Vi er super tilfredse med Detour. Det er anden gang vi rejser med dem, så kun ros .Fly, transport, hotel alt var i orden igen ogrigtig meget for pengene og samtidig sender de ikke en masse ligegyldig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi som familie, fire voksne, havde booket en tur til Side på 5 stjernet hotel gennem Detur. Hotellet LRS Lake & River side hotel and spa, levede på ingen måde op til de 5 stjerner. Larmende russere og... Ver más
Til Tyrkiet med detur, super professionelt. Guider til rådighed flere dage på ugen. Hjemtur og problemer med bussen, guiden fik kaldt ny bus og der blev udleveret koldt vand. Rejser helt sikkert med... Ver más
Vi er netop kommet hjem søndag aften efter 14 dage på rhodos. Indkvarteret på evita resort hotel. Et hyggeligt resort med mange søde ansatte. Vi havde bøvl med et værelse og da de ikke kunne afhjælpe... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Detur Danmark blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg. Vi arrangerer charterrejser primært til Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Vi laver også kulturrundrejser til fx Kappadokien og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley. Uanset hvor du vælger at rejse med os, tager vi dig med derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst.
Información de contacto
Frydenlundvej 30, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- 70 603 603
- service@detur.dk
- detur.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi er lige kommet hjem fra en rejse til…
Vi er lige kommet hjem fra en rejse til Side i Tyrkiet. Vi boede på side premium hotel hvilket helt klart kan anbefales .
Rhodos
Alt gik som planlagt. både Fly, hotel, guides og kundeservice havde god service , og vi fik god information omkring rejsen.
Falsk markedsføring
Kom ned til et enormt slidt hotel, som i kalder 5 stjernet. Der var intet 5 stjernet over det. Dårlige madrasser, bruser samt andet på værelset som ikke virkede. Dårlig mad, og det samme hver dag. Sure ikke smilende personale, flabede og nedværdigende opførsel, hvis man spurgte dem om noget. Kun en pool, hvor decibel var langt over 88, så ikke højt men overdrevent højt, og når man bad dem skrue ned, blev der sagt at man skulle kunne høre det helt nede i den anden ende, hvilket man bestemt også sagtens kunne. De kan ikke tale engelsk, men tysk og russisk. Hele hotellet var stort set russere, polakker samt Ukrainere, som drak og festede natten lang, fik intet søvn, og måtte efter meget bøvl skifte værelse, til anden side samt højere oppe. Folk råbte og skreg, sloges så jeg så personale gemme sig, og dermed ikke gjorde noget ved det. Da restaurant åbnede om morgenen, lå der bræk der hvor man skulle sidde og spise, som ikke var blevet fjernet.
Har været den værste ferie i mit liv!! Vil på ingen måder anbefale dette hotel til nogle som helst, og det er højest 2 stjerner. Som er godt wifi samt vand på flasker.
Detur er der værste selskab og er…
Detur er der værste selskab og er fuldstændig ligeglade med deres kunder.
Vi skulle idag d 12 september kl 9.55 rejse til Antalya i Tyrkiet. Vi tager ud i lufthavnen og får afvide flyet ikke eksisterer. Vi skal vente på kundeservice åbner og da vi endelig får fat på dem får vi afvide at vores flyafgang er blevet rykket. Hun påstår vi har fået tilsendt en mail for over en måned inden, hvilket ikke passer. Har tjekket min mail indbakke og spam filter helt igennem. Så det må jo så værre påstand mod påstand, som damen også så fint sagde, det plejer bare at komme kunden til gode. Ellers ville man jo altid kunne påstå dette. Detur vil ikke hjælpe med nye billetter, vi står ude i lufthavnen og vi skal selv finde og betale for en ny billet. Ikke engang pengene fra shuttlebussen vil de refundere. Det er det vildeste jeg nogensinde har været med til. Ingen hjælp eller refusion vil man give. Jeg kommer aldrig nogensinde til at rejse med detur igen, man kan åbenbart ikke være sikker på man kommer afsted. Det var de mange tusind kroner ud af vinduet.
Værste service !
Værste service !!
Jeg rejser ALDRIG med detur igen !
Vi står ude i lufthavnen og skal afsted til Alanya, da vi får af vide at vores fly er aflyst. Vi ringer til detur og hører hvad det går ud på?
De fortæller at jeg har fået en mail på at vi skulle være rejst dagen før, hvilket jeg INGEN information har fået om !
De siger at det har jeg altså, og at jeg selv skal betale for nogle nye hvis jeg vil afsted !
DET ER UNDER ALT KRITIK!
