Dahl & Wulf - Snedkeri Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med Dahl & Wulf. Solid erfaring og næse for æstetik og rum. God til komplette løsninger med køkken, garderobe, bad og general indretning. Det har været en fornøjelse at samarbej... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 3 moduler med håndtappede skuffer af egetræ, som vi selv satte sammen til vin & kaffebar; modulerne var lette at arbejde med og idag ca. ½ år efter står det stadig knivskarpt og vækker glæde hv... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dahl & Wulf - Snedkeri leverer fint håndværk, og kommunikationen har været god igennem processen. Der var dog små udfordringer undervejs, og arbejdet tog længere tid end forventet på grund af forsinke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik lavet et køkken til vores sommerhus hos Dahl og Wulf. Det var en special opgave med "skræddersyede" moduler til vores skæve fiskerhus på Ærø. Det var så fedt at opleve det hele bare fu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas

Escrito por la empresa

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi kalder det Dahl & Wulf, navngivet efter ejerne bag. Vi fokuserer på produkter målrettet dit hjem eller din virksomheds hjemmelige feeling – alt sammen med fokus på skræddersyet design i træ. Vi fremstiller mange forskellige snedkerlavede løsninger; Fingertappede egetræskøkkener, køkkener med malede fronter, og baderumsmøbler, indbyggede skabe, reoler og hele walk-in-clossets. Radiatorskjulere, vinreoler, sengeborde, rammer til spejle og alverdens special bestillinger. Hver produktion er unikt og skræddersyes den enkelte kundes ønsker og behov. Af samme årsag kan alle produkter fås i den farvekode, de ønskes i. Vi producerer vores produkter på vores snedkeri i Nordsjælland, Allerød. Som kunde er man efter aftale velkommen på snedkeriet. Her har I muligheden for at se en lang række færdige produktioner, fornemme duften af træ, arbejdende hænder og få en dialog om de forskellige trævarianter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu fået en fantastisk køkkenø og…

Vi har nu fået en fantastisk køkkenø og bænk, lavet af Dahl Wulf Home. Der var en utrolig god samarbejds vilje og hurtig udførelse af opgave

30 de noviembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for anmeldelsen Jette og Lars. Det blev så fint i jeres hjem og komplimenterede jeres hyggelige stil på en god måde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået vores drømmekøkken og…

Vi har fået vores drømmekøkken og Benedikte har været super at arbejde sammen med. Vi er allerede i dialog om snedkerløsninger til resten af huset. 5 stjerner

22 de noviembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Simon. Fedt at kunne levere jeres drømmekøkken. Og vi glæder os til at levere bænk til stuen og skabe til entreen. Tak for tilliden og samarbejdet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fingertappede egetræ skuffemoduler til…

Fingertappede egetræ skuffemoduler til at fuldende og personliggøre et Boform køkken.
Et fantastisk samarbejde, med hurtig respons. Dahl Wulf er gode til at sætte sig ind i ens vision og komme med forslag til hvordan man bedst fuldføre en installation, hvor de rene linier beholdes. Jeg har oplevet god dialog med hurtig respons og levering med kort varsel.
Vi er blevet så glade for de fingertappede skuffemoduler at vi ændrede vores køkkenstruktur for at kunne implementere flere af dem. De fungerer nu som en glidende overgang mellem et hvidt klassisk marmorkøkken til stuen.

22 de noviembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for en meget fin og udførlig anmeldelse. Jeg har desværre ikke set det endelige resultatet endnu, men du har lovet at sende fotos - glæder mig. Tillykke med jeres nye køkken, og tak for samarbejdet og tilvalget af ekstra moduler.

Personlig og nærværende kommunikation

Personlig og nærværende kommunikation. Benedikte forstod hurtigt vores ønsker. Kvaliteten af produktet er fantastisk!

3 de octubre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på. Vi glæder os til at lave endnu et smukt møbel til dig, som du allerede har bestilt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet en rigtig fin bænk på mål.

Fik lavet en rigtig fin bænk på mål.
Leveret, monteret og færdig på under 14 dage fra første møde.
Helt perfekt . varm anbefaling herfra.

4 de octubre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for anbefalingen. Vi er glade for, at du er tilfreds. Nyd din fine bænk.

Garderobeskabe

Fin fin rådgivning, flot udførelse og et sindsygt godt resultat

26 de septiembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Mange tak for anmeldelsen. Virkelig dejligt at mærke jeres glæde over resultatet - det gør os glade.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Already booking the next project!

Amazing craftsmanship and service!

I was recommended to Dahl Wulf Home while looking to re-do a bathroom. Benedikte is sharp and quick in her response. While holding high on aesthetic side, she is also pragmatic and really understands our needs. A third party was delayed in delivering part of the bathroom and she came up with a wonderful solution for us! Her team is also amazing: professional, very careful with the house and deliver in high quality.

Overall we are very happy and have already booked the next project with her! Highly recommended!

1 de septiembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Thank you so much and thanks for the trust and partnership.

