Great experience. Honestly great doesn't do them justice, it's far better than that! I bought their saffron but honestly had NO clue how to use it. Called em (didn't expect someone to answer at 1 am b... Ver más
Altijd meegekregen dat ik saffraan in Iran zelf moet kopen en dat de saffraan hier nep, slecht en of te duur is. Twijfelde daarom eigenlijk ook om online te kopen. Toch gedaan en uiteindelijk bij delu... Ver más
Op tijd geleverd, sympathiek geprijsd, netjes verpakt. Het enige wat ik nog zou willen zien is een bijsluiter met 1 of 2 voorbeeldrecepten voor de minder ervaren koks onder ons.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de especias
- Tienda de artículos relacionados con Internet
- Tienda de alimentos orgánicos
- Supermercado de alimentos
Escrito por la empresa
Deluxe Saffraan is een webshop gevestigd in Nederland die zich specialiseert in de verkoop van saffraan en saffraan gerelateerde producten.
Kamille-erf 50, 2643HZ, Pijnacker, Holanda
- 088 181 7000
- contact@deluxesaffraan.nl
- deluxesaffraan.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, goede saffraan maken alle beloftes waar
Kind helpful people, good quality
I had some doubts because I never had purchased saffron online. I sought contact with Deluxe Saffraan. They told me that, while they don’t have a physical shop they can send someone over with saffron so I could see it and test it before buying.
I could also pay by creditcard at my door. Really recommend!

Respuesta de Deluxe Saffraan
Goede service, mooi produkt.
De bezorging was supersnel, een leuke verrassing. De saffraan geeft een mooie kleur in eten en is een subtiel bittertje in de thee, lekker.
Het was een snelle levering en de…
Het was een snelle levering en de kwaliteit is erg goed.
Netjes mijn pakket op tijd ontvangen
Netjes mijn pakket op tijd ontvangen. Dankuwel voor de goede service en uw behulpzaamheid aan de telefoon.
Mooi product
Snelle levering, mooi product, geen verzendkosten ook niet bij klein bedrag. Aan te bevelen.
Snel en netjes geleverd
Saffraan ontvangen, zeer vriendelijk en attente meneer belde of alles in goede orde was ontvangen.
Echt een bedrijf om aan te bevelen.
Mooie saffraan
Mooie saffraan. Snel geleverd in verpakking die gewoon door de brievenbus past. Hoef je dus niet voor thuis te blijven.
voorbeeldrecepten

Respuesta de Deluxe Saffraan
Hoge kwaliteit saffraan met een rijke…
Hoge kwaliteit saffraan met een rijke geur en smaak. Snelle levering!

Goede
Goede, lekker geurige saffraan, heel snel bezorgd, goede prijs. Zeer tevreden!

Aanbevolen! Recommended!
Speedy delivery, competitively priced and professionally packaged, I warmly recommend Deluxe Saffraan to all cooks who aspire the best ingredients for their dishes!
Meteen bezorgd, scherp geprijsd en netjes verpakt, wij bevelen Deluxe Saffraan aan bij alle koks die het beste zoeken voor hun gerechten!