Sundhedsfarligt hotel
Min kone og jeg var på rejse til Kreta gennem Detur fra 24/8-31/8 2022. Vi blev indkvarterer på Hotel Fereniki - Holiday Resort & Spa. Da vi ankommer til hotellet er det af værste kritik og ikke som vi blevet lovet i henhold til beskrivelse og billeder. Hotelværelset er ikke blot direkte klamt og møg beskidt (hvilket vi har dokumentation for) det er også direkte SUNDHEDSSKADELIGT på grund af skimmelsvamp samt colibakterier fra kloakvand på badeværelsegulvet. Vi informerer straks en guide herom, men først eftee mange opringninger og 24 timer senere kommer han ud. Han ser flere forskellige værelser, da vi er flere på hotellet som står i lignende situation. Han ser værelserne og kan godt se problemet. Vi beder derfor om en opgradering, da dette ikke lever op til nogen form for standard og jo direkte er skadeligt ift. skimmelsvampen.
Vi kræver derfor at blive flyttet til noget andet. Dette koster os 250EUR, da vi bliver overflyttet til nabohotellet. Vi forventer derfor at få dette beløb refunderet fra jer (denne klage er også sendt til jer direkte).
Det var ikke blot os der stod i denne situation med så elendige forhold. Vi var omtrent 8 par som flyttede samtidig med os. Hvilket om noget må sige noget om stedet og dets forhold.
Vi har efterfølgende læst om jer i diverse anmeldelser, f.eks. BT, hvor I skriver at siden juni/juli ville der være en guide til at tjekke værelser. Denne guide så vi ALDRIG, hvorfor jeres begrundelse herom virker utroværdig.
Vi forventer hurtigst muligt at i vender tilbage, så vi kan få lukket sagen. Ellers er vi jo nødsaget til at gå videre med sagen til pakkerejse-ankenævnet og relevante sociale medier.
Mvh. Jan Laursen
Alanya
Alanya!
Vi rejste med detur fra.10-17 august og det hele spillede, dog kunne vi godt ha brugt at guiden var med i bussen på hjemturen. Da buschaufføren snakkede tyrkisk og ikke vidste om det os der skulle med bussen før at der var gået 45 min venten og det hele nu var forsinket.. men vi nåede flyveren hjem og det er det vigtigste.
Men vi har været glad for detur at rejse med detur!
Føj Detur
D. 24. august 2022 var vi på Kreta og fik anvist et rum på hotel Fereniki. Der var skimmelsvamp på hele badeværelsesdøren som smuldrede af råd i den ene side, og Døren kunne ikke lukkes. Gulvet var frygtelig beskidt -gammelt skidt som sad godt fast. Altanen bød på to flet stole som var sorte og rådne og SLET ikke til at sidde på. Der lugtede af skidt og fugt. Der var sat en ekstra seng ind ved siden af dobbeltsengen så plads var der INTET af. Det var vanskeligt at trække vejret i rummet og jeg henvendte mig til kvinden i receptionen og bad om et andet værelse straks. Der blev trukket på skulderen og sagt at dette kunne hun ikke hjælpe med men jeg kunne prøve at komme igen i morgen. Jeg spurgte om vi så ville få et andet værelse hvilket hun virkelig IKKE kunne love. Vi var på værelset en nat og flyttede så dagen efter da vi heldigvis fandt et andet sted. 5 andre familier der kom på samme tid som os flyttede også dagen efter. Vi har anmodet om at få refunderet denne ekstra udgift på 250 euro. Guiden så vi kun i lufthavnen og hun sagde at hotellet lige var blevet tjekket og det var fint fint. Hun tog ikke med til hotellet men ønskede os en god ferie. Hun stod igen i lufthavnen da vi rejste hjem og ønskede os god tur hjem. Hun fik klare meldinger om det mareridt vi alle havde været igennem. Vi rejser ALDRIG mere med Detur og jeg fatter IKKE at de vil byde deres kunder at bo i sådan noget usundt og ulækkert skidt.
bryllupsrejse til tyrkiet med detur
bryllupsrejse til tyrkiet med detur
all incliv 4 stjernet hotel op et hvis sted det burde være et 1 stjerne fiasko rejse guider ved ikke en skid de kan tale tyrkisk halvt engelsk vores bus fra hotel til lufthavn pick up kl 10.10 da kl var 09:43 kørte bussen fra hotellet all inclliv var gin og vodka øl og sodavand og man kunne kun få det 3 gange om dagen lortehotel kleopatra beach hotel hold jer fra det elendig mad måtte spise ude vi har betalt for havudsigt da vi kom kl 04:30 fik vi et hummer uden vinduer aircon virkede ikke beskidte håndklæde og sengetøg generelt uhumsk og sundheds farligt vores guid viste godt vi fik det og sagde intet detur skam jer en skam man ik kan ligge billeder op med kommentar så det virkeligt kunne ses hvor ulækkert det var så vi kom først til at sove efter at have været vågen i 36 timer og detur kan squnikke engang undskylde det var godt nok de meste 9800 kr jeg har smidt ud af vinduet andre spiste også ude pga den ulækre mad der lugtede af fisk på hele hotellet når der blev lavet mad 2 posetiv ting kaffen var god og da vi fik et rigtigt værelse var rengøringen i top
Nye flytider
Reisen ble utsatt to ganger fra vi bestilte til vi dro. Vi bestilte ca 3 måneder før vi dro. Uten at vi fikk noen forklaring eller kompensasjon. Det resulterte i at vi måtte bestille nye billetter for å komme oss til Gardermoen, med andre ord kastet vi penger rett ut av vinduet på de billettene. Alternativet var å sitte 12 timer på Gardermoen å vente, noe som ikke var aktuelt. Det at flyet fikk nye tider både til og fra Gardermoen ga oss en del unødvendig hodebry og vi følte at vi mistet en hel dag av ferien, da vi plutselig kom frem til destinasjonen på morgenen dagen etter og da måtte vi sove noen timer. For vår del ble reisen på 17,5 timer og ekstra dyr. Bare på grunn av endringer på flytidene. Det at flyet tilbake til Gardermoen ble senere enn opprinnelig hjelper oss heller ikke.
