Dentalklinikken - Odense C Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra

Información sobre la empresa

1. Dentista
  2. Odontólogo estético
  3. Clínica odontológica
  4. Periodoncista de implantes dentales
  5. Servicio odontológico de emergencia
  6. Servicio de blanqueamiento dental

Escrito por la empresa

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

892 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helt sikkert en fin tandlæge, ikke til tandlæge skræk.

Helt sikkert en fin tandlæge, men ikke et sted for nogen med tandlæge skræk som de reklamere med.. Havde fortalt det i tlf grædende, men blev mødt af en tandlæge som sad med ryggen til da jeg kom ind.. Han sagde “nå du har tandpine”, sagde intet undervejs. Måtte selv bede om et tand eftersyn, da jeg ikke havde været ved tandlæge i flere år.. virkede som om det var mere vigtigt jeg kom ud af døren igen..
Han var sød og rar, men ikke til slem skræk for at gå til tandlæge..

25 de marzo de 2025

Kære Christine

Vi er kede af at du ikke følte, der blev taget godt nok hånd om dig og din tandlægeskræk. Vi går normalt virkelig højt op i at gøre det trygt og rart for vores patienter. Vi er f.eks. opmærksomme på at der skal være plads til en pause, hvis man har brug for det og på at forklare, hvad der skal ske. At du har en anden oplevelse er vi derfor utrolig kede af at høre, og vi vil selvfølgelig se nærmere på det.

Venlige hilsner

Omhyggelig behandling

Maria er meget omhyggelig og påpasselig, hvilket gør det til en god oplevelse at gå til tandlæge, når man nu lider af tandlægeangst…

24 de marzo de 2025

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord om Maria. Det glæder os, at hendes omhyggelige og rolige tilgang har gjort tandlægebesøget til en tryg oplevelse – især når tandlægeangst fylder. Din ros er givet videre med stor tak.

Dygtig og beroligende tandlæge

Tandlægen var ekstrem venlig, beroligende og informativ. Hun oplyste undervejs hvad hun vil foretage sig.

21 de marzo de 2025

Kære Mohammad

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og godt informeret under behandlingen – præcis som det bør være. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Teamet hos Dentalklinikken Odense

Hurtige betjening

Hurtige betjening, super søde og rar personale og ikke mindst hygligt og dejlig atmosfære i venterumet 🙂😊

19 de marzo de 2025

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C

Dejligt at høre, at det hele gik fint og hurtigt og at der er en rar og hyggelig atmosfære :) Tusind tak for anmeldelsen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et tandlægebesøg er bestemt aldrig…

Et tandlægebesøg er bestemt aldrig sjovt, men jeg kom i dag med ondt i maven og var meget nervøs. Personalet tog virkelig hånd om mig, vi fik en god snak, en undersøgelse og jeg følte mig helt tryg. Gik glad derfra, og tror ikke jeg vil være nervøs næste gang. God oplevelse trods alt.

7 de marzo de 2025

Kære Inga

Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Vi ved, at et tandlægebesøg kan være forbundet med uro – derfor betyder det meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om. Vi glæder os over, at du gik herfra med ro i maven – og ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik trukket en af min bagerste…

Jeg fik trukket en af min bagerste tænder i dag af en meget sød og kompetent kvindelig tandlæge. Kathrine Elleby.Ingen smerter og hurtig behandling.Tak.

6 de marzo de 2025

Kære Rainer

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om Kathrine Elleby. Det glæder os at høre, at du oplevede en smertefri og tryg behandling – præcis som det skal være.

Teamet hos Dentalklinikken Odense

Tandopration

De var rigtig gode til at få en til at føgle sig tryk og så håber jeg alt går efter planen uden nogen problemer🙏🙏

26 de febrero de 2025

Kære Gitte

Mange tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe med at skabe tryghed og ro i forbindelse med dit forløb her hos os. Vi ser frem til at tage imod dig igen, og lover at passe godt på dig.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Overpris

Oplevelsen var rimelig god men svin dyrt. 2800 for at få en kindtand ud.

