Dahl & Wulf - Snedkeri Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med Dahl & Wulf. Solid erfaring og næse for æstetik og rum. God til komplette løsninger med køkken, garderobe, bad og general indretning. Det har været en fornøjelse at samarbej... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 3 moduler med håndtappede skuffer af egetræ, som vi selv satte sammen til vin & kaffebar; modulerne var lette at arbejde med og idag ca. ½ år efter står det stadig knivskarpt og vækker glæde hv... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dahl & Wulf - Snedkeri leverer fint håndværk, og kommunikationen har været god igennem processen. Der var dog små udfordringer undervejs, og arbejdet tog længere tid end forventet på grund af forsinke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik lavet et køkken til vores sommerhus hos Dahl og Wulf. Det var en special opgave med "skræddersyede" moduler til vores skæve fiskerhus på Ærø. Det var så fedt at opleve det hele bare fu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas

Escrito por la empresa

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi kalder det Dahl & Wulf, navngivet efter ejerne bag. Vi fokuserer på produkter målrettet dit hjem eller din virksomheds hjemmelige feeling – alt sammen med fokus på skræddersyet design i træ. Vi fremstiller mange forskellige snedkerlavede løsninger; Fingertappede egetræskøkkener, køkkener med malede fronter, og baderumsmøbler, indbyggede skabe, reoler og hele walk-in-clossets. Radiatorskjulere, vinreoler, sengeborde, rammer til spejle og alverdens special bestillinger. Hver produktion er unikt og skræddersyes den enkelte kundes ønsker og behov. Af samme årsag kan alle produkter fås i den farvekode, de ønskes i. Vi producerer vores produkter på vores snedkeri i Nordsjælland, Allerød. Som kunde er man efter aftale velkommen på snedkeriet. Her har I muligheden for at se en lang række færdige produktioner, fornemme duften af træ, arbejdende hænder og få en dialog om de forskellige trævarianter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flot finish - kan kun anbefale Dahl Wulf Home

Vi har fået lavet / leveret og opsat et rigtig flot og stort walk-in closet samt div. skabe og 3 baderumsmøbler af Dahl Wulf Home - noget er malet og andet i det fineste natur træ. Jeg kan kun anbefale Dahl Wulf Home, både med gode forslag til indretning, opmåling og ikke mindst levering og montering. Det ser rigtig godt ud - tak for det gode samarbejde.

15 de septiembre de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej. Tak for den fine anmeldelse - og for det gode samarbejde. Det er dejligt, I er så glade for de løsninger, vi fandt frem til og fik leveret hos jer.

Nye snedker skabe

I forbindelse med en renovering har Dahl Wulf Home hjulpet os med nye snedker skabe. Vi er blevet mødt med en super service og resultat til et meget konkurrencedygtigt prispunkt. Vi kommer helt sikkert til, at benytte Dahl Wulf Home igen når et nyt projekt måtte blive relevant.

26 de agosto de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Christian. Tak for jeres fine anmeldelse. Det er blevet et meget smukt hjem, og de mange snedkermøbler klæder det. Tak for samarbejdet. Kom endelig igen:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Individuel rådgivning og hurtig respons på vores ønsker

Vi har fået vores nye køkken fra Dahl Wulf. Super flot og lækkert snedker køkken. God individuel rådgivning og ideer til indretning, farver og design - og meget hurtig respons på ændringer og ønsker. Det tog dog lang tid, men det var mest pga bestilling og produktion af bordplade, det skal Dahl Wulf ikke høre for. Jeg kan kun anbefale dem :-)

3 de junio de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Tomas. Tak for din tilfredse anmeldelse. Det blev et meget smukt køkken - og både farve- og materialevalg matcher jeres hus så fint. Nyd det:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra drøm til lynhurtig virkelighed!

