Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og hurtig ekspedition. Jeg bestilte vaskeark. 15 min efter var de klar til afhentning. Jeg har også nogle sæbebarholdere derfra til badeværelset som pynter på glasdøren. De hænger godt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shampoo baren er virkelig dejlig. Jeg har psoriasis i hovedbunden. Kan mærke mindre kløe i hovedbunden, og håret set sundere og blankere ud efter hårvask med shampoo baren. Shampooen dufter dejli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Total wellness og selvforkælelse! Og produkter med miljøet i fokus - whats not to like? :-D Jeg fik min ordre leveret på under et døgn, alt var forsvarligt og miljøbevidst indpakket, og alle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog min ordre med ultra hurtig levering i en genbrugskasse, der var perfekt tilpasset indholdet – hverken for stor eller for lille. Tak for at I genbruger papkasser og endda gør opmærksom på d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

Vi hjælper dig med at vælge mere bevidst. conscious.dk er en dansk web shop der forhandler produkter indenfor personlig pleje, rengøring og køkkenartikler, med fokus på mindre plastik, mere genbrug og kvalitet over kvantitet. Mindre plastik er kernen i vores mission. Ved at tilbyde lækre alternativer, kan man minimerer brugen af engangsplastik. Vi stræber efter at fremme genbrug ved at tilbyde produkter, der kan genanvendes eller genbruges, hvilket bidrager til en mere cirkulær økonomi. Vi tilbyder produkter, der ikke kun er holdbare, men også skaber en bevidst forbrugeroplevelse, hvor kvalitet prioriteres over masseproduktion.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

123 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Altid den bedste service

Det er en kunst at kunne skabe en personlig service igennem en webshop, men det formår Tiril. Har købt varer flere gange og samme gode service hver gang. Personlig hilsen i pakken betyder alt ❤️
Svarer hurtigt på beskeder og er god til tips, tricks og rådgivning.
Stamkunde her, hvert fald 🙋🏼‍♀️

1 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Hej Benedicte,

Ej hvor blev jeg bare glad – og faktisk også lidt rørt – over din anmeldelse ❤️

Det betyder så meget for mig, at din oplevelse er god. Jeg gør mig virkelig umage med hver eneste pakke, og at du lægger mærke til det, det gør hele forskellen!

Tusind tak fordi du kommer igen og igen – det er virkelig noget helt særligt at have dig som stamkunde 🙏🏼

Købte 3 sæbeholdere

Købte 3 sæbeholdere. Super fint lille produkt. Havde lige lidt problemer, men fik hurtig skriftlig hjælp. Hurtig levering.

12 de mayo de 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for at tage dig tid til at skrive den 🌿

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for sæbeholderne! Vi er rigtig glade for, at du skrev, så vi kunne få løst problemet. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på både dine ord og din støtte 💚

Virker efter hensigten

Go service spare på plastik og hurtig levering

6 de mayo de 2025

Hej Trine,

Tak for den søde anmeldelse! 💚 Vi er så glade for, at du sætter pris på både den hurtige levering og vores fokus på at spare på plastikken. Det betyder meget – tak fordi du støtter os✨

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og hjælp da jeg skrev om nogle spørgsmål. Har handlet her flere gange. Produkterne er gode. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

7 de mayo de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for de fine ord – det betyder virkelig meget!
Vi er så glade for, at du er kunde hos os, og at du er glad for både produkterne og servicen. Det er præcis sådan en oplevelse, vi håber at give 💛

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej Randi,

Tak for din anmeldelse 🍓

Jeg lægger hjerte og sjæl i min lille virksomhed, og jeg håber altid at kunne give en oplevelse, der føles både personlig og positiv. Hvis der er noget, du synes kunne være bedre, så må du endelig sige til.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good products and quick delivery

Good products and quick delivery. Will recommend.

3 de mayo de 2025

Hi Aurora,

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear you liked the products and service 😊

We truly appreciate the recommendation – it means a lot! 💚

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og super hurtig…

Lækre produkter og super hurtig levering! Jeg kommer igen! 😉

30 de abril de 2025

Hej Marcel,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det betyder meget 🙏

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen – og er så glade for, at produkterne og leveringen har levet op til forventningerne ✨

Spændende nye produkter

Spændende nye produkter.
Er allerede glad for opvaskebaren og kaffefiltret. Hurtig levering.

