Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

123 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre produkter- meget hurtig levering

Meget hurtig modtagelse af de lækre sæber, både til rengøring og personlig pleje. Sæberne er drøje i brug og særdeles effektive, hårvask er reduceret til 2 gange om ugen.

27 de julio de 2025

Hej Bonnie,

Tusind tak for de søde ord 💚 Dejligt at høre, at du er glad for både produkterne og leveringen – og så skønt at høre at hårvask er reduceret til 2 gange om ugen🌿

Hurtig klargøring af ordre

Altid en fornøjelse at handle med de skønneste mennesker. Varerne ligger nærmest klar ude i postkassen, før end bestillingen er afsluttet.

25 de julio de 2025

Hej Ann,

Tusind tak 💚 Det gør mig så glad at høre! Så dejligt at varen når frem hurtigt og at oplevelsen føles nem og hyggelig 😊

Virkelige gode produkter

Virkelige gode produkter - og så helt naturlige produkter. Til gavn for en selv og naturen

28 de julio de 2025

Hej Randi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿

Det betyder virkelig meget, at du lægger mærke til kvaliteten – det er netop dét, vi brænder for 💚 Tak fordi du støtter op om det!

Hej Camilla,

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget! Jeg er så glad for, at både produkterne og leveringen har levet op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, jeg håber alle får 💚

Super

Super. Jeg handler gerne her igen.

11 de julio de 2025

Hej Bettina,

Hvor er det skønt at høre – vi glæder os allerede til næste gang 😊 Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder rigtig meget for os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og hurtig service og lækre…

Altid god og hurtig service og lækre produkter

11 de julio de 2025

Hej,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for dine ord og for at vende tilbage til os igen og igen 🙏 Det er en fornøjelse at sende afsted til dig!

Hej Christine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at både produkt og levering har levet op til dine forventninger 💚 Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive – tak!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Som altid super god kundeservice

Som altid super god kundeservice og lækre miljøbevidste produkter til fine priser. Vi mangler stadig lidt småting, for at vi kan lave alle vores indkøb til badeværelse mm, der :) Feks plaster eller tandpasta der ikke skal tygges (vi har nogle børn der ikke kan tygge selv)
Men der skal også være tid til at opbygge en god solid forretning jo ;D

4 de julio de 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din søde og støttende anmeldelse – den varmer! 💚 Vi elsker at høre, at du er glad for både kundeservice og produkterne. Og tak for input! Vi har nogle faste favoritter i sortimentet, mens andre produkter skiftes ud løbende for at gøre plads til nye spændende varer, så det er dejligt at få idéer fra jer, der bruger produkterne i hverdagen. Måske kommer der noget børnevenligt på hylderne snart 😉

Gode lækre produkter

Conscious har lige det man kan have brug for, og helt uden plastik.
Lækre produkter, med mild duft

15 de julio de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💚

Vi bliver så glade for at høre, at du finder det, du har brug for – og at det kan være helt uden plastik. Og dejligt, at du også sætter pris på de milde dufte 🌿

Tak fordi du handler hos os – det betyder virkelig meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virksomhed med et fint miljøhjerte

Jeg har handlet flere gange hos Conscious, og det vil jeg fortsætte med.
En virksomhed med hjertet det rette sted, gode produkter, skånsomme for miljøet, og masser af gode tips til anvendelse på Instagram.
God service og hurtig levering.

5 de julio de 2025

Hej Anna,

Din anmeldelse rammer lige i hjertet – tusind tak for de smukke ord 💚

Vi gør os virkelig umage for at finde produkter, der giver mening, så det er fantastisk at høre, at det mærkes.

Tak fordi du følger med og handler hos os igen og igen – kunder som dig, der gør det hele værd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig og hurtig betjening.

Personlig og hurtig betjening.

4 de julio de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder meget for os! Tak fordi du handler hos os 🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og virkelig lækre produkter…

God service og virkelig lækre produkter
Klar anbefaling

2 de julio de 2025

Hej Betina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både servicen og produkterne har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling – den varmer virkelig. 💛

Tiril, sitfter af conscious.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt super og lynhurtig service

Alt super og lynhurtig service - og skønt med en hilsen i pakken, jeg henter i din postkasse♥️ Vi nyder at have lækre produkter, der kun fylder lidt i skuffer og skabe.

26 de junio de 2025

Hej Annette,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din søde anmeldelse! 💛 Vi er så glade for, at produkterne passer godt ind hjemme hos jer. Tak fordi du er kunde hos os – det betyder virkelig meget!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

dejlige produkter

dejlige produkter

8 de junio de 2025

Hej Jona,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for vores lille virksomhed! Vi er rigtig glade for, at du synes om produkterne 😊

De bedste hilsner,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 stjerne pga rykker for anmeldelse…

3 stjerne pga modtaget 2. rykker for anmeldelse før jeg har haft mulighed for at prøve varen af…

6 de junio de 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse – og jeg beklager ulejligheden med påmindelserne.

Vores system sender automatisk en anmodning om anmeldelse baseret på et gennemsnit af, hvornår de fleste kunder tager deres produkter i brug. Jeg kan godt se, at det ikke altid passer for alle, og det tager jeg selvfølgelig med i vores overvejelser fremover.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for produkterne – og har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at skrive ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse at handle hos jer. Jeg glæder mig til at få hængt mine sæbeholdere op. Jeg er vild med jeres shampoobars og det er fantastisk at de ikke fylder noget i feriekufferten.

5 de junio de 2025

Hej Lena,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at det igen har været en god oplevelse at handle hos os! Det betyder virkelig meget for os med trofaste kunder som dig 💚

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering

29 de mayo de 2025

Hej Liselotte,

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at både produkterne og leveringen levede op til forventningerne 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Næsten som en fysisk butik

Næsten som en fysisk butik. Dejligt at mærke, der er mennesker bagved, med en personlig håndskrevet hilsen. Tak for det ;-)

26 de mayo de 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse – den varmer virkelig meget ❤️

Det er lige præcis den følelse, vi håber at sende med hver eneste pakke: at der står rigtige mennesker bag, som ser og værdsætter hver eneste bestilling.

Så tak for, at du mærkede det – og tak fordi du vælger os!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.