Vi fik på under 8 dage installeret et helt nyt skræddersyet garderobemøbel, til vores skråvægge på 1 sal. Garderobeskabet fungerer som rumdeler og giver det store rum et helt nyt look. Designet er klassisk og stilfuldt, hvide fronter med børstet messing greb. Dahl Wulff Home har i garderoben taget højde for hvad der var mest brug for af hylder, bøjlestænger og skuffer, baseret på vores tøj. Alt hænger og ligger nu så pænt og med langt bedre plads, end vi havde tidligere. Jeg kan på det varmeste anbefale et skræddersyet møbel fra Dahl Wulff Home. Der arbejdes særdeles hurtigt fra drøm til virkelighed. Vi oplevede effektivitet og super forståelse for vores lidt specielle behov og fik lynhurtig en helt unik meget smuk løsning.

28 de abril de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Kære Sascha. Mange tak for de fine ord. Jeg er rigtig glad for, at I er så glade for resultatet og processen dertil. Tillykke med møblerne.

Dahl Wulf Home elementer til lejlighed

Vi har fået installeret Dahl Wulf Home køkkenelementer i vores lejlighed i København, som uden tvivl har løftet hele lejligheden og den samlede kvalitet af køkkenet. Køkkenelementer fra Dahl Wulf Home er super smukke og giver et eksklusivt look. At få designet og produceret Dahl Wulf Home køkkenelementer til en lejlighed i København med et mindre køkken med skæve kanter og vinkler har ændret vores syn på vores køkken til et rum vi nu elsker. Ydermere valgte vi at få et specialdesignet radiatorskjulermøbel fra Dahl Wulf Home, som både er smukt i soveværelset og praktisk i henhold til ekstra opbevaring i lejlighed.
Derudover er Dahl Wulf Home så dygtige i forbindelse med rådgivning til både design, materialevalg og optimale rumløsninger.
Uden tvivl anbefalelsesværdigt!

2 de abril de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Hej Frederikke. Det er blevet så fint i jeres lejlighed, og vi er meget tilfredse med resultatet . Vigtigst af alt, er vi glade for, at I er glade og nyder de snedkerlavede løsninger.

Nye garderobeskabe

Vi fik leveret de flotteste customized garderobe skabe, som gør hele forskellen i tre forskellige værelser.
Fair pris og levering som aftalt.
Vi bor i forvejen i et Dahl Wulf hus, som vi er rigtigt tilfredse med, så valg af leverandør var oplagt.
Klar anbef

29 de marzo de 2021

Hej Rasmus
Tak for den fine anbefaling af både Dahl Wulf Home og dit Dahl Wulf hus. Skønt at I nyder alle løsninger, og føler det gør en stor forskel. Indbyggede skabe kan gøre en verden til forskel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dahl Wulf har snedkereret to…

Dahl Wulf har snedkereret to funktionelle og fantastisk smukke møbler til os: et baderumsmøbel og et indbygget garderobeskab til entreen. Begge i det lækreste olierede egetræ med fingertappede skuffer. Garderobeskabet med lysegrå fronter og smukke greb i horn og messing. Dahl Wulf har leveret håndværk af fineste kvalitet og eminent kundeservice fra start til slut: Vi oplevede engageret og yderst kompetent rådgivning med nysgerrighed på at finde de bedste løsninger på vores behov, god og rettidig kommunikation, og hurtig levering til aftalt tid. Kan uden tvivl anbefale Dahl Wulf.

18 de marzo de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den fine anmeldelse af Dahl Wulf Home. Og tillykke med dine smukke egetræsmøbler, som klæder dit hjem fantastisk godt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dahl Wulf Home har leveret et…

Dahl Wulf Home har leveret et gennemført smukt indbygget egetræskab. Lavet efter mål og tilpasset 100% til formålet - at bruge det som indbygning af vaske - og tørremaskiner. Hurtig levering til tiden og til prisen. Bedste anbefaling herfra.

24 de febrero de 2021

Hej Britt
Tak for din fine anmeldelse. Dit skab blev så fint og brugbart - med smukke matte messinggreb, som du selv valgte. Dejligt du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service og hurtig levering.

Vi fik bygget specialindbyggede skabe og en smuk tv reol af Dahl Wulf Home. De er super fine og vi er glade for dem. Rigtig god service.

15 de febrero de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for den fine anmeldelse. Det er blevet så fint hjemme hos jer med alle de speciallavede løsninger. Dejligt I er glade for det, det glæder os.

