Cycle Valley Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het ophalen van mijn splinternieuwe fiets, brak de ketting bij aankomst thuis. Zowel via cycle valley als Fietsen Brijs, zeer snel en enthousiast verder geholpen. Fietsen Brijs zijn de fiets zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijk, vragen werd heel duidelijk beantwoord. Problemen werden onmiddellijk aangepakt en op gelost. Was een beetje terughoud om te starten, maar ik kan alleen maar zeggen dat alles heel vlo... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles verliep vlot. Enkel de “herkenbaarheid” van de mails was voor mij een minpuntje. Doordat ik een mail verwachtte van “cyclevalley” bleef een mail met als afzender de naam van een medewerker ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle administratie werd vlot geregeld, en ik kreeg nog extra advies / ondersteuning bij het invullen van de online aanvraag voor de leasing. De afhandeling van mijn dossier liep heel snel en correct.

Información sobre la empresa

1. Servicio de leasing
  2. también en la categoría
  3. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad
  4. Servicio de business-to-business

Escrito por la empresa

Cycle Valley is de fietsleasepartner voor werkgevers (bedrijven, steden en gemeenten) en werknemers. We begeleiden en ontzorgen maximaal van fietskeuze tot zorgeloos fietsplezier. Samen creëren we goesting om te fietsen want ... goesting is het begin van alles. ____________________________________________________________ Cycle Valley est le partenaire idéal de leasing de vélos tant pour les employeurs (entreprises, villes et communes) que leurs employés. Nous vous guidons et vous accompagnons à chaque étape depuis le choix du vélo jusqu’à la garantie d’un plaisir maximum dans son utilisation au quotidien. Ensemble, nous créons cette envie de faire du vélo parce que ... l’envie est le début de tout.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Heel vriendelijk en snelle service

14 de diciembre de 2022

Respuesta de Cycle Valley

Leuk om te lezen en bedankt voor de sterke review, Sarah! Veel fietsplezier!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Weg promotieprijs

Goede opvolging van dossier. Jammer dat de promotieprijs van de winkel (10%) niet gedeeld wordt met de klant maar extra winst betekent voor Cycle Valley.

30 de enero de 2023

Respuesta de Cycle Valley

Dag Philippe, bedankt voor jouw review. We vonden het aangenaam om jou persoonlijk en op maat te informeren en te begeleiden richting jouw ideale leasefiets.
Jammer om te lezen dat de extra energie die we in jouw dossier hebben gestoken, niet heeft geloond in deze review. Om dezelfde service en begeleiding op maat in de toekomst te blijven garanderen, nemen we een commissie op de verkoop van een fiets.
We wensen je veel fietsplezier!

duidelijke info

correcte info, duidelijk, vlotte procedure

29 de enero de 2023

Beste Kathleen,

Hartelijk dank voor jouw feedback. We wensen jou nog veel mooie en veilige ritten met de je nieuwe fiets.

Mvg,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het hele proces ging vliegensvlug

Het hele proces ging vliegensvlug! Duidelijke uitleg tijdens een infosessie, gemakkelijke website,…

29 de enero de 2023

Beste Ann,

Wij danken jou voor jouw feedback en wensen jou veel fietsplezier.

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen, geen enkel probleem gehad

12 de diciembre de 2022

Beste Marleen,

Dank je voor jouw review. Veel succes met je nieuwe fiets.

Vlotte service!

Doelgericht, snel, vriendelijk. De info die werd gegeven op mijn werk door persoon was heel duidelijk en relevant! Ik had juist wat meer van de app verwacht, daar kan je echt niet veel info op terugvinden en vind ik ook niet zo handig in gebruik. Maar van de service kan ik niets slechts zeggen.

27 de diciembre de 2022

Beste Marte,

Wij danken jou voor deze info. Wat de App betreft nemen we jouw feedback zeker mee.
We wensen jou nog veel fietsplezier.

mvg

service voor iedereen!

24 de enero de 2023

Beste Ingrid,
Super bedankt voor de gedetailleerde feedback. We wensen jou nog veel fijne en vooral veilige fietsritten toe.

Mvg

Vlotte service

Vlotte service. Snel afgehandeld.

8 de enero de 2023

Respuesta de Cycle Valley

Dag Maarten, bedankt voor de feedback. Veel fietsplezier gewenst!

Alles verliep vlot

Alles verliep vlot.
Enkel de “herkenbaarheid” van de mails was voor mij een minpuntje. Doordat ik een mail verwachtte van “cyclevalley” bleef een mail met als afzender de naam van een medewerker een paar weken in mijn junkmail zitten vooraleer ik doorhad dat deze een bericht ivm met mijn fietsleasing bevatte.
Voor de rest heel tevreden!

3 de noviembre de 2022

Respuesta de Cycle Valley

Bedankt voor de score en de nuttige feedback, Caroline! We gaan ermee aan de slag om het proces te perfectioneren. Veel plezier met je nieuwe fiets!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bij vraagstelling krijg je heel vlug…

bij vraagstelling krijg je heel vlug antwoord.
Duidelijke richtlijnen hoe je de fiets moet bestellen, alles gaat vlot, snelle service

1 de enero de 2023

Respuesta de Cycle Valley

Dag Saskia, heel fijn om jouw review te lezen! Leuk als de inspanningen ook lonen. ;) We wensen je erg veel fietsplezier op je nieuwe tweewieler!

aankoop stromer st2

Alles verliep heel vlot en correct

17 de diciembre de 2022

Beste Koen,
Hartelijk dank voor deze info. We wensen jou veel plezier met jouw Stromer.

mvg

het Cycle Valley Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiterst professionele en snelle…

Uiterst professionele en snelle dienstverlening.

2 de enero de 2023

Beste Piet,
Wat fijn dit te lezen. Dank je wel voor jouw review.
Het is steeds leuk dat ons manier van werken geapprecieerd wordt.

We wensen jou nog veel fietsplezier.

Mvg,

Het Cycle ValleyTeam

Alles ging heel vlot

25 de diciembre de 2022

Respuesta de Cycle Valley

Beste Krista, Het Hele Cycle Valley Team dankt je voor jouw feedback.
We wensen jou veel mooie en veilige fietsdagen in 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.