Som jeg ser det, er websiden lukket. ØV! Det var ellers super fede t-shirts, og jeg ville også gerne have den brune af den jeg har købt 2 af. Det print der er på trøjen holder så godt og trøjerne føle... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var faktisk positivt overrasket. I modsætning til andre danske hjemmesider, som levere diverse trøjer, så levere Copenhagen State faktisk en ordentlig kvalitet. Snorene i trøjen er lidt for lange... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en t-shirt d. 9/11, jeg modtager en mail d. 10/11 om at min ordre er på vej. D. 12/11 bliver pengene trukket fra min konto, nu er det d. 20/11 og når jeg forsøger at spore pakken har GLS end... Ver más
Bestilte 26/12 en hoodie - 3/1-25 kommer der besked om ordren er modtaget og pengene blev hævet på kontoen. S Seneste 1,5 uge har jeg forgæves forsøgt få svar på, hvornår pakken kommer fr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Copenhagen State er et brand der er skabt med et henblik på at skabe designs, som er tidsløse og neutrale.
Información de contacto
Aalborgvej 52, 9560, Hadsund, Dinamarca
- Info@copenhagenstate.dk
- copenhagenstate.dk
Stor anbefaling
Flot t-shift i blød og lækker kvalitet og i en blå farve der matcher foråret helt perfekt:)
Hurtig levering
Hurtig levering. Kvalitet lidt lavere end pris. Stor og dejlig alligevel. Billeder matcher reel life

Respuesta de Copenhagen state
Dårlig kvalitet, dårlig oplevelse fra ende til anden.
De ting de har beklaget på trustpilot, som kunne være bedre. Fortsætter de med. F.eks manglende papirer i pakken. Det er bøvlet at returnere. Da jeg skulle dette, var deres hjemmeside nede. Så jeg kunne ikke få lov til at gøre det den rette vej, men måtte igennem flere mails. Returneringstiden i forhold til hvor hurtigt de refunderer, overholdes ikke. De er ikke modtagelige overfor kritik, men anmelder ens anmeldelse, selvom det jo er den købsoplevelse man har. Og så har vi slet ikke snakket om, at man ikke kan regne med størrelserne. Du kan købe en XL der sidder lige i skabet. Og en der er to størrelser for store. Jeg ved ikke om det er fordi det bare købes i østen, trykkes i polen og så sendes ud til kunderne, at det er svært at navigere i størrelserne, selvom den samme vælges. Men at de kører 70% på siden, er der nok en grund til. Hvis de kørte med de vejledende priser, ville det være røveri. Dette er min personlige købsoplevelse, som er 100 valid. Og jeg har et ordrenummer at referere til.
Fantastisk service med hurtig svar tid…
Fantastisk service med hurtig svar tid på mail. Fedt design med god kvalitet i forhold til pris.
Fik desværre ved et uheld sent en forkert størrelse. Men her trådte Copenhagen Statetil. Intet mindre end 2 dage, efter jeg havde sendt den første mail. Havde jeg fået den rigtige størrelse med posten og et returlabel til at sende den forkerte størrelse retur.
Dette er helt bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Copenhagen State.

Respuesta de Copenhagen state
Bæredygtigt design og lækker kvalitet
Virkelig lækre produkter, der er tænkt over både design, kvalitet og bæredygtig produktion. Tak for handlen.

Rigtig god oplevelse
Lækkert tøj - hurtig levering. Og trods misforståelse ved returnering/ombytning hurtig tilbagemelding og levering af det byttede tøj. Vi kommer igen.

Respuesta de Copenhagen state
Bestilte og fik leveret dagen efter
Bestilte og fik leveret dagen efter. Tøjets kvalitet er langt højere end forventet 👌🏼

Respuesta de Copenhagen state
Meget nemt hurtigt og virkelig godt tøj…
Meget nemt hurtigt og virkelig godt tøj til den bedste pris

Kvaliteten er klasse
Kvaliteten er klasse, priserne er mere end fornuftige og servicen i top!

Respuesta de Copenhagen state
Copenhagen State tilbyder ikke gratis…
Copenhagen State tilbyder ikke gratis retur. Det burde være en hel normal service for en tøj webshop.

Respuesta de Copenhagen state
Hurtig og god levering og den hoodie…
Hurtig og god levering og den hoodie som jeg købte er i god kvalitet.

Super serivce
Der var lidt problemer, med nogen udsolgte vare, men det var et lille problem. De fik kompenseret rigtigt godt og gav mig flere muligheder for hvad de kunne gøre for at gøre det godt. Super service i sidste ende.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.