Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte en Contour Unimouse. En bra och genomtänkt produkt med massor av inställningsmöjligheter. Dessvärre hänger inte Contour Design med i utvecklingen och anammar Apples betaprogram när de släpper... Ver más
La empresa ha respondido
Jag ställde en direkt fråga om det var en rimlig åtgärd att lossa på skruvarna på baksidan på produkten för att komma åt att rengöra bättre, när rengöringsinstruktionen inte gav önskat resultat. Fråga... Ver más
La empresa ha respondido
"Vi hoppas att du fick svar på din fråga eller hjälp med ditt problem." Det är just det som är problemet - jag fick en enkät att besvara, men ingen har kontaktat mig angående min förfrågan? (Ja, ja... Ver más
La empresa ha respondido
Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.
Nyropsgade 39-43, 1., 1602, Copenhagen, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Fick bra hjälp, dem skickade en ny enhet till oss och vi skickade tillbaka den defekta enheten, smidigt!

Respuesta de Contour Design
Nöjd med produkten vi beställde men att får en fraktsedel för att skicka tillbaka en felaktig vara har inte gått.
Fick en retur fraktsedel med felaktig adress, har försökt i snart i ett år att få en fraktsedel med rätt adress men det har inte kommit någon än trots flertal mejl.

Respuesta de Contour Design
Fick ett väldigt fin bemötande och hjälp med mina frågor.
Tack för fin service

Respuesta de Contour Design
Otroligt snabb och enkel respons då jag fick prova rollermouse och keyboard. De kom på bara någon dag och sen var det inget strul när jag skulle skicka tillbaka delarna. Vår ekonomiavdelning snålar annars hade jag gärna köpt grejorna jag fick prova.

Inget tjafs. Ni bytte bara ut en Roller mouse Red Plus, som hade problem

Snabb och enkelt
Inga krångligheter med supporten, snabba svar och bra lösningar.

Respuesta de Contour Design
Världens bästa datamus! Mycket bra kundsupport när jag fick problem under installationen av musen!

Supernöjd med min Roller Mouse Red plus
Har mindre värk i axlarna och jobbar snabbare med enkel tillgänglighet till mus och musknappar.

Respuesta de Contour Design
RollerMouse Red är ett utmärkt verktyg och lätt att göra egna inställningar för knapparna
Contour Design har varit mycket behjälpliga vid support för programvarorna till RollerMouse

Respuesta de Contour Design
Jag är jättenöjd med varan jag köpt från Contour Design. Var även i kontakt med deras kundtjänst som svarade snabbt och proffsigt. Allt har fungerat perfekt!

Respuesta de Contour Design
Blev tyvärr aldrig kontaktad av er återförsäljare

Respuesta de Contour Design
Suverän service, blev av med BT-dongeln till mitt tangentbord.
Kom en ny på posten inom någon dag.

Respuesta de Contour Design
Enkelt och bra bemötande vid reklamation

Respuesta de Contour Design
Más información sobre otros tipos de reseñas.