Nyere drivere til macOS virker ikke. Indstillingerne har ingen effekt. Jeg havde tidligere en gammel version af driveren som virkede. I forbindelse med køb af ny Rollermouse afinstallerede jeg den gam... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en SliderMouse Pro fra een af de store online butikker, til en skarp pris. Efter at have modtaget den kunne jeg dog konstatere at den hakkede og ikke var god at arbejde med. Jeg ringede til... Ver más
La empresa ha respondido
havde problemer med min RollerMouse Red Plus kontakter Cantour via deres mail om problemet og dagen efter har jeg svar og tilbyder jeg kan få tilsendt nye knapper hvis jeg selv vil skifte dem. To da... Ver más
La empresa ha respondido
Roller Mouse Red plus - Serviceniveau helt i toppen ! Kort efter vi har købt RollerMouse Red plus, viste den slet ikke courser / pilen på skærmen. Efter en mail til supporten blev vi kontaktet hu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Contour Design udvikler ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computer uden risiko for smerter eller belastningsskader. Vores produkter tilbyder den højeste grad af ergonomi og inspirerer til variation og forbedrede vaner.
Información de contacto
Nyropsgade 43, 1., 1602, Copenhagen V, Dinamarca
- +4570270227
- info@contour-design.com
- contourdesign.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig afhjælpning af problem
Havde problemer med at mit tastatur hver morgen skulle kobles fra og til for at virke sammen med min dock. Fik tilsendt en opdatering så nu virker det upåklageligt👍😀

Super flot kundeservice!
Super flot kundeservice!
Jeg havde fået stjålet min PC med dongle til keyboard. Søgning efter en ny dongle viste, at den var udsolgt alle vegne. Skrev til kundeservice hos Contour Design, hvor Peter Kjær Hansen lynhurtigt svarede tilbage, at de ville sende en ny til mig, uden beregning!!!
Det er nok den flotteste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet, så 6 store stjerner herfra :-)

Jeg sendte en mail til Contour Design
Jeg sendte en mail til Contour Design, har intet hørt fra dem,
Fik bare en mail, hvor i der stod " Har du været tilfreds med vores service" og det jeg bestemt ikke været.

Respuesta de Contour Design
Super behageligt og ergonomisk korrekt.
Super behageligt og ergonomisk korrekt.
nemt at betjene. kan klart anbefales

The Contour Shuttle is an excellent product
The Contour Shuttle is an excellent product for video editing and the service is perfect. In case of a problem, you will be helped immediately, even with the help of Teamviewer. Highly recommended for video editors.
Flip Tocila Studio Brandaris Holland
Contour Shuttle er et fremragende produkt til videoredigering, og servicen er perfekt. I tilfælde af et problem, vil du blive hjulpet med det samme, selv ved hjælp af Teamviewer. Kan varmt anbefales til videoredigerere.
Flip Tocila Studio Brandaris Holland

Respuesta de Contour Design
God kundeservice. Jeg havde mistet donglen til mit…
Jeg havde mistet donglen til mit Contour Balance keyboard. Efter en e-mail havde de sendt en ny en afsted til mig uden omkostning.

Respuesta de Contour Design
Jeg har haft en meget positiv og god…
Jeg har haft en meget positiv og god dialog med Contour Design.
De har hjulpet med en demo af deres udstyr.
Det virker upåklageligt.
Jeg køber gerne Contour Design’s produkter

Roller Mouse Red plus
Roller Mouse Red plus - Serviceniveau helt i toppen !
Kort efter vi har købt RollerMouse Red plus, viste den slet ikke courser / pilen på skærmen. Efter en mail til supporten blev vi kontaktet hurtig og efter bare en arbejdsdag og en meget professionelle mailkorrespondance, blev da konstateret, at den er ikke til at redde.
Vi afslutte sagen fredag middag. Allerede lørdag formiddag blev leveret en ny mus.
Service på TOPNIVEAU !
Søde Regitze - Tak for hjælpen -

Respuesta de Contour Design
Nemt og bekvemt, samt lækkert produkt
Lækkert produkt. Hurtig levering og nem bestilling. Bekvemt med mulighed for gratis prøveperiode, som gjorde det sidste for mig, i forhold til at komme til at anvende rollermouse.

Super go service
Super go service, jeg skrev, de svarede og jeg fik ny knap til min mus, bare sååå fin service
5 point herfra
Kenneth

Respuesta de Contour Design
Jeg havde defekte knapper på en…
Jeg havde defekte knapper på en MouseTrapper. Fik lynhurtigt fremsendt nyt sæt knapper med god vejledning.
Knapper udskiftet og alt gik fint MouseTrapper virker fint igen.

Rollermouser Mobile RM Red - høj kvalitet
Rollermouser Mobile RM Red er et superlækkert produkt i højeste kvalitet. Og en fin løsning for venstrehåndede. Kan stærkt anbefales.

Excellent products and services
Excellent products and customer services. Purchased a RollerMouse Pro3 after suffering shoulder pain using a traditional mouse and the pain was gone in under 1 week.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.