22 de febrero de 2025

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C

Kære Marx. Tak for anmeldelsen. Vi er galde for, at du er tilfreds med din behandling og havde en god oplevelse. Vi er kede af, at du synes det var dyrt. Prisen for operativ fjernelse af tand varierer alt efter, hvor kompliceret det er at fjerne tanden. Generelt har vi fair priser, og vi ligger bestemt ikke i den dyre ende. Hvis du har spørgsmål til prisen eller din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil naturligvis gerne uddybe.

God vejledning

18 de febrero de 2025

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak, det er dejligt at høre, at du har fået god vejledning i forbindelse med dit besøg hos os.

Jeg er yderst tilfreds😊

Jeg er yderst tilfreds😊

17 de febrero de 2025

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for anmeldelsen, hvor er det dejligt at høre, at du er yderst tilfreds med at gå hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service, stemning, venligheden og priserne er helt i top.

Go oplevelse som starter med den rare stemning i venterummet/receptionen og den venlige og imødekommende tone ved modtagelsen.
Jeg kommer fra 4-5 år som patient hos tandlæge Hørmand og tandlæge Lars Ølund-Larsen i Svendborg samt Anders Beckett hos Faaborg klinikkerne (Faaborg & Haarby). Det har ikke var ikke godt håndværk eller kompetencer.
I Faaborg fik jeg tilbud på et større reparationsarbejde på 41.000,-. Jeg henvendte mig til foreningen Av Min Tand om jeg også kunne spare penge ved st vælge tandlæge klinikken i Budapest, som de anbefalede min mand.
Der blev regnet på tandarbejde minus tilskud og det kunne bedre betale sig for mig at vælge tandlæge herhjemme og det var dem som anbefalede Dentalklinikken.
Her sparede jeg ca 10.000,- på samme indhold minus 1 krone. Det var endnu ikke nødvendigt.
Anders B i Faaborg anbefalede yderligere 4 kroner udover tlbuddet. Her blev jeg frarådet at svække endnu gode tænder med kroner.
Jeg er SÅ glad for at være endt i gode hænder.

14 de febrero de 2025

Kære Lone

Mange tak for anmeldelsen og din beskrivelse af dit forløb. Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet hjælpe dig og tilbyde dig den rigtige behandling til en fair pris. Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet og at du bliver taget godt imod af hele teamet på klinikken.

Vi glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig var jeg inde ved…

Som sædvanlig var jeg inde ved tandplejer Maria. Hun er altid sød, og jeg er helt tryg ved at ligge i stolen.
I det hele taget, er ALLE i klinikken behagelige mennesker.
Der er dejlige lokaler. Lyse og med smagfuld indretning.
Jeg er kommet i Dentalklinikken i flere år, og har aldrig haft tanken, om at skifte tandlæge.

13 de febrero de 2025

Kære Anette

Tusind tak for anmeldelsen. Det er skønt at høre, at du føler dig tryg og godt tilpas hos vores tandplejer Maria og resten af teamet. 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Da jeg har meget tandlæge skræk ser jeg…

Da jeg har meget tandlæge skræk ser jeg ikke ligefrem frem til at skulle til tandlæge,men da jeg havde knækket en tand var det nødvendigt.
Men den mest behagelige tandlæge(Muhammed Daoud) jeg længe har været ved gjorde oplevelsen måske ikke ligefrem til en fornøjelse, så i det mindste til at holde ud. Han forklarede stille og roligt at hvad det skulle ske så jeg var forberedt. Jeg vil helt sikkert forsøge at få mine kommende tid hos ham.

10 de febrero de 2025

Kære Tinna

Tusind tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at høre, at Muhammed kunne hjælpe med at dæmpe tandlægeskrækken og gøre det lidt rarere for dig :)

Vi glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

Akut tid/ tandudtrækning

Kort vente tid, smerte frit tandudtrækning, tak Kathrine,
Vh Samer

1 de febrero de 2025

Kære Samer

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at det gik hurtigt og smertefrit og at du havde en god oplevelse hos vores tandlæge Kathrine.

Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er den bedste og billigste…

Det er den bedste og billigste tandlægeklinik, jeg har haft i 15 år. Tusind tak👏 og jeg håber mange vælger Dentalklinikken🤞🥰

29 de enero de 2025

Respuesta de Dentalklinikken - Odense C

Mange tak for de rosende ord, det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Dejligt at høre, at du er rigtig glad for at gå hos os, at du får god behandling til en fair pris.

Vi glæder os til at se dig igen på klinikken.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.