Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Piileviä kuluja, nykyään rumat kortit, asiakaspalvelu on ollut hidasta ja vaivallista... (Ei sillä että asiakaspalevijat olisiat huonoja tai epäkohteliaita. Tuntuu että vain liian vähän auttamassa.)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

1. Customer service is slow - I usually need to wait 5-8 WORKING days to get answer to my requests. Not only they are slow, they are most of the time unable to solve problems. 2. Their website is... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

(38)

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Täysin ala-arvoista palvelua

Täysin ala-arvoista palvelua ! Tilisiirto reilu 20 e pojalleni ei mene läpi, jo kolmatta päivää kyselty perään mitä miksi kelle ja mitä. Olen antanut useita selvityksiä mutta ei hyväksytä, olen enemmän kuin raivona. Pankin vaihto nyt !!!!!

9 de julio de 2026

Todella surkeaa toimintaa

Todella surkeaa toimintaa. Olen yrittänyt siirtää varojani OP:iin, mutta pitävät rahojani 'satunnaistarkistuksessa' ja kyselevät aina vain uudestaan samoja kysymyksiä, kuten miksi siirrän varojani sinne. Minun pitäisi kertoa heille, mihin käytän noita varoja ja todistaa se jollain dokumentilla, esim. tilauksella ! Nyt jo kulunut aikaa yli 2 viikkoa ja rahoja ei ole kummankaan pankin tililläni !

18 de junio de 2026

Kaikki tapahtuu todella hitaasti

Kaikki tapahtuu todella hitaasti. Esim lapselle pankkipalvelun avaamisessa mennyt jo melkein 3 viikkoa ja perus palvelumaksut myös korkeat. Ei herätä luottamusta myöskään asiakaspalvelu. Vaihtoon!

17 de junio de 2026

This is the worst bank

This is the worst bank. They locked my account with €5,600 and they ask strange questions and they answer so slowly. I want them to return my money from the account and I want to close the account with them. I would not wish this bank on anyone.

17 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Notifications, timestamp and date missing

Its not good because when my kids buy without permission from the store it doesnt tell me the date and the timestamp of when my kid buys something without my permission making it so hard to catch my children in the act my rules is that they first must ask then get it not buy without my permission. Like many other banks danske doesnt give me a notification when someone buys something on my card.

15 de junio de 2026

Täysin lastenkengissä tunnistautumiset.

Täysin lastenkengissä tunnistautumiset.
2 tuntia puhelimessa.
Tunnusluvut lukossa ja heillä tiedoissa vanha osoite,joten uutta salasanaa ei voi lähettää.
Kumma että 6 vuotta on asiakirjat tulleet tähän osoitteeseen.
Nyt tehty selkäleikkaus eikä pääse konttorille,eikä tässä kaupungissa edes ole dansken konttoria .
Suosittelen kaikille muita pankkeja,heillä kaikki toimii jo monenlaisilla varmennuksilla.
Todella jälkeen jäänyt pankki

27 de mayo de 2026

Törkeä asiakaspalvelu

Törkeä asiakaspalvelu. Kortin väärinkäytös tapauksessa ei uutta korttia suostuttu lähettämään ilmaiseksi vaan virkailija ennemmin lopetti kaikki palveluni

17 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

olen pyörätuolissa meni tunnusluku…

olen pyörätuolissa meni tunnusluku lukkoon olen riihimäellä kuntoutuslaitoksella lähin pankin konttori on hämeenlinnassa ja inva taksi maksaa 250e aion sanoakaikki tilini irti en suosittele danske bankkia kellekään huono bankki

3 de marzo de 2026

Varo tätä pankkia

Varo tätä pankkia. He satuilevat eli valehte levat "positiivisia" arvioita toiminnastaan ​​täällä ja muualla verkossa.

Suomessa pöl livät jo rahaa suoraan asiakkaiden tileiltä. Isoja summia.

Eivät ole saaneet 20 vuodessa edes mobiilipankkisovellusta sellaiseksi että se olisi turvallinen.

Herää ja valitse toinen pankki.

11 de febrero de 2026

Jos vahva tunnistautumin

Jos vahva tunnistautumin
ei toiminut pääsy maisaan ,
elisaan ja pankkiin sen jälkeen
Tunnisteet suljettu sen jälkeen
Sitten suljettu
Kiitos kovasti
Mentävä pankkiin

5 de febrero de 2026

Asiakkaita kohdellaan huonosti.

Olen pahoillani, mutta yksityisasiakkaan saama palvelutaso on surkea. Jonotusajat puhelimessa ovat jopa yli puoli tuntia ja kaikkeen asiainhoitoon pitäisi kuitenkin varata aika etukäteen. -Miten varaat ajan tapaamiselle etukäteen jos et pääse edes puhelujonosta lävitse ? Olen yrittänyt monta päivää.

Onneksi minulla on tili myös toisessa pankissa (OP), jonka palvelut toimivat loistavasti. Danskella on edessään suuri urakka jos se aikoo kiivetä palvelutasossaan muiden pankkien rinnalle, mutta mikäli olen ymmärtänyt mediasta oikein, Danskea eivät Suomen markkinat kiinnosta. Toimintaa Suomessa on ilmeisesti minimoitu ja ajettu alas jo jonkin aikaakin ymmärtämättä sitä, että palvelutason pudottaminen pudottaa ulos myös pankkien välisestä kilpailusta. -Suomen markkinoilla kun voi kasvaa ja menestyä vain huolehtimalla perustoimintojen ja palvelutason toimivuudesta ja tasosta. Muuten asiakkaat äännestävät jaloillaan.

Oletan, että tilanne on hankala ja ikävä myös Dansken henkilökunnalle Suomessa. -Heidän vikansahan tämä palvelutason heikkous ei ole. Toivottavasti viesti tavoittaa liikkeenjohdon jonain päivänä ja pankki alkaa taas panostaa asiakkaisiinsa.

15 de diciembre de 2025

Shockingly bad customer service

I had to make 4 separate tickets to get an answer to "can I buy US stocks in their Osakesäästö tili". Two were answered by automation explaining what an Osakesäästö tili was. One was replied by a human but with the same copy pasted text. Last one took about a month to get an answer.

Then chat instructed me to send required details by ticket to get my osakesäästötili transfered to Danske bank. You can guess what the response was. Automated rubbish about something no way related to the topic.

Seems someone at Danske has latched on to the idea of "AI" and "Synergy" and implemented, probably with no real testing or foresight, something that replies to customers questions with the first keyword it detects.

11 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tried to close my bank account with…

Tried to close my bank account with form from danske bank website. Didn’t seem to work out. I still receive service fee from the account. I have also called the customer service without any success. Seems like the bank is happy to drain my account with service fees and don’t bother to help.

8 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.