Trekhaak koffer gehuurd, prima bevallen. Op 2e pinksterdag gesloten maar ik kon toch de koffer ophalen, goede service.
Aanvankelijk zouden wij met een vrij grote stationwagen op wintersport gaan, maar door een technisch mankement moesten we redelijk ‘last-minute’ uitwijken naar een hatchback. Dus naarsti... Ver más
We hebben heel goed advies gekregen bij de keuze van de dakkoffer. We kregen steeds een snelle reactie en konden makkelijk afspraken maken. De dakkoffer werd snel en netjes geplaatst. Hele fijne ervar... Ver más
Het ontvangst persoonlijk en digitaal contact was vriendelijk en makkelijk. Komt zijn afspraken na en levert snel werk met goede afspraken. Ook de geleverde artikelen voldoen aan de geleverde info bij... Ver más
Dakkofferverhuur.nl Uw vakantie begint bij ons! Geen plek meer in de kofferbak? Kinderen ingeklemd tussen de bagage? Geen zicht meer door de achteruitkijkspiegel? Herkenbaar? Bij Dakkofferverhuur.nl huurt u eenvoudig een dakkoffer waarmee u veilig, comfortabel en ontspannen op reis gaat. Wij verhuren hoogwaardige dakkoffers van het merk Hapro, in formaten van 300 tot 600 liter – voor elk type vakantie en voertuig. ✅ Altijd gratis hulp bij montage en demontage ✅ Ophaal- en retourdag samen als één dag gerekend ✅ Ruim aanbod, persoonlijke service Meer ruimte, meer gemak. Dakkofferverhuur.nl Zo begint de vakantie écht ontspannen.
Dorpsstraat 59, 5472 PJ, Loosbroek, Holanda
Uitstekende service; direct gereageerd op aanvraag en flexibel met montage en demontage (kon zelfs op zondag). Voordelige prijs.

Respuesta de Dakkofferverhuur.nl