Hurtig ekspedition og tøj i høj kvalitet. Jeg vil give min højeste anbefaling til jeres skjorter, især sommerskjorterne. De er perfekte når det er rigtig varmt og de tørrer på rekordtid efter vask. 10... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Det bestilte kom hurtig frem. Da jeg måtte sende en ting retur blev pengene sat ind på min konto med det samme. Kunne dog ønske at der var returlabel med, da det var lidt besværligt at skulle købe po... Ver más
Fra ordreafgivelse til at du modtager varen i pakkeshop, sker dette i samme uge. God betjening ved telefonisk henvendelse. Ærgerligt at der ikke findes en Wolf Camper butik på Sjælland. Netop bestil... Ver más
Det gik hurtigt med at få den bestilte vare hjem. Der var et venligt brev i forsendelsen med besked om bytte af varen i tilfælde af utilfredshed. Da det viste sig, at størrelsen ikke passede, returne... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wolf Camper er det danske varemærke i friluftsudstyr. Vi designer og udvikler selv vores produkter. Vores ide er at sælge topkvalitet til fornuftige priser.
Información de contacto
Agdrupvej 11, 9830, Tårs, Dinamarca
- 98962023
- kontakt@wolfcamper.dk
- da.wolfcamper.com
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering 😀
SOKKER
Først og fremmest, det ER en fantastisk forretning. Alt bliver leveret, og alt er godt.
MEN mine 3 stjerne skal knyttes et et produkt, nemlig bambussokker. Det fungere ikke med glatte sokker. Som de skriver er det "som silke", hvilket betyder at din fod glider i skoen og laver "lyde", og det gælder alt mit fodtøj. De havde tidliger en anden udgave, som var betydelig bedre. Så min anbefaling bliver 3 stjerner. P.s har også meldt tilbage til dem, og de vil vende det på et produktmøde?
Vh. Trofast kunde.
Bidzil herrebuks revnede i skridtet
Bidzil herrebuks revnede i skridtet, har ellers ikke brugt dem særlig meget. Det er ikke noget jeg lige har oplevet før med outdoor bukser.

Respuesta de Wolf Camper A/S
God vare og ankom fantastisk hurtigt.
God vare og ankom fantastisk hurtigt.
Har tidligere haft en trøje magen til som jeg desværre mistede på en rejse. Jeg ved med sikkerhed at "finderen" helt sikkert får stor glæde af den. Hvis i får bestillinger fra Goslar nær Bloksbjerg i Tyskland så ved I hvorfor :-)
🎅🤶🧑🎄 god oplevelse
Hurtig ekspedition
Det har været en uproblematisk handel…
Det har været en uproblematisk handel og jeg er glad for den skjorte jeg købte. Ejer ringede til mig med et spørgsmål og var venlig og hjælpsom.
Super produkter og god afslappet…
Super produkter og god afslappet atmosfære i butikken
hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering
Som altid en god handel.
Som altid en god handel.
Gode varer og super hurtig levering.
God dansk kvalitet
Altid en god oplevelse
Kvaliteten lever op til mine forventninger
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.