Hej vil lige fortælle om vores tur til…
Hej vil lige fortælle om vores tur til Kreta til Firiniki spa og resort nedslidt hotel der ser godt ud ude fra men værelserne er både ulækre og beskidte,specielt badet var virkelig ulækkker mug i krogene ingen bruseforhæng så gulvet sejlede.Kontaktede guiderne som sagde at hvis vi ville kunne vi skifte hotel mod betaling af 300 euro som vi ville få refunderet når vi kom hjem hvis vi sendte kvittering til Detur men lad os nu se hvad der sker, har sendt klage til Detur men har ikke de store forhåbninger om at man vil gøre noget ved man snakker bare uden om.Vi mener vi er gamle kunder hos Detur har rejst med dem i ca 6 år men det er selvfølgelig også en måde at smide gamle kunder på gaden.Har aldrig boet på så en elendig hotel før.Jeg håber Detur tager sig sammen og aldrig mere bruger så dårlige Hoteller. VH.Flemming og Grethe
Alt klappede
Alt klappede, på vores rejse til Kreta.
Besøgte dette dejlige Hotel. 23.august 2022 og en uge frem..Dejligt modtagelse med rigtig god forklaring om forholdene, Morgenmad, pool og bus..Vi havde værelse 16 på første, sal.Turistskat, aircon, saftybox, på hotellet, samt ved poolen er kun mod kontanter!!!De tager ikke mod kreditkort... At bemærkeDet kan tilrådes at have kontanter med, gælder også til nogle restaurenter og butikke i ChaniaDejlig 2 rums værelse med lille køkken, med meget begrænset udstyr.Værelset var virkelig rent, og det blev gjort super rent hver dag, dog ikke søndage..Søde og smilende rengøringsassistenter.. som ud over rengøring også pyntede op med figurer, lavet af håndklæder..
Vi kunne tilkøbe morgenmad, på hotel Nontas, 50 meter nede af af vejen, hvor vi også måtte benytte poolen..Morgenmaden kostede, pr person, 6 euro, for brød, smør, marmelade og kaffe..I mit objekt er det for dyrt, kunne dog vælge mere, men så steg prisen væsentligt.Vi valgte at købe ind hos det lokale super markede, og tilberede det selv, brød, smør, ost, marmelade, æg, bacon, juice, og nyde det på vores dejlige terrasse..Pris under 30 euro, for 2 personer.. hele ugen..
Den skønne pool blev benyttet hver eftermiddag, men poolbaren tog 9 euro for en drinks..Det var meget dyrt, vi kunne tage bus til Chania, købe drinks rundt i byen, og retur for samme pris.Der var dog Happy Hour, hvor prisen var 6 euro, efter kl 18.. det benyttede vi os kun af, en gang, da vores planer efter kl.18 var andre steder..Vores terrasse var skøn, dog med kraftig sol fra kl. 12 - 18.. og var mega varm..Vores værelse vendte væk fra gaden, men ud mod et boligkvarter, hvor der var hunde , Høns og haner..Hunde og hanerne larmede fra kl 4 om morgenen, så ørepropper kan anbefales..
Bus nr 21, til Chania, kostede 2 Euro ved betaling kontant i bussen.Men vi købte billetter i automat eller billetkontor, ved endestationen, så var prisen 1,10 euro, pr person.Disse billetter kunne også købes ved nogle at stoppestederneVi havde en skøn uge.Ida Og Bjarke Lohmann
Helt värdelös service
Helt värdelös service, aldrig mer åker vi med er
Fin oplevelse med Detur til Hotel…
Fin oplevelse med Detur til Hotel Belair Beach på Rhodos
Vi har rejst med rejseselskabet Detur og fløjet med flyselskabet Enter Air til Rhodos og boet på Hotel Belair Beach. Vi var en gruppe på¨10.
Deturs organisation af rejsen var fin med ordentlig information undervejs, og rejsen forløb inden for planlagt tid.
Hotellet med all Inclusive kan virkelig stærkt anbefales! Maden var god, varieret og spændende, og hotellets personale var meget venlige, smilende og imødekommende. Vi vender meget gerne tilbage
Vi har måtte annullere vores…
Vi har måtte annullere vores flybