Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Ver más
La empresa ha respondido
Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver más
La empresa ha respondido
Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver más
La empresa ha respondido
Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.
Præstevang 13, 7190, Billund, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Der var god kontakt og mine produkter lever op til mine forventninger. Jeg er positivt overrasket over hvor godt mit hår føles og er lettet over at have sluppet af med alle plastikbøtterne ✌🏽✨

Respuesta de conscious.dk
Gode produkter og rigtig god og virkelig hurtig service.

Respuesta de conscious.dk
Det er bare en virkelig god butik med nogle virkelig gode produkter! Jeg er vild med konceptet og vil bare have mere :) Specielt tøjvaskearkene er klart de bedste jeg har prøvet.

Respuesta de conscious.dk
2.gang jeg køber herfra, og er vild med deres produkter til en bedre kemi fri hverdag. Skøn lille virksomhed, service og levering i top. Jeg er FAN, og vender bestemt tilbage

Respuesta de conscious.dk
Great product, simple, sustainable and local - everything we need.

Dejlig hurtigt levering
Og jeg er glad for produktet til mine fødder.

Respuesta de conscious.dk
Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på det med jeres fine små mærkater. Det er virkelig noget, mange andre kunne lære af. Jeg er allerede gået i gang med at bruge sæbebarerne og er indtil videre meget tilfreds. Jeg krydser fingre for, at jeres lille virksomhed fortsætter med at vokse og trives.

Respuesta de conscious.dk
Altid god service, brugbar markedsføring, og hurtig besvarelse hvis man har spørgsmål til varer eller levering. Anbefaler at handle ved Conscious!

Respuesta de conscious.dk
Virkelig dejlige produkter, har købt til både rengøring og personlig pleje. Er så glad for at slippe for en masse plastik i min husholdning. Også altid rigtig hurtig levering.

Respuesta de conscious.dk
Fin service via mail, da jeg havde spørgsmål til produktet, jeg havde bestilt.

Respuesta de conscious.dk
Hurtigt levering og levede op til mine forventninger.

Respuesta de conscious.dk
Great products and amazing customer service - I highly recommend!

Respuesta de conscious.dk
Fine varer og god information om, at der var ferie, så jeg først ville få mine varer senere. Sæbedispenser er super!

Respuesta de conscious.dk
Every single thing that i buy from conscious.dk is just amazing. Now, whenever i need something new, i always check concious.dk. I hope they will have broader options in near future

Respuesta de conscious.dk
Skønne diskret velduftende produkter, der virker 👌🏻

Respuesta de conscious.dk
Jeg købte vaske ark, håndsæbe, shampoo og tandpasta piller.
Pakken kom allerede efter 2 dage.
Det er imponerende at man for de samme penge, eller endda mindre, kan få et produkt der er bedre for miljøet og har de samme egenskaber.
Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de conscious.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.