Van hoe de medewerkers van Cosmeau met hun klanten omgaan, kan menig bedrijf in Nederland nog iets leren. Tevreden als ik ben over de wasstrips van Cosmeau had ik een nieuwe bestelling gedaan, maar da... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Lekker ruikende wasdoekjes soms met een beetje was geur bolletjes erbij..wc doekjes en alles reiniger doekjes werken ook prima!! Vaatwas doekjes trouwens ook maar die heb ik enkel nog maar in proef ge... Ver más
Wat een teleurstelling om er achter te komen na de uitzending van Keuringsdienst van waarde dat deze en eigenlijk alle wasstrips grotendeels uit plastic bestaan. De zogeheten PVA's. Er staat op jullie... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sustainable care and beauty products like laundry detergent sheets, safety razor blades for women, and cleaning tabs.
Información de contacto
Raasdorperweg 52 H, 1175 KX, Lijnden, Holanda
- support@cosmeau.com
- cosmeau.com
Ha contestado el 74% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Was reukt pas lekker als ik er 4…
Was reukt pas lekker als ik er 4 doekjes in doe, wordt een dure grap
Het is heel fijn dat Cosmeau mij de…
Het is heel fijn dat Cosmeau mij de mogelijkheid biedt om nog vriendelijker om te gaan met het leven, de Aarde. Bedankt voor de snelle levering!
Heerlijk ruikende wasstrips "clouds" zo…
Heerlijk ruikende wasstrips "clouds" zo fijn geen plastic flessen meer
Het product doet wat ik ervan…verwacht
Het product doet wat ik ervan verwachtte: makkelijk in gebruik, ruikt lekker en het minimum aan verpakkingen en gewicht.
Ipv 10 stuks ontving ik maar 1
Ipv 10 stuks ontving ik maar 1. Voor mij nooit meer cosmeau

Goed product, goed bedrijf
Goed product van een bedrijf met een unieke propositie. Maar hoe mooi het verhaal ook, ik koop het niet als het eindresultaat niet voldoet. Deze wasstrips koop ik elke keer bij wanneer ze op zijn, want ze zorgen voor een goed resultaat, en de huisgenoten met een gevoelige huid kunnen er veel beter tegen dan ze tegen veel alternatieven kunnen. Daarnaast zijn ze gevoelsmatig goedkoper, want je doet lang met een verpakking.
Bij sommige was met hardnekkige geuren grijp ik nog terug op een aggressiever, geparfumeerd wasmiddel, maar voor al het andere zijn deze wasstrips mijn favoriet.
Onbetrouwbaar bedrijf!
Ze geven aan dat het wasmiddel plastic vrij is, maar er blijkt wel plastic in te zitten. Als ik ze daar op aanspreek, proberen ze het probleem klein te maken. Uiteindelijk beloven ze geld terug te geven na lang aandringen. Maar als ik het product op eigen kosten heb geretourneerd, geven ze aan dat ik alleen andere producten er voor in de plaats kan bestellen. Een onbetrouwbaar bedrijf en het wasmiddel werkt ook nog eens heel matig!
Ter aanvulling op hun reactie: Kijk de uitzending van de keuringsdienst van waarde: aflevering wasstrips. Zij leggen haarfijn uit dat het een schadelijk product is. Daarnaast is een waardebon van een bedrijf waar je geen vertrouwen in hebt, iets heel anders dan geld terug krijgen, wat in de mailwisseling was beloofd. En als laatste, als je op de verpakking schrijft dat het plastic vrij is en het zit er wel in, dan lieg je naar mijn idee.

Respuesta de cosmeau.com
snelle levering en goed product
Ik bestel al een aantal jaren de…
Ik bestel al een aantal jaren de wasstrips en geurparels van Cosmeau. Werkt uitstekend en ruikt heerlijk! Geen enkele klachten.
Snelle levering, gebruiksvriendelijk, prijs/kwaliteit ok, groot aanbod,...
Ik ruik niks
ik had hier hele hoge verwachtingen van maar helaas -> ik ruik echt totaal niks!
Helemaal tevreden!
Heb de wasstrip gebruikt voor half jaar nu en ben helemaal tevreden met de product! Ze lossen helemaal op in het water, zelf met 20 graden was (niet volle was), verwijderen de vlekken goed, en heb een subtiele scent. Ik heb eerder de wasstrip van een andere NL merk geprobeerd, maar was een teleurstelling. Deze zijn echt een aanrader! De bewaardoos heeft ook heel goed kwaliteit! Mijn wasmachine staat in de badkamer en de doos houdt de strippen goed droog in die vochtig omgeving.
Netjes geleverd
Producten voldoen aan verwachtingen
Producten voldoen aan verwachtingen. Ik bestel regelmatig jullie producten
Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk
Cosmeau biedt producten die niet alleen goed voor mij zijn, maar ook voor het milieu. De levering was snel en de producten zijn makkelijk in gebruik. Echt een aanrader voor wie duurzaam wil leven.
Pafrumvrije wasstrips raad ik NIET aan!
Ongeveer 2 jaar gebruik ik nu parfumvrije wasstrips ivm een allergie voor parfum. Ideaal want het neutral wasmiddel is echt duur in vergeleken met de wasstrips, klonk als een sprookje. Echter voor een volle was moet ik 4 wasstrips gebruiken zodat mijn was niet muf ruikt. Oftewel uiteindelijk was ik met de wasstrips dubbel zo duur uit als met het neutral wasmiddel... nu weer terug naar neutral en was ruikt niet meer muf. Voor mij geen wasstrips meer. En ook nadeel dat er een parfumvrije wasstrips zijn voor zwarte, witte en wol was.

Respuesta de cosmeau.com
Ik merk niet dat me was schooner ruikt…
Ik merk niet dat me was schooner ruikt tis nog steeds muffig

Respuesta de cosmeau.com
Goede voornemens zijn verdwenen!
Ik had het goede voornemen om komend jaar afwasstrips te gaan gebruiken. Goed gekeken en uitgezocht die van Cosmeau aangeschaft. De afwas schoon, maar wat mij opviel dat na 3 x er al een hele vieze vette / plakkerige laag om de roosters etc onderin de afwasmachine zat!!!
Toen schoonmaakspullen via Cosmeau gekocht en na een paar keer weer! Inmiddels gelezen dat meer mensen dit hebben. En dat het slecht is voor de vaatwasser. ALLE strips in de vuilnisbak! Ik ga weer terug naar mijn oude vertrouwde blokjes!

Misleidend
Dit bedrijf is samen met de andere bedrijven van plasticvrije producten misleidend. Er komt wel degelijk plastic in de natuur als zie je dat niet omdat het volledig oplost.
Daarnaast wordt er niets met een review gedaan. Die ik al eerder heb hestuurd.
Erg jammer want de produkten werken prima en de geurparels ruilen heerlijk

Respuesta de cosmeau.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.