Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som jeg ser det, er websiden lukket. ØV! Det var ellers super fede t-shirts, og jeg ville også gerne have den brune af den jeg har købt 2 af. Det print der er på trøjen holder så godt og trøjerne føle... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg var faktisk positivt overrasket. I modsætning til andre danske hjemmesider, som levere diverse trøjer, så levere Copenhagen State faktisk en ordentlig kvalitet. Snorene i trøjen er lidt for lange... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en t-shirt d. 9/11, jeg modtager en mail d. 10/11 om at min ordre er på vej. D. 12/11 bliver pengene trukket fra min konto, nu er det d. 20/11 og når jeg forsøger at spore pakken har GLS end... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 26/12 en hoodie - 3/1-25 kommer der besked om ordren er modtaget og pengene blev hævet på kontoen. S Seneste 1,5 uge har jeg forgæves forsøgt få svar på, hvornår pakken kommer fr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Copenhagen State er et brand der er skabt med et henblik på at skabe designs, som er tidsløse og neutrale.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skuffer aldrig

3. hoodie jeg køber. Stadig vanvittig kvalitet og god levering :)

6 de diciembre de 2022

Hej William,

Tusind tak for rosen og ikke mindst den gentagende støtte. Det går ikke ubemærket hen!

Hav en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State

God kundeservice.

God kundeservice.
God mail korrespondance.

30 de noviembre de 2022

Hej Michael,

Kæmpe tak for at tage dig tiden til, at give os en anmeldelse og endda 5 stjerner!

Tak for dig! - Hav en rigtig dejlig dag.

God service.

Jeg giver Copenhagen State mine bedste anbefalinger. Der er altid super service og tøjet er af høj kvalitet.

29 de noviembre de 2022

Hej Maria,

Tusind tak for de 5 stjerner!
- Det gør os så glade, at du værdsætter vores service og ikke mindst produkter.

Hav en skøn dag, og vi ses forhåbentligt igen på siden!

De bedste hilsner, Oliver / Copenhagen State

God hjemmeside og service

God hjemmeside, gode vare og hurtig behandling og forsendelse. Derfor 5 stjerner herfra 👍

18 de noviembre de 2022

Hej Morten,

Tusinde tak for de 5 stjerner!
- Det betyder utroligt meget, at du værdsætter vores arbejde samt produkter.

Hav en god dag!

Hej Jonas,

Mange tak for din anmeldelse!

- Vi er utrolig glade for, at du mener vi giver 5/5 stjernet service og produkt.

Hav en god aften!

Super kvalitet af tøj!

Super kvalitet af tøj!

Hurtig og nem levering. Klasse virksomhed!😎😎

4 de octubre de 2022

Hej Tristian,

Mange tak for den flotte anmeldelse!
- Det gjorde vores mandag til en fredag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot tøj levede helt op til forventning…

Flot tøj levede helt op til forventning og nem og hurtig levering . Vil helt sikkert bestille igen

3 de octubre de 2022

Hej Sanne,

Tusinde tak for du tog dig tiden til en anmeldelse og så endda give os 5/5 mulige stjerner! Det varmer mere end du aner.

Køb af Hoodie

Hurtigt og nemt køb

9 de septiembre de 2022

Hej Noah,

Mange tak for de 5 ud af 5 mulige stjerner!

Det gør os glade, at du ikke kan blive mere tilfreds med produktet samt vores service.

Hav en dejlig dag!

Super produkt

Super produkt
Kompetent support team
Virkelig hurtigt levering

16 de septiembre de 2022

Hej Simon,

Tusinde tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, du er tilfreds med hele oplevelsen og ikke mindst produktet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Nem hjemmeside og godt overblik

15 de septiembre de 2022

Hej Johnny,

Tusinde tak for lige, at gøre vores dag bedre!

Vi er glade for, du er tilfreds med vores service og hjemmeside😄

Rigtig god dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget min pakke idag

Jeg har modtaget min pakke idag, med sweatpants og sweatshirt. Tøjet er i dårlig kvalitet, og der er ikke sendt noget faktura med, kun et klistermærke. Tøjet passer, men kvaliteten kunne godt være bedre :)

14 de septiembre de 2022

Hej Louise,

Det er vi kede af, at høre du synes!
Vi har heldigvis knap 3000 kunder, der synes andet🫶🏻.
Vi har dog ingen Louise i vores system, som har købt hos os den seneste uge?😅
Du må meget gerne kontakte os på: info@copenhagenstate.dk, hvis du er utilfreds med vores produkt. - Så jeg sikker på, at vi finder en løsning, der gør dig glad😊

Great service

Great service! Great product!

1 de septiembre de 2022

Hi Morten,

Thank you so much!

Have a great day

Best regards, Oliver // Copenhagen State.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rent faktisk god kvalitet

Snorene i trøjen er lidt for lange, men ellers er jeg meget tilfreds. Nu glæder jeg mig bare til, at hvordan den ser ud efter en vask eller to :D

30 de agosto de 2022

Hej Mikkel,
Mange tak for din tid og tilføjelse!
Grundet de lidt "lange" snore er så man har mulighed for at binde dem, som der også er vist på studiobilledet ellers har vi erfaret, at nogle af vores kunder tager snorerne ud af hætten. Vi tager det til efterretning!

God dag

De bedste hilsner Oliver / Copenhagen State.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Honest review

Fedt logo, jeg elsker farven men kvaliteten for selve tøjet ku være bedre. Lav en 2.0 af en ny kollektion og brug en anden slags stof så er vi oppe på en 5/5! 💪🏽

14 de julio de 2022

Hej Jasin,

Vi beklager det sene svar!
Mange tak for den detaljeret anmeldelse.
Vi er et upcoming brand, så vi arbejder konstant på at levere den bedst mulige kvalitet til pengene. Så der sker forbedringer meget snart🚀

De bedste hilsner Oliver / Copenhagen State.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og hurtig levering.

13 de julio de 2022

Hej Lars,

Tusinde tak for du tog dig tiden til, at skrive en anmeldelse! Endnu mere tak for de hele 5 stjerner. Vi sætter pris på, at du værdsætter vores service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en god kvalitet og tro mode…

Det er en god kvalitet og tro mode størrelsen - lækkert sæt!

26 de junio de 2022

Hej Rikke,

Tusinde tak for de 5-stjerner!
Vi er glade for, du kan lide det.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har skrevet til dem men de svarede ikke…

Har skrevet til dem men de svarede ikke tilbage. Ved første vaske blev skriften farvet plus der var pletter på igle andre af bukserne da jeg fik dem... Ellers lækker kval

9 de junio de 2022

Hej Michael,

Vi har svaret på dine mails, dengang du skrev dem. Tjek gerne igen ellers må du meget gerne skrive en ny mail. Øv at dine bukser har drillet.. Skriv gerne til os, så får vi et nyt par fikset til dig.

Vi håber vi ses på siden igen:-)

Købet tirsdag på webshop

Købet tirsdag på webshop - kom næste dag 💪👍🙏

1 de junio de 2022

Hej Casper,

Tusinde tak for den gode anmeldelse! - Vi sætter pris på, at du værdsætter vores service :-)

Dbh Oliver // Copenhagen State

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.