Nooit niks ontvangen als een etiket met een wit blaadje erin al weet ik hoeveel mails gestuurd de eerste keer niks zoeken het uit daarna niks niks meer nooit mijn sneakers ontvangen geld kwijt dus bes... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Voor mijn zoon heb ik leuke sneakers besteld. Deze zijn keurig op tijd bezorgd. Ook wat kwaliteit betreft heb ik niets te klagen. Ik ben via whatsapp op de hoogte gehouden van mijn bestelling en bezor... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de bolsos de mano
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
Originele designermode en merkkleding, premium kwaliteit designertassen, fashion schoenen en accessoires van bekende en vooraanstaande merken.
Información de contacto
Nooit niks ontvangen
Nooit niks ontvangen als een etiket met een wit blaadje erin al weet ik hoeveel mails gestuurd de eerste keer niks zoeken het uit daarna niks niks meer nooit mijn sneakers ontvangen geld kwijt dus bestel er niks
Ik heb besteld onder rembours.
Ik heb besteld onder rembours.
Nu ik dit allemaal echter lees denknik niet dat ik het pakket ga aannemen mocht het worden bezorgt. Tenzij ik het mag openmaken voordat ik betaal. Als hetbia wat ik bestelde betaal ik. Zoniet jammer dan ma betaal en neem dan niets aan.
Ik heb op 2 april schoenen van Adidas…
Ik heb op 2 april schoenen van Adidas besteld.. op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen. Bang dat ik opgelicht ben...
van Haasteren puzzels besteld
Mijn vriendin N. Kleinveld heeft voor ons beide van Haasteren puzzels besteld, nooit wat ontvangen. Wel een ontvangstbevesiting gekregen maar geen track and trace code. Zij heeft diverse keren mailtjes gestuurd geen reactie ontvangen. Koop hier nooit iets dit is oplichterij.
Mega knudde
Heb 19 nov 2 xxl puzzels van van haasteren besteld deze zijn direct bevestigd en betaald. Daarna grote radiostilte ze schrijven dat je na 1 a 2 dagen de track en trace van je bestelling kan volgen. Dit is dus niet het geval. ook de levertijd tussen de 1 en 5 werkdagen is niet waar gemaakt. Inmiddels al drie mailtjes gestuurd en 0.0 reactie gekregen. Kortom een erg slechte ervaring en een nog meer beroerde communicatie. Zou via DHL Verzonden worden maar die weten van niets!
Klantenservice is hopeloos en niet bereikbaar.
I have placed an order for my son 10…
I have placed an order for my son 10 days ago and did not recieve any feedback or confirmation. I payed for the product and no news back. I am very worried.
Bevestigingsmail
Wat gaat er mis? Geen bevestigingsmail?
Graag antwoord op mijn bestelling van 2 paar Birkenstocks (maat 37 en 45).
Dit is niet correct!
Super guter Service!
Mooie producten voor een mooie prijs
Binnen 5 dagen geleverd en het product…
Binnen 5 dagen geleverd en het product was netjes verpakt. Over het product zelf ben ik ook tevreden. De reviews over de bezorging op google hadden me eerst een beetje bang gemaakt, maar die blijken voor mij nutteloos
Slecht je kan het pakketje niet…
Slecht je kan het pakketje niet traceren en heb het nog steeds niet binnen krijg ook geen updates of gmail van dat het verstuurd word

Slecht bedrijf
Ze reageren helemaal niet op hun klantenservice. je kan hier niks mee. slecht bedrijf

snelle en correcte levering
I made my order 8 july and didn't…
I made my order 8 july and didn't receive it till today 21 july

Respuesta de Designer Outlet Europe
Bende oplichters....ik heb na 3 weken…
Bende oplichters....ik heb na 3 weken nog altijd mijn bestelling niet ontvangen en ze weten ook niet waar mijn bestelling is. Ze komen ook niet met een oplossing of terugbetaling. Ze houden mij al weken aan het lijntje zonder voorstel of terugbetaling. Beste klanten niets bestellen op deze website...het zijn een bende amateurs en oplichters.
Bijkomende informatie: zoals jullie hieronder kunnen lezen hebben ze geen vertouwen in hun klanten als de bestelling door hun leveringsdienst niet is geleverd. Volgens hun klantendienst kan de gestarte case maanden duren alvorens ze een beslissing nemen. Ze kunnen mijn geen leveringsbewijs voorleggen met handtekening of naam van de persoon dat het pakketje heeft ontvangen...ik heb verder nooit een ontvangstmail ontvangen dat het pakketje is geleverd.
IK RAAD JULLIE AAN OM OP EEN ANDERE WEBSITE TE BESTELLEN WAAR ZE HUN KLANTEN VERTOUWEN EN EEN SNELLE SERVICE GARANDEREN. ik geef hun NUL sterren maar kon het niet selecteren.
Update 24 juli 2021:
Bestelling op 20 juni 2021 betaalt en verzending was voorzien binnen de 3 a 5 dagen, we zijn nu 24 juli 2021 één maand verder nog altijd geen bestelling of terugbetaling ontvangen. Als klant heb ik het recht om na 30dagen mijn aankoop ongedaan te maken omdat ik niets heb ontvangen. De verzender heeft mij nu opzettelijk geblokkeerd op trustpilot omdat hij de waarheid wilt verdoezelen.

Respuesta de Designer Outlet Europe
Más información sobre otros tipos de reseñas.