Rigtig god oplevelse med Dahl & Wulf. Solid erfaring og næse for æstetik og rum. God til komplette løsninger med køkken, garderobe, bad og general indretning. Det har været en fornøjelse at samarbej... Ver más
La empresa ha respondido
Købte 3 moduler med håndtappede skuffer af egetræ, som vi selv satte sammen til vin & kaffebar; modulerne var lette at arbejde med og idag ca. ½ år efter står det stadig knivskarpt og vækker glæde hv... Ver más
La empresa ha respondido
Dahl & Wulf - Snedkeri leverer fint håndværk, og kommunikationen har været god igennem processen. Der var dog små udfordringer undervejs, og arbejdet tog længere tid end forventet på grund af forsinke... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik lavet et køkken til vores sommerhus hos Dahl og Wulf. Det var en special opgave med "skræddersyede" moduler til vores skæve fiskerhus på Ærø. Det var så fedt at opleve det hele bare fu... Ver más
La empresa ha respondido
Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi kalder det Dahl & Wulf, navngivet efter ejerne bag. Vi fokuserer på produkter målrettet dit hjem eller din virksomheds hjemmelige feeling – alt sammen med fokus på skræddersyet design i træ. Vi fremstiller mange forskellige snedkerlavede løsninger; Fingertappede egetræskøkkener, køkkener med malede fronter, og baderumsmøbler, indbyggede skabe, reoler og hele walk-in-clossets. Radiatorskjulere, vinreoler, sengeborde, rammer til spejle og alverdens special bestillinger. Hver produktion er unikt og skræddersyes den enkelte kundes ønsker og behov. Af samme årsag kan alle produkter fås i den farvekode, de ønskes i. Vi producerer vores produkter på vores snedkeri i Nordsjælland, Allerød. Som kunde er man efter aftale velkommen på snedkeriet. Her har I muligheden for at se en lang række færdige produktioner, fornemme duften af træ, arbejdende hænder og få en dialog om de forskellige trævarianter.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi kan varmt anbefale Dahl og Wulf. Smukke møbler og god service! Vi har følt os godt behandlet fra start til slut. Benedikte har givet gode råd hen ad vejen. Vi er begejstrede for vores nye møbel, der er helt skræddersyet til vores nye badeværelse! Vi glæder til igen at benytte Dahl og Wulf.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Jeg kun haft gode oplevelser med Benedikte.
Har fået lavet flere opgaver af Benedikte og Fra start til slut var processerne glatte og problemfri, samt Kommunikationen og rådgivningen var i top.
Så søger du god kreativ rådgivning og et unikt produkt i høj kvalitet, er Dahl og Wulf det rigtige valg. Det er bestemt ikke sidste gang, vi vælger dem.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Det var så fedt at opleve det hele bare fungerede fra start og gik som en leg hele vejen. Benedikte har en særlig evne til at få det hele løst og ser muligheder istedet for begrænsninger, samtidigt med det gik rygende hurtigt..
Takket være Dahl og Wulf / Benedikte har vi fået vores drømmekøkken :-)
5 store stjerner herfra.
Rasmus og Søren

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Skønt forløb med D&W, til at få lavet indbyggede skunkskabe.
De stod for både nedrivning, flyt af el, og montering af de nye skabe. Alt spillede, blev leveret til en aftalte tid, og der var løbende kontakt omkring status.
Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
I går sagde vi farvel til den sidste håndværker efter et forrygende forløb, hvor alt gik efter planen, og resultatet er helt fantastisk. Vi kniber os selv i armen, når vi kigger på vores nye køkken: høj kvalitet, overraskende løsninger og så meget os.
Dahl & Wulf har været den bedste samarbejdspartner, og vi vil ikke tøve med at anbefale dem og deres produkter.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Super professionel og gennemskuelig proces i forbindelse med nyt køkken. Alt gik fuldstændig efter planen, og har fået leveret og installeret det flotteste køkken i super kvalitet. Fik god service og vejledning af Benedikte, som havde styr på alt fra start til slut. Absolut ikke sidste gang vi bruger Dahl og Wulf.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Vi har været meget glade for at arbejde med Dahl & Wulf og ser frem til flere spændende projekter fremover. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Vi har fået leveret et højskab og et badeværelsesmøbel til vores gæstetoilet samt et entrémøbel.
Håndværket er imponerende, og vi er super glade og tilfredse med alle møblerne!
Benedikte er yderst professionel og har formået at omsætte vores idéer fra tanke til virkelighed med respekt for vores ønsker. Vi har oplevet et meget højt service niveau fra start til slut, og der har været klar kommunikation hele processen igennem. Det betyder virkelig alt!
Vi kan virkelig på det varmeste anbefale Dahl & Wulf - til hver en tid!

