Dansk Rideudstyr Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice. Jeg stod med lidt udfordringer med en gjord, som er en fejl fra produktionen. Malene tog kampen op med produktionen fra dag ét og har virkelig gjort sit for at få situati... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin hjælp til at finde den rigtige farvesammensætning på mit tæppe. Desværre kan man ikke løbende se sine forslag til farvesammensætning undervejs. Det er ikke Dans Rideudstyrs skyld, men Dansk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skrev tirsdag aften og spurgte til fragttiden, to timer senere, fik jeg svar. Onsdag morgen bestilte jeg, torsdag middag kunne jeg hente min pakke ved GLS. Jeg købte en fanggrime i læder, lækker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leverancen kom hurtigt. Sammen med gjorden fulgte en let forståelig vejledning, der skal sikre, man har købt den korrekte længde. Desuden fulgte der også vejledning for, hvordan man plejer lammeskind... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de arreos
  2. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Dansk Rideudstyr bygger på kvalitet, erfaring og passion. Vi har Danmarks største sortiment af Mattes produkter. Et helt særligt sortiment i høj kvalitet, og med mulighed for at design-selv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Helt kanon kundeservice

Skrev og spurgte på hjælp til valg af gjord. Fik lynhurtig hjælp og ligeledes lynhurtig afsendelse af min bestilling. Havde gjorden dagen efter! Virkelig flot.

14 de enero de 2025

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Mange tak, for en lille webshop som vores betyder din anmeldese utroligt meget

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fin oplevelse med at købe…

Jeg havde fin oplevelse med at købe lammeskind hos dansk-rideudstyr 😊
Jeg havde en del spørgsmål og fik brugbart svar hver gang - så en rigtig god kundeservice.
Kan anbefale jer at bruge dansk-rideudstyr.

11 de diciembre de 2024

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Mange tak Nina, vi gør hvad vi kan når det handler om den rette vejledning i vores produkter

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DÅRLIG og nedladende kundebehandling

DÅRLIG kundebehandling. Købte en mattes gjord og sendte den INTAKT og med prisskilte retur pga. den var for lille. Jeg blev beskyldt for at gjorden havde været gjort våd eller vasket - hvilket jeg ikke har gjort. Det var påstand mod påstand og damen havde besluttet sig for, at gjorden skulle tørres af på mig. Tilmed trak hun mig for 3 x retur inkl. dyr returfragt. Ingen konsensussøgning; nedladende, top-down behandling; handler der aldrig igen. KAN IKKE ANBEFALES.

12 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Kære Malene.

Vi modtager en gjord der tydeligt bærer præg af at have været i brug. Som desuden returneres med et "IKKE" original lammeovertræk, som den gjorden oprindelig var købt med. Du skriver selv i en mail til os, ifbm. denne tvist, at du taber gjorden og det ikke er muligt at rengøre den optimalt, og derfor skifter du lammeovertrækket.

Vi har ikke trukket dig for yderligere fragt, kun den ene fragt da vi returnerer den gjord til dig som vi ikke kan tage retur, pga tydelige brugsspor. Det fremgår også af den mail du modtager tilbage d. 14. november 2024 hvortil du ingen indsigelser har til returfragten.
Desuden returneres gjorden ikke med fabrikationslabel om produktbeskrivelse og størrelse.

Her er vores betingelser når du handler med Dansk Rideudstyr.
Det fremgår på webshoppen og ligeledes på den flyer du modtager med dine varer.

Når du handler hos Dansk Rideudstyr, har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen, på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Kvittering skal medfølge varen – jævnfør gældende lovgivning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og vejledning

Virkelig god service og vejledning. Jeg skulle bruge en gjord lidt akut, så jeg fik lov til at hente den, den 24. december. Det sætter min hest og jeg virkelig stor pris på.

23 de diciembre de 2024

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Mange tak for din positive besked, den sætter vi stor pris på.

Kæmpe kæmpe anbefaling

Kæmpe kæmpe anbefaling! Jeg havde lagt en ordre forkert og Malene fiksede det med det samme kl 21 om aftenen. Derudover svarer hun på mails, som er sendt sent om aftenen. Tak!

28 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Dansk Rideudstyr

1000 tak, vi gør alt hvad vi. kan for at have tilfredse kunder.

Hurtig levering, go service

8 de octubre de 2024

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Mange tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.

Fantastisk

Fik så fin hjælp fra Malene - og min gjord kom 2 dage efter - super service

2 de octubre de 2024

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Tak for tilliden, og din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service HVER gang jeg…

Fantastisk service HVER gang jeg handler hos Dansk Rideudstyr, uanset om det er handel eller spørgsmål, jeg har haft brug for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Dansk Rideudstyr

Altid en fornøjelse at "se" kunder vende retur igen og igen. 1000 tak for din anmeldelse Ulla.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.