I was a bit skeptical at first because the prices seemed almost too good and I wasn’t sure about the website, but all the positive Trustpilot reviews convinced me to give it a try. They also had a p... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Schoenen voldoen volledig naar wens en top bedrijf! Ga gerust weer bestellen wanneer nodig. Goede snelle levering. Keurig verpakt. Gewoon een zeer tevreden klant.
Een best handige website, goede brands en ondersteuning door het team, just in case ... Eliane VERDEYEN
Goede aanbieding en gemakkelijk te bestellen. We zijn daarna uitstekend op de hoogte gehouden over de verloop van de verzending. Wat ik erg waardeerde was de optie om één item eerder te laten bezorgen... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- deschoenenfabriek.nl
Invita a los clientes a opinar
Ik koop nooit meer schoenen op het…
Ik koop nooit meer schoenen op het internet. Passen in een winkel blijkt een stuk betrouwbaarder te zijn.

NB 2002R protection pack sneakers
Schoenen voldoen volledig naar wens en top bedrijf!
Ga gerust weer bestellen wanneer nodig.
Goede snelle levering.
Keurig verpakt.
Gewoon een zeer tevreden klant.
Mooie Website!
Mooie Website!!
Bestelling geplaatst!!
Snel geleverd!
Zeer tevreden
Annemarie en Dick Werkhoven Culemborg
Super snelle bezorging
Super snelle bezorging! Goed op de hoogte gehouden van de status van bezorging. Top!
Fantastisch snelle levering
Fantastisch snelle levering, top
Besteld en de volgende dag in huis
Op basis van mijn bestelling en de…
Op basis van mijn bestelling en de accurate afhandeling. Echter de verzending via post nl niet conform de ontvangen e-mail van post nl . Eerst melding aflevering vrijdagmiddag, wij briefje op de deur bij buren aanbellen voor ontvangst. Buren gehele middag thuis. Zaterdag geen melding.Later e mail levering ligt op verzamelpunt post nl. Maandag open vanaf 12 uur, helaas bij aankomst 13.00 uur toch gesloten? Dinsdag na 10 uur open dus wederom erheen en ontvangen. Geen pluspunt voor post nl
Prima ervaring !
Mijn bestelling is naar mijn volle tevredenheid afgehandeld. Bedankt.
Ik ben tevreden van die site ,snelle…
Ik ben tevreden van die site ,snelle bestelling en stipt 👍
Snelle levering van product.
Ik heb de slipper nog steefs niet…
Ik heb de slipper nog steefs niet ontvangen
W kapma

Respuesta de De Schoenenfabriek
Omdat ik prima online mijn keuze kon…
Omdat ik prima online mijn keuze kon maken. Moest de schoenen helaas terug sturen en ook dat is perfect verlopen.
Keurige info hierover.
2 weken wachten en gebruikte schoenen ontvangen.
Om te beginnen werden de schoenen veel later geleverd dan vermeld bij het bestellen.
Ruim 2 weken heeft het geduurd.
Omdat het om jongens schoenen die snel nodig zijn heb ik gemaild
Dat de schoenen indien de schoenen de volgende dag niet geleverd werden ik over wilde gaan op annuleren.
De volgende dag ontving ik een mail dat ze eindelijk onderweg waren.
Vandaag ontvangen wat blijkt de schoenen hebben zichtbare gebruik sporen.
Als of iemand met maat 42 een schoen van maat 40 heeft geprobeerd in te lopen.
Het teen stuk vervormd en aan de binnenkant een gaatje in de binnenstof.
Foto’s van aanwezig.
Aangegeven dat ik niet blij ben met de hele situatie vooral omdat de jongen gewoon al 2 weken geleden nieuwe schoenen nodig had.
Werd er wel een oplossing geboden waar ik me wel in kon vinden.
Duurzaam.
Echter was de aangeboden korting zo laag dat ik als nog de schoenen na 2 weken kan terug sturen en ergens anders schoenen kopen.
De kans is dus zeer groot dat dit paar schoenen gewoon weer als nieuw worden verkocht.
Gok het er dus niet op !
"Goed dat de fout in ieder geval erkend wordt en dat dit meegenomen wordt in het leerproces. Nu is het zaak om te verdiepen in het correct afhandelen van geboden oplossingen, want dit verloopt nu ook weer niet vlekkeloos!"

Snelle levering, goede service
Snelle levering, goede prijs, 2 paar slippers besteld, waarvan 1 paar retour gestuurd. Makkelijk retourproces. Aankoopbedrag was een paar dagen weer teruggestort.
Goede prijs (goedkoper dan bij andere…
Goede prijs (goedkoper dan bij andere webshops in dit geval) en tegelijkertijd ook een hele snelle levering. Al met al dik tevreden.
Snelle en correct levering
Super fijne wandelsandalen,die er ook leuk uitzien!
Ik kende de Teva Tirra wandelsandalen al.
Erg goede ervaring ermee. Wel normaal aardig aan de prijs. Echter wel waard.
Mijn nieuwe paar in een andere kleur dan ik al had voor een mooie prijs bij De Schoenenfabriek op de kop getikt. HEEL Blij mee!