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Vi har fået det flotteste køkken og entremøbel fra Dahl&Wulf. Alt er blevet præcist som vi ønskede os. Gennem hele processen har Benedikte bl.a. givet masser af gode råd og sparring og leveret en fænomenal pris på Taj Mahal bordplade gennem hendes samarbejdspartnere. Serviceniveauet har været virkelig højt, og alt er leveret i høj kvalitet og til tiden. Allerede fra første møde kunne vi mærke at der ‘bare var styr på det’, og den følelse har varet ved gennem hele processen. Virkelig en fornøjelse!

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Kæmpe anbefaling af Dahl & Wulf. Supertjekkede fra først til sidst. Vi er SÅ glade for vores nye køkken og ikke mindst Benediktes hurtige koordinering og kommunikation!

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Vi har længe ønsker os mere skabsplads og havde forskellige idéer, men ingen af dem virkede helt rigtige. Benedikte har været super til at vejlede og tegne og forklare, så vi er endt med et resultat, der næsten smelter sammen med rummene og alligevel har givet utrolig meget skabsplads. Varmeste anbefaling herfra!

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Hvis der er nogen som forstår hvordan man giver kunder en fantastisk oplevelse, så er det Benedikte fra Dahl & Wulf. Vi kontaktede adskillige møbelsnedkere i forbindelse med bygning af indbygede skabe og køkkenø, men der var ikke rigtig nogen i nærheden af D&W. Takket være Benedikte's rådgivning, imødekommenhed, fleksibilitet og høje kommunikations niveau fik vi en fantatisk oplevelse. Vores tillid og høje krav blev let omsat til smukke resultater i vores nye hjem. Vi vurderer at "value for money" ikke kan være bedre og anbefaler dem varmt til alle. Vi er allerede i gang med at diskutere hvordan de kan hjælpe på badeværelset. :o)

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Dahl Wulf har leveret super flotte møbler til vores badeværelse og garderobe. Hele processen har været fuldstændig fantastisk. Få timer efter første møde modtog vi detaljeret tilbud, og den efterfølgende proces har kørt lige så smooth. Benedikte er meget professionel, vanvittig god til at at følge op, hun er super punktlig, og med hendes skarpe sans for indretning leverer hun værdifuldt input under hele processen. Alt blev leveret til tiden, i flotteste finish og kvalitet. Vi er mere end tilfredse med resultatet, og anbefaler på det varmeste Dahl Wulf.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Virkelig dygtige snedkere med sans for detaljen. Holder aftaler og tidspunkter til punkt og prikke.
Kan klart anbefales til andre der skal bruge snedkerkøkken, vinreoler eller andet på special mål.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Vi har haft en supergod oplevelse ifb med køb af nyt snedkerbadeværelsesmøbel hos Dahl&Wulf. Vi oplevede en professionel og topserviceminded Benedikte der tog os i hånden fra start til slut. Hun var bla rigtig god til at følge op og give løbende statusmeldinger udover at være virkelig venlig og imødekommende. Altsammen gjorde det til en nem og gnidningsfri process og vi kan derfor varmt anbefale et køb derfra!

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Håndlavet snedkeri, fornuftig pris og særdeles god service

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Købte 3 moduler med håndtappede skuffer af egetræ, som vi selv satte sammen til vin & kaffebar; modulerne var lette at arbejde med og idag ca. ½ år efter står det stadig knivskarpt og vækker glæde hver dag.
Vi var ikke helt tilfredse med én af skuffernes udtryk, men denne blev byttet uden problemer og sat i af Dahl & Wulfs medarbejdere. Vi havde ifbm. købsprocessen en række spørgsmål, hvor vi hurtigt fik svar og god vejledning.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Top professionel snedkeri. Leverer til tiden og meget smukt udført arbejde
Vi har fået vores drømmekøkken igennem Dahl Wulf Home, og har været ovenud tilfredse med hele processen. Benedikte har ydet en kompetent vejledning, svarer hurtigt på spørgsmål via mail, og leverede et kvalitetsprodukt til aftalt tid.
Vi vil til enhver tid igen vælge Dahl Wulf Home som leverandør af snedkerløsninger.

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Har købt de fineste skærebrætter med udslibning til en lille skål der følger med. Virkelig lækre og god kvalitet. Bruger dem til brunch og tapas. Bedste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri
Más información sobre otros tipos de reseñas.