Luksus-køkken på 3 uger

På trods af udfordringer med Corona-nedlukning af centre og detailhandel, fik jeg et nyt og meget lækkert køkken på rekordtid. Den dygtige snedker leverede moduler i topkvalitet med fronte og sokler.

Jeg kan klart anbefale Dahl Wulf Home Snedkeri til alle.

12 de febrero de 2021

Hej Thomas
Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at du er glad for dit køkken.
Det er også blevet så lyst, venligt og optimeret ift. pladsen i dit køkken. Og ja, det lykkedes trods Corona.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende i proces og resultat

Fra første kontakt, opgavebeskrivelse, planlægning og udførsel var vores samarbejde med Dahl Wulf Home helt eminent. Aftaler ved overholdt, der var opfølgning og kommunikation i hele processen og resultatet var præcis som ønsker. Som projektleder-nørd er jeg ovenud tilfreds med processen, og som kunde er jeg ovenud tilfreds med resultatet

15 de enero de 2021

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Fantastisk service

Fantastisk service, lækkert design og kvalitet i top.

14 de diciembre de 2020

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dahl Wulf hjalp mig med at bygge en…

Dahl Wulf hjalp mig med at bygge en radiatorskjuler på mål til at dække en gammel københavnerradiator.

Den ser super flot ud, lækker kvalitet og giver ekstra plads.

Super tilfreds!

20 de abril de 2020

Respuesta de Dahl & Wulf - Snedkeri

Dejligt, at du er lige så tilfreds, som vi er med resultatet:-) En radiatorskjuler kan gøre underværker, og lige præcis jeres placering af denne gav netop en oplagt afsætnings-/pynteplads i stuen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De varmeste anbefalinger og stor tak til Dahl Wulf for hurtig, kompetent, pragmatisk og professionel hjælp!

Dahl Wulf hjalp os med at bygge vores drømmekøkken! i flere år havde vi prøvet at finde frem til en optimal indretning af vores køkken, der bestod af flere rum, der var lagt sammen.
Første gang Dahl Wulf kom ud, kom de med helt alternative indretningsløsninger, og vi endte med en helt anden, og meget bedre løsning, end vi nogensinde selv kunne have tænkt på.
Dahl Wulf tegnede vores fine køkken i træ, og koordinerede håndværkere, der hjalp med ombygning af døre/vinduer køkkenet.
VI er lykkelige for vores flotte køkken med gode og funktionelle specialløsninger, og vi lever nu praktisk talt i køkkenet.

14 de abril de 2020

Hej Sara
Tak for den fine anbefaling. Det glæder os, at I nyder jeres smukke brugbare køkken, og I stadig oplever at indretningen blev så optimal som ønsket. Iøvrigt har rigtig mange kunder efterfølgende spurgt ind til den smukke bordplade I valgte, efter de har set de fine fotos derfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det fineste indbyggede garderobeskab!

Vi fik lavet et indbygget garderobeskab på vores soveværelser. Hele processen, fra optegning til eksekvering, kørte som smurt og jeg vil til hver en tid anbefale at få lavet indbyggede skabsløsninger hos Dahl Wulf Home.

13 de abril de 2020

Hej Mikkel
Tak for de fine ord. Skønt at skabet over sengen har givet den rette indbyggede løsning. Det er en fornøjelse, når man får muligheden for at optimere løsningen til fulde.

Custom radiatorskjuler

Jeg fik lavet den fineste radiatorskjuler på mål, som gav rummet nogle ekstra dimensioner.

Gedigen kvalitet og de var professionelle fra måltagning til levering.

13 de abril de 2020

Hej Sophie
Tak for din anmeldelse. Dejligt at den fine radiatorskjuler med afsatsplads stadig kommer til sin ret.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super brugbare skabe custom made til os…

Super brugbare skabe custom made til os og god kvalitet.

12 de abril de 2020

Hej Hanne Sanders
Det var en fornøjelse at pynte jeres fine entre med skabe. Dejligt at høre, at I er glade for dem. Tak for de fine ord:-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.