Bestelling gedaan 29 april (7:30) voor 20 uur bestelling is de volgende dag in huis. Dus dat moet ruim op tijd zijn. Helaas geen bestellingsbevestiging ontvangen, bellen kan niet aangez... Ver más
Snelle levering, product scherp geprijsd, pakje netjes ingepakt. Helemaal in orde. Toch geen 5 sterren, want waarom zit er in het pakje, verzonden naar mijn woning in België, een aanbieding die alleen... Ver más
Video deurbel gekocht welke niet deed wat hij zou moeten doen. Jammer, maar de verkoper is niet de producent en kan daar nix aan doen. Dus gemaild en uitgelegd. Had al een nieuwe in huis, voordat de... Ver más
Bij DealDonkey kochten wij 2 dubbelwandige RVS-kopjes. Die waren er snel. Helaas was er 1 beschadigd door het vervoer bij DHL. Hierover mailen wij naar DealDonkey. Zij gaven meteen aan dat het erg ver... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste dagdeals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.
Haverstraat 31, 2153GB, Nieuw-Vennep, Holanda
- info@DealDonkey.com
- dealdonkey.com
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Pakket open en kapot bij levering.
Pakket was open en kapot bij levering.geen mogelijkheid voor contact hierover, niet via telefoon( staat wel op website), niet via mail( mail komt steeds terug, is niet bereikbaar). Tot op heden geen contact mogelijk. Slecht.

Respuesta de DealDonkey
Ik bestelde 28 november een zwarte…
Ik bestelde 28 november een zwarte kandelaar set zwart met 5 glaasjes, ik kreeg de set binnen we deden bingo op sinterklaas mijn zoon wint het set was nog ongeopend en er zaten maar 2 glaasjes in ipv 5 ,en alles lag uit elkaar , je kunt ze niet bellen ze reageren niet op email ,kortom ik ben gewoon genaaid mijn geld weg, ik raad deal donkey niet aan , ik wil deze review mss nog veranderen als ze reageren een compleet nieuw set opsturen of mijn geld terug ,deal donkey dit is mijn bestelnummer 000548066

Nette rugzak
Nette rugzak, snel geleverd, ondanks de drukte van black friday
De keuze is reuze!
De keuze is reuze!
De levering was ook super snel en goed verpakt.
Ik ben er echt super blij mee. Het vogel huisje met sensor werkt al een aantal weken goed. Dus goed product geleverd
Top !
Top. Snelle levering, prima artikel.
Uitstekende klantenservice met snelle reactie over gestelde vragen.
Dealdonkey heeft de klant centraal staan. Klant wordt gewaardeerd en ook zo behandeld. Top.
Johan.
Fast and good delivery
NUMÉRO DE COMMANDE : #000547291 - 90euros
commandé un produit et le service client et au top directement trouvé solution. merci

Hondenbed besteld
Hondenbed besteld. Ontvangen bed kapot. Gebeld met Dealdonkey. De dag erop al een nieuw hondenbed ontvangen. Chapeaux.
Snel verzonden,simpel bestellen.
Snel verzonden,simpel bestellen.
Dit merk ledstrip nergens meer leverbaar maar hier nog 1,prima.
Binnen no time was de bestelling thuis
Binnen no time was de bestelling thuis. Top.
Snelle en goede service en prijs…
Snelle en goede service en prijs kwaliteit
Zeer snelle levering, uitermate interessant geprijsd
Het is de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij DealDonkey. De levering was ontzettend snel bij ons binnen, uitstekend verpakt (kunnen anderen een voorbeeld aan nemen). Kortom: niks meer of minder dan uitstekend tevreden en dat ook nog voor een interessante prijs. Dit zal voor ons niet de laatste keer zijn dat we bij deze leverancier bestellen.
Werkt perfect
Gebrek een communicatie en…
Gebrek een communicatie en bereikbaarheid. Een week geleden ren order geplaatst geen update of product gezien sindsdien.

Respuesta de DealDonkey
That is why every month you hire a new…
That is why every month you hire a new person. I ended my cooperation with you because you are amateurs and you have an answer for everything prepared just like you do now
Het product heb ik supersnel ontvangen.
Het product heb ik supersnel ontvangen.
Aanraden voor iedereen
Next day delivery
Next day delivery , so super fast and packed very well.
Xceed expectations!
Snelle en corecte levering volgens…
Snelle en corecte levering volgens afspraak.
Más información sobre otros tipos de reseñas.