Efter at have bestilt online blev jeg kontaktet om at varen ikke var på lager, men at den ville komme hjem ugen efter. Jeg fik valget om at slette ordren eller vente. Jeg valgte at vente og jeg modtog... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har ikke købt noget online, men har været nede fysisk i butikken og det var en fornøjelse. Jeg fik en mega god service samtidig med, at jeg fik lov til at prøve de forskellige wedges og drivere. D... Ver más
Købt en Wilson Dynapower driver, efter grund vejledning og mange forskellige målinger af slag, så skaftet passer til mig. Rigtig god service.
Kanon oplevelse! Hurtig respons på spørgmsål! Fik mine jern og bolde, indpakket meget forsvarligt! Ikke sidste gang jeg handler hos Donald!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi tilbyder et bredt udvalg af golfudstyr, golfbolde, golftøj og golftilbehør. Find alt hvad du behøver til din næste golfrunde i vores butik.
Información de contacto
Algade 24, 4230, Skælskør, Dinamarca
- dap_golf@yahoo.dk
- dap-golf.com
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købt en Wilson Dynapower driver
Rigtig god service.
Fin kundeservice og hurtig svar ved…
Fin kundeservice og hurtig svar ved henvendelse. Et sted jeg kommer til at handle igen
God vejledning og betjening
God vejledning og betjening
Spiller ikke selv golf, derfor er det ekstra godt med god vejledning når jeg køber gaver til golfspiller i familien.
Første golfsæt
Jeg købte mit første golfsæt nede i butikken. Kundeservicen var helt i top, til sådanne en nybegynder som mig. Fik både vejledning i hvordan man slår, holder og står. Så helt klart det hele værd!
Hvis man har nogle spørgsmål kan man altid komme med dem!
Jeg vil helt sikkert besøge dem igen
Helt klart 5 ud af 5 stjerner
Helt klart 5 ud af 5 stjerner! Fantastisk service og skarpe priser!
Super god service.
Super god service.
Jeg havde en god oplevelse i butikken, hvor personalet var meget hjælpsomme! Jeg er ny til golf, og havde derfor brug for den rette hjælp.. :)
Super oplevelse i butikken
Super oplevelse i butikken. Man føler sig altid velkommen i butikken, hvor indehaveren, Donald giver kompetente råd og god service.
La experiencia Trustpilot