Dahl Wulf Home har lavet flotte radiatorskjulere

Dahl Wulf Home har lavet nogle meget flotte radiatorskjulere hos os. Kvaliteten af radiatorskjulerne er helt i top, og forløbet har været meget professionelt og serviceorienteret.
Vi har oplevet, at der er blevet fulgt op hele vejen i processen, og aftaler er blevet overholdt. Alt i alt en rigtig god oplevelse - vi kommer meget gerne igen med nye ønsker! 😃

13 de septiembre de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for jeres anmeldelse. Det glæder os, at I er glade og tilfredse. Tak for et fint samarbejde og tillykke med de smukke skjulere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er så glade for vores smukke…

Vi er så glade for vores smukke baderumsmøbler i mørk eg og vires nye indbyggede skabe. Vi fik super service fra start til slut, og god vejledning mht farver , greb mm. Kan varmt anbefale Dahl Wulf home ❤️

30 de agosto de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Pia. Tak for ordene. Skønt I nyder alle møblerne - og tak for godt samarbejde og alle anbefalingerne efterfølgende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukt snedkerkøkken til rimelige penge

Vi har gennem Dahl Wulf Home fået et utrolig smukt snedker-køkken. Vi er meget tilfredse med slutresultatet, og prisen er yderst rimelig i forhold til produktet.
Vi har oplevet, at Benedikte er utrolig nem at kommunikere med, og hun svarer altid hurtigt. Det er god service.
Vi valgte selv andre leverandører til bordplade og installering af hårde hvidevarer, og der var der noget miskommunikation i forhold til, hvem der gør hvad. Så jeg vil anbefale, at man enten vælger Dahl Wulffs samarbejdspartenere, eller at man i planlægningsprocessen aftaler ned til mindste detalje, hvem der gør hvad.
Alt i alt kan vi klart anbefale virksomheden.

26 de agosto de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den fine anmeldelse - smukt køkken I har fået i jeres nye hjem. Ja, der var lige lidt med ham bordplademanden - men det lykkedes med fint resultat. Hans arbejde var også smukt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dahl Wulf Home har lavet den smukkeste…

Dahl Wulf Home har lavet den smukkeste reol i stuen, 2 garderobeskabe, et lille trappetrin og 2 radiatorskjulere.
Jeg er ekstremt glad for resultatet!

Processen har været let og gnidningsfri. Fin service og orientering om hvor vi er i processen fra start til slut.
Dahl Wulf Home satte det hele op mens jeg var på ferie og da jeg kom hjem stod alt klart og fint, præcist som aftalt.

Jeg ringer igen når jeg skal have nyt køkken :)

9 de agosto de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den meget fine anmeldelse. Sætter stor pris på den, og fornøjelsen har været begge veje. Ville elske at lave dit køkken ligeså. Du ringer bare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde set et af Benediktes projekter og…

Havde set et af Benediktes projekter og tænkte, at når vi skulle have lavet noget ville vi tage kontakt.
Det gjorde vi så i foråret 2022 i forbindelse med køb af en ny bolig.
Vi fik udarbejdet design forslag af Benedikte og hun gennemførte projektet fra A-Z til de aftalte priser og ikke mindst - til den aftalte tid.
Helt igennem en god oplevelse.

Kirsten & Flemming

2 de junio de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den fine anmeldelse og det gode samarbejde. Fornøjelsen har været to-vejs.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine detaljer og kvalitet når det er bedst !

Når forventning og kvalitet lever op til det færdige resultat… -Derfor vil vi også vælge Dahl Wulf Home igen til vores næste projekt, da dette hører til sjældenheder efterhånden.

Her er der tale om et garderobeskab med hylder og hæng, samt den smukkeste bænk til entre.

Har fået præsenteret flere løsninger og muligheder, så man ikke er tvunget ud i den dyreste løsning, men du selv kan vælge, det ene eller andet.
Deres indretningskonsulent har hjulpet med kyndig rådgivning og de respondere hurtigt på spørgsmål og mail. Tidsrammen er også overholdt.

Her er der brugt kvalitets træ. Og særligt, er detaljerne, for afslutninger ved paneler, samt det fulde udtryk virkelig i orden !
De bedste anbefalinger herfra Ingrid

1 de junio de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for de meget fine ord Ingrid. Og tillykke med jeres super smukke entre, som du vil nyde hver dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte produkter og bemærkelsesværdig service

Fantastisk service og rådgivning i forbindelse med køb af to vaskeskabe til vores badeværelser.
Smukke produkter, hurtig levering og fremragende kvalitet.

9 de mayo de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den fine anmeldelse. Det har også været en fornøjelse at samarbejde med jer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super firma, personale og produkt

Super god service hele vejen igennem, sympatisk personale, fantastisk stykke møbel. Vil anbefale og købe igen.

4 de marzo de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Andrea. Tak for den fine anmeldelse. Jeg har ikke set jeres fine møbler monteret, men er glad for at de lever op til forventningerne. Håber at handle med jer igen og /eller hjælpe jeres omgangskreds

Håndlavet badeværelseskab

Vi bestilte et håndlavet indbygningsskab til badeværelset. Skabet var super smukt og lavet i det lækreste eg. Virkelig god service. Kan varmt anbefale Dahl Wulf Home.

1 de febrero de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Mange tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Dejligt, at skabet levede op til forventningerne - og servicen ikke mindst:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt arbejde fra start til slut

Baderumsmøbel bygget under vanskelige forhold har givet os det perfekte møbel.

Forholdende gav en mindre finerskade, der blev udbedret on-site så møblet ikke skulle pilles ned. Det færdige resultat er mere end tilfredsstillende.

31 de enero de 2022

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Jeg er glad for, at du er glad og tilfreds, tak for de fine ord. Det blev en rigtig fin skræddersyet løsning til badeværelset.

Jeg kan varmt anbefale Dahl Wulf Home

Jeg kan varmt anbefale Dahl Wulf Home. Jeg har fået snedkerlavet det smukkeste skab og bordplade i egetræ til vaskemaskine/tørretumbler. Finish er smukt, og blev leveret hurtigt og som aftalt.

14 de diciembre de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for anmeldelsen. Det blev et meget lækkert resultat, og jeg er glad for, at du er tilfreds. Nu er der kun tilbage at nyde tøjvasken:-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.