1 de mayo de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💛

Det gør os så glade at høre, at du allerede er blevet glad for opvaskebaren og kaffefiltret – og at leveringen gik hurtigt, det betyder rigtig meget for os!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for mit køb

Jeg er meget glad for mit køb, dog er duften af vaskesrkene lidt for voldsom for mig og dem uden duft var ikke mulige at købe

26 de abril de 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os at høre, at du er glad for dit køb 💛

Duften kan godt virke lidt intens, når man åbner pakken med flere vaskeark samlet, men heldigvis bliver den meget mildere, når man bruger ét ark ad gangen i vasken.

De uparfumerede ark er desværre udsolgt hos producenten i øjeblikket, men vi bestiller dem hjem igen så snart det er muligt!

Personlig betjening

Der er altid god service og man bliver glad, når man henter en personlig pakke i postkassen.

27 de abril de 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for de varme ord 💛

Det betyder virkelig meget at høre, at både service og pakkeoplevelsen gør dig glad – det er lige præcis den følelse, vi håber at sende med hver eneste forsendelse. Tak fordi du handler hos os 🌿

Lækker hjemmeside

Lækker hjemmeside - skønne produkter!

13 de abril de 2025

Hej Line,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din søde anmeldelse! 🌿 Vi er så glade for, at du kan lide både vores webshop og vores produkter. Det betyder meget for os 💚

4 de abril de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for, at din ordre nåede hurtigt frem 💛

Gode produkter, hurtig levering

Tak for den personlige hilsen og vareprøve af vaskeark.

28 de marzo de 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at den lille hilsen og vareprøven blev værdsat 💛

Vi elsker at kunne tilføje en personlig detalje til din pakke – det skal være lidt hyggeligt at handle hos os ✨

De bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og hurtig betjening

Godt udvalg og hurtig betjening. Elsker deres produkter. Kun anbefaling herfra.

20 de marzo de 2025

Hej Signe,

Hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse – tusind tak! 💛

Det betyder virkelig meget, at du er glad for både udvalget og vores produkter. Og så er det skønt at høre, at du vil anbefale os videre – det varmer!

De bedste hilsner

Supergode kobberklude

Købte de supergode kobberklude, der er gode til at skrubbe med uden at de ridser overfladen. Og der kræves ikke voldsom meget knofedt.

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse og at du deler din erfaring! 🤩 Det elsker vi at høre – kobberkludene bliver også flittigt brugt herhjemme!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget den fineste pakke med…

Jeg har modtaget den fineste pakke med nogle skønne produkter. Vaskeark til opvaskemaskine virker fint :-)
Tak for hurtig og god service.

Hej Susanne,

Tusind tak for de søde ord! 💫 Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse. Jeg elsker at kunne hjælpe, så det betyder meget, at du har oplevet servicen som hurtig og god. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Helt uden problemer

Det var nemt at bestille, hurtig levering og produkterne som beskrevet. Der var ovenikøbet prøve med på andet produkt.

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds – både med bestilling, levering og produkterne. Og så skønt, at prøven var en lille ekstra glæde! Håber, du får masser af glæde af det hele. 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælpsom og super hurtig service

Hjælpsom og super hurtig service. Kan varmt anbefales

15 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Hej Nete,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi er altid klar til at hjælpe 💚✨

Køber herfra igen

Køber herfra igen

23 de febrero de 2025

Respuesta de conscious.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse – det glæder os virkelig at høre! Vi ser frem til at sende din næste pakke afsted 😊

dishwasher and laundry sheets

I bought the dishwasher and the laundry detergent sheets and they're so simple and nice to use. I was already using the toilet bowl cleaner sheets, and had to get all of them: they work as well as the liquids I was using before and now I don't have to deal with the horrible big plastic containers. I'm very happy to be moving towards a greener option.

16 de febrero de 2025

Respuesta de conscious.dk

Thank you so much for your kind words! 😊 We're thrilled to hear that you're enjoying the dishwasher and laundry detergent sheets – and that you've added the toilet bowl cleaner to the mix too! Thank you so much for choosing us ❤️

Best regards,
Tiril, founder of conscious.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.