Nyere drivere til macOS virker ikke. Indstillingerne har ingen effekt. Jeg havde tidligere en gammel version af driveren som virkede. I forbindelse med køb af ny Rollermouse afinstallerede jeg den gam... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte en SliderMouse Pro fra een af de store online butikker, til en skarp pris. Efter at have modtaget den kunne jeg dog konstatere at den hakkede og ikke var god at arbejde med. Jeg ringede til... Ver más
La empresa ha respondido
havde problemer med min RollerMouse Red Plus kontakter Cantour via deres mail om problemet og dagen efter har jeg svar og tilbyder jeg kan få tilsendt nye knapper hvis jeg selv vil skifte dem. To da... Ver más
La empresa ha respondido
Roller Mouse Red plus - Serviceniveau helt i toppen ! Kort efter vi har købt RollerMouse Red plus, viste den slet ikke courser / pilen på skærmen. Efter en mail til supporten blev vi kontaktet hu... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Contour Design udvikler ergonomiske mus, der giver brugerne mulighed for at arbejde sikkert ved deres computer uden risiko for smerter eller belastningsskader. Vores produkter tilbyder den højeste grad af ergonomi og inspirerer til variation og forbedrede vaner.
Información de contacto
Nyropsgade 43, 1., 1602, Copenhagen V, Dinamarca
- +4570270227
- info@contour-design.com
- contourdesign.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuldstændig fantastisk service.
Fuldstændig fantastisk service.
Jeg havde egentlig afskrevet mit ellers meget lækre keyboard (nogle taster fungerede ikke længere), bruger det hver evig eneste dag og i mange timer,
Skrev til Contour den 14/6 og i dag 16/6 er der lige dumpet et nyt keyboard ind ad døren.
Tusind tak til Contour - jeg er glad :)

Respuesta de Contour Design
Super service. Havde en rollermouse hvor den ene knap var løs og satte sig fast. En lille mail til kundeservice og dagen efter havde jeg et sæt nye knapper og en fin instruktion i at sætte de nye knapper i. Og så endda med en lille personlig hilsen. Jeg er fan :)

Respuesta de Contour Design
Kundeservice som det skal gøres!
Jeg bruger Red Plus rullemusen til daglig, men efter års slid begyndte den ene knap at sidde løss. Jeg skrev til Contour og fik et nyt klikker-sæt sendt hjem dagen efter. Det er helt vildt at så god kundeservice stadig findes!

Respuesta de Contour Design
If only all developers were as responsive and helpful
Latest mac update to Big Sur broke the driver of my Shuttle Xpress. Followed all instructions to troubleshoot new one but didn't appear to recognise the device.
Great support from Daniel within a day or 2 who remote controlled and knew exactly when to unplug and replug the device (although I had done this several times it appears to have been critical re *exactly when to do this...I think!) ...and that's all that was required. If only every developer was as responsive.

Respuesta de Contour Design
Super rådgivning og fremragende rollermouse
Behagelig og nem at bruge rollermouse - og sød og imødekommende support, når man søger hjælp til, hvilken man skal vælge.
Dog en advarsel: Når først man har prøvet rollermousen, gider man ikke gå tilbage til normal mus ;)

Exzellenter Kundenservice und Werthaltigkeit
Exzellenter Kundenservice. Auch für Produkte die fast 20 Jahre alt sind (wie mein Shuttle Pro V2).
Eine meiner besten Anschaffungen- und extrem nützlich zur Produktivitätssteigerung.
Weiter so!

Respuesta de Contour Design
Hjælpen var hurtig og jeg fik til sidst…
Hjælpen var hurtig og jeg fik til sidst løst problemet, men det var sådan set min egen løsning ...

Respuesta de Contour Design
Jeg har fået den bedste service og den…
Jeg har fået den bedste service og den bedste hjælp.

Super lækker service
Der er hurtig levering, og super lækkert tastatur og Roller Mouse, er pjattet med at man har mulighed for at prøve det af før man beslutter sig for endeligt køb.

Contour Design - RollerMousse FANTASTISK
Klart 5 stjerner
Jeg kontaktede et firma der solgte kontorartikler, de samarbejder med Contour Design. Sælgeren anbefalede mig Contour Design Rollermouse og talte varmt om produktet. Hun spurgte om jeg ikke ville prøve det, jeg kunne får det hjem på prøve i 14 dage og var jeg ikke tilfreds, lå der en returlabel jeg kunne bruge til og sende tastatur og mus tilbage til Contour.
Derefter tog Contour Design over, der gik ikke et døgn så modtog jeg en mail at nu var pakken på vej.
Jeg er rigtig glad for min RollerMouse og tastatur, det skulle jeg have investeret i for mange år siden.
Servicen og hurtigheden var helt i top hos Contour Design
Og det med at de låner deres produkter ud, viser hvor stor tiltro de har til at deres produkt er godt og det fik mig til og tænke at så må der jo være noget om det.
Jeg er ikke blevet skuffet, hverken over produkter, kundeservice eller hurtighed
Klart anbefalelsesværdigt

Respuesta de Contour Design
Support was the best I have ever received.
I own and pro2, free3 rollermouse and recently bought shuttleproV2 upon contour support's advice.
I was having problem with shuttle to work on my newly purchased iMac and was in communication with support in Denmark but nothing was seeming to be working.
After many failed attempts, D Elam from Denmark support offered to assist via TeamViewer.
He spent at least an hour trying various trouble shootings etc. and finally managed to get it to work.
This means a lot to me as due to carpal tunnel issues; I need a rollermouse or shuttle to carry on working on graphics and for online business.
Always admired the contour products and support was the best I have ever received.

Respuesta de Contour Design
Superfede produkter der gør en kæmpe…
Superfede produkter der gør en kæmpe forskel i hverdagen, virkelig gode manualer og trouble shooting skemaer, der gør det nemt at udskifte dele selv hvis det skulle være nødvendigt, plus lynhurtig support.
Kæmpe anbefaling herfra.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.