆK!

Laaaang leveringstid - men det siger sig selv når det kommer fra Kina... Og det ville jeg gerne have vidst, for så havde jeg IKKE gjort det. Dels aht bæredygtighed og arbejdsforhold, dels grundet Kinavarer pr definition er rigtig rigtig dårligt. Og dette er ingen undtagelse; Kina-centimeter er åbenbart 15% kortere end DK-centimeter. Så tja, for kr. 800 direkte i skraldespanden. Tak for ingenting, hold jer LANGT VÆK

30 de mayo de 2024

DONT GO THERE!

DONT GO THERE!

Jeg bærer ikke nag, og kan egentligt kun blame mig selv for at jeg ikke har brugt bare 1 minut på at læse deres betingelser.
Concept Copenhagen, hedder firmaet men det er blot et af mange firmaer som sælger tøj i latterligt ringe kvalitet. Jeg kan selvfølgelig kun tale ud fra egne erfaringer, men den poloshirt jeg modtog efter godt 3 uger, er det ringeste kvalitet jeg nogensinde har set.

IGEN, jeg havde ikke lavet min research og derfor blamer jeg ikke andre end mig selv, men LAD VÆR!

NÅR (Fordi det vil du) du vil retunerer og have pengene igen, skal du på egen regning sende det retur til Asien... :D

29 de mayo de 2024

Købt 2 par Marc shorts i str

Købt 2 par Marc shorts i str. M , det ligner mest børne tøj.
Shortsene skulle være elastisk og bløde , det er de på ingen måde.
Jeres reklame billede er ikke svarende til det produkt der sendes ud.
Køber ved et Dansk firma ... plat,plat .... tøjet er fra Kina og skal sendes retur til Kina. I tilbyder 10% hvis jeg vil beholde et ubrugelig produkt, der er forkert markes ført.
Vil fraråder andre at købe hos dem.
Forventer at få alle mine penge retur. Tak

29 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg gerne vil vente i 16 dage på…

Hvis jeg gerne vil vente i 16 dage på at modtage mine varer - så kan jeg selv bestille dem i Kina. Lad være med at prale med levering næste uge når I ikke kan leve op til det.

Da jeg omsider fortrød købet fordi det var trukket så langt ud med leveringen, og bad om at få mine penge refunderet, skrev kundeservice hurtigt til mig at jeg ikke kunne få det fulde beløb refunderet når der var gået mere end 24 timer efter bestilling 😆😆

12 de mayo de 2024

Kina vare

Bestilte nogle såkaldt ortopædiske fritidssko. Der kom nogle sko fra Kina i meget lav kvalitet. De har absolut intet med ortopædiske sko at gøre.

6 de mayo de 2024

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse. Det tog 13 dage at få produktet leveret - et par herreshorts Marc Mesh shorts i str. XL. Størrelsen var helt til grin, den svarede mere til en herre str. S. Kvaliteten ringe - syet skævt i benene.
Kan returneres - hvor kunden selv skal betale al fragt retur til Kina. Alternativt tilbydes man at få 10 % af varens pris, og så kan man selv beholde den vare, som er ubrugelig. Prisen på shortsene var 150 kr.
Ingen anbefaling her fra!

Reklamation

Goddag,

bare for lige at få alt på det rene, så har I leveret et ikke ordresvarende produkt, da jeg bestilte GRÅ sko og IKKE grønne, jeg har så bestilt en forkert størrelse, men hvis det er jeres forretningspolitik at kunderne skal betale fragtomkostninger ved fejllevering, så stopper vi bare her, og så må det være første og sidste gang jeg handler hos jer.

I er hurtige til at trække beløbet fra min konto, men lang tid om at levere produktet, det er bare ikke godt nok, og ikke fornuftigt købmandskab hvis man ønsker at opbygge en relation til sine kunder.

Hvis jeg ikke hører fra jer, vil jeg som desværre flere andre lægge en kommentar ind på Trust Pilot til hjælp for at andre ikke havner i samme situation.

Jeg kommer ikke til at gå fra hus og hjem på grund af dette, men må sige at jeg er mega skuffet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte 2 Polo-trøjer og 2 hørskjorter.

Købte 2 Polo-trøjer og 2 hørskjorter.. begge produkter viste sig være af dårlig kvalitet. Hørskjorter ikke af hør, men af bomuld og polyester.
Ikke "true to size" el heller sand farve.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen.
Hold jer væk!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte orthopædiske sko str 47 som er…

Købte orthopædiske sko str 47 som er str 45 og ikke anvendelige købt for 280kr og får tilbud om at sende retur for 270kr så det er service ud over alle grænser. Firmaet fremstår som dansk men er kineser fis fup firma.så advarsel til andre.

22 de mayo de 2024

Fusk på højt plan.

Kan kun tilslutte mig resten. Fortjener ingen stjerner. Produkterne er ikke som i beskrivelserne. Hverken materiale eller størrelser er i nærheden af virkeligheden.

Det værste l... ever

Det værste l... ever. Bestiller en trøje i mande størrelse, men kan ikke få den over hovedet, ydermere er mærkeseddelen klippe af i nakken.
HOLD JER VÆK!!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Modtog min pakke på dørmåtten

Modtog min pakke på dørmåtten, varen lever ikke op til det forventede/str. passer ikke.
Fik tilbud om 10% i refusion eller sende varen til Asien for egen regning (de oplyser ikke hvortil i Asien - og jeg havde aldrig handlet, hvis jeg havde vidst det)
Pakken er afsendt fra Malmø med fuld adresse, så jeg har svaret, at det må være dertil jeg skal returnere - afventer svar fra dem.
Alternativt må jeg høre Forbrugerklagenævnet om de kan hjælpe.

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.