Een kraan besteld, werd geleverd maar pakket ongeopende retour gestuurd omdat ik de verkeerde kraan had besteld. Met retourcode geretourneerd. Geld is na 1 maand nog steeds niet op mijn rekening ond... Ver más
I ordered the tap from them on Sep, 13 and received an email confirmation of order saying that the order will be shipped next working day. The order was not shipped. Nor did I receive any fur... Ver más
artikel een magnetische vaatdoekhouder voldeed niet , magneet niet sterk genoeg. Retour gezonden maar daarna geen bericht meer. Terugbetaling nog niets ontvangen. Na plaatsing review werd er kort... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een defect product ontvangen, croomsanitair gecontacteerd, zonder enige vraag te stellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd! Perfecte service. Ik ben zeer content. Heb al een aantal kee... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor para baños
- también en la categoría
- Reformas de cocina
Escrito por la empresa
Wij hebben de oplossing voor jouw: Keuken🚰 Badkamer 🛁 Toilet 🚽
Kaapstanderweg 36, 8243 RB, Lelystad, Holanda
- 020-3086794
- Info@croom-sanitair.nl
- croom-sanitair.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
top service, top kwaliteit
Perfecte service. Ik ben zeer content.
Heb al een aantal keer besteld op deze site, alles werkt perfect, goede kwaliteit… ik raad het zeker en vast aan.
Website vermeld levering binnen 24 uur…
Website vermeld levering binnen 24 uur maar zelfs na week nog niet geleverd
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Sink buddy besteld. Plakte al gelijk niet meer dus weggegooid geld. Nog contact opgenomen met klantenservice maar GEEN reactie verder. Zou niet hier bestellen.

Respuesta de Croom Sanitair
Oogt degelijk en fraai
Snelle reactie op een vraag over een keukenkraan via de mail.
De kraan oogt degelijk en ziet er mooi uit.
Er is een hele mooie kraan.
Er is een hele mooie kraan geleverd.
We zijn er heel blij mee.
Ik heb -/+ 10 dagen terug een artikel…
Ik heb -/+ 10 dagen terug een artikel besteld bij croom sanitair maar nooit dat product ontvangen en nu wordt het telefoon ook niet opgenomen, ze zijn gewoon weg.
Ik denk dat ik opgelicht ben.
Was op tijd.
Duidelijkheid communicatie en goede service
Duidelijkheid communicatie. Snel antwoord (via whatsapp) als je vragen hebt. Zelfs in de avond. Ondanks dat we het apparaat weer moesten retourneren zijn wederom zeer goed geholpen.
5 mei online kraan besteld zou de…
5 mei online kraan besteld zou de volgende dag komen .Woensdag maar eens gebeld en gemaild .Niemand eraan gekregen of iets gehoord. Vervolgens iedere dag gebeld .Niemand aanwezig Volgens Google gewoon open en website staat ook niks van vakantie.

Respuesta de Croom Sanitair
Hele snelle levering en goede…
Hele snelle levering en goede handleiding om de kraan zelf te installeren
Snel geholpen
Snel geholpen, kreeg snelle reactie op een vraag via email. Mooie kraan en scherpe prijs
Mooie product
Mooie product, Mickey mouse bedrag, snel geleverd, stevige verpakking. Top bedrijf
Erg mooie keukenkraan
Erg mooie kraan voor in de keuken besteld. Het werd snel geleverd en het was redelijk makkelijk te installeren. Iets meer informatie over de gebruikte maten van de leidingen was wel handig geweest, nu moest ik naar de bouwmarkt om verloopjes te halen. De kraan heeft namelijk 12mm nodig terwijl mijn leidingen 15mm zijn. Ook komt er veel minder water uit de kraan dan mijn oude zodat bijvullen van bv de waterbak van mijn koffiemachine veel langer duurt dan anders. Handen wassen met deze bespaarkraan gaat wel erg goed, ook met minder water.
Ook was het fijn geweest als de flexibele slang wat langer was geweest zodat het gewicht verder naar beneden kan. Of misschien een andere manier bedenken om de slang terug te krijgen dmv een elastiek oid.
Verder zeer tevreden!