Banner for Daikin Belux

Daikin Belux Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op dit ogenblik zijn wij van de toestellen zelf tevreden. De installatie werd geplaatst op 11-6-2026 zoals gewenst. De toestellen staan op een correcte plaats en koelen of verwarmen de ruimte voldoe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Al mijn vragen werden op een correcte en vriendelijke manier beantwoord. Ik overweeg dus zeker om te opteren voor de Daikin toestellen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn heel hartelijk ontvangen door de vertegenwoordiger. Het was iemand met duidelijk veel kennis van zaken die proactief mee nadacht. Het was voor ons best een eindje rijden, maar uiteindelijk zij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de aire acondicionado
  2. Proveedor de equipos de calefacción
  3. Servicio técnico de calefacción y calderas

Escrito por la empresa

Daikin België klantbeoordelingen: airco, warmtepompen, verwarming en duurzaam comfort. Avis Daikin Belgique : climatisation et pompes à chaleur recommandées par nos clients.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

253 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer nuttige afspraak met Daikin-expert (Gent

Zelf ben ik iemand die zich vrij goed voorbereid voor gemaakte afspraken met het oog op de mogelijke aankoop van een product. Ook zo in aanloop naar de afspraak met het 'Experience Center Daikin'in Gent. De expert (Wesley) die ons te woord stond heeft niet alleen al het goede bevestigd dat wij over Daikin airco (lucht/lucht) via diverse kanalen reeds hadden opgepikt, maar heeft bovendien daar heel wat nuttige info aan toegevoegd, gaande van 'nice to have' topics tot zaken die het (toekomstig) gebruik van de toestellen nog optimaliseren, en dat alles op een goed begrijpbare manier.
Het onderhoud dat wij hadden had totaal geen 'commercieel tintje' maar was duidelijk 'informatief', wat wij sterk appreciëerden.
Ons gemoedelijk gesprek (een 'to the point meeting') heeft trouwens onze verwachtingen overtroffen. Een 9/10 score is van onzentwege dan ook verdiend.
Ondertussen hebben wij trouwens al een Daikin-installateur gecontacteerd (en ontmoet.
P.S. Voor alle duidelijkheid : ik ben van nature een strenge beoordelaar.

Jan W.

20 de mayo de 2026

Airco unit op balkon

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfect mogelijk om via een AI-systeem een foto te nemen van de plaats waar de airco eventueel voorzien kan worden. Je kan a.d.h.v dit beeld een nieuw beeld maken waarop een unit te zien is en simulaties maken met verschillende afdeksystemen. Op die manier krijgt de klant een exact voorstellingsbeeld van hoe de nieuwe situatie er uit zal zien.

1 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cash back actie werd geweigerd .

Cash back actie werd geweigerd .

27 de abril de 2026
Logotipo de Daikin Belux

Respuesta de Daikin Belux

Beste, helaas is de actie afgelopen op 31 maart 2026, zoals u reeds per e-mail werd bevestigd. Zoals vermeld in de voorwaarden van deze actie diende u zich niet alleen uiterlijk op 31 maart 2026 te registreren op ons platform Stand By Me, maar moest ook elke klacht uiterlijk vóór 15 april 2026 bij ons worden ingediend.

Aan geen van beide voorwaarden werd voldaan.

U zult dan ook begrijpen waarom onze diensten een negatieve beslissing hebben genomen.

Wij begrijpen uiteraard dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, maar wij kunnen hier helaas geen uitzondering op maken.

Met vriendelijke groeten, Patrick

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Met de installateur Climatronix verliep…

Met de installateur Climatronix verliep alles zeer goed.

Bij Diakin zelf liep het echter volledig in het honderd voor het bekomen van de cashback.
Het lijkt alsof er alles aan gedaan wordt, om het de klant zo moeilijk mogelijk te maken in de hoop dat hij het na verloop van tijd zou opgeven.

21 de abril de 2026
Logotipo de Daikin Belux

Respuesta de Daikin Belux

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat uw ervaring met de cashbackaanvraag niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij wensen echter te verduidelijken dat de voorwaarden om recht te hebben op de cashback wel degelijk vervuld zijn. Het probleem situeert zich op het niveau van de registratievoorwaarden via het platform, die noodzakelijk zijn voor een correcte verwerking van de aanvraag. Deze informatie werd ook gecommuniceerd aan uw installateur, die normaal gezien instaat voor het correct informeren en begeleiden van zijn klant bij de registratieprocedure. Wij begrijpen dat dit voor verwarring en frustratie kan zorgen en danken u alvast voor uw begrip. Mvg, Patrick

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Installation d'un climatiseur dans un living

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes chaleurs.

Rappel cc. fixation sur poutre en béton

16 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

La société Keutgens Christian travaille d'une manière très professionnelle et propreière très professionnelle…

Elle travaille d'une manière très professionnelle et très propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussière. Renseignements fourni avant commande complets et très professionnelles. Le travaille a été réalisé par l'entreprise Keutgens Christian de Soumagne Rue du Pansery; entreprise à qui on peut faire pleine confiance.

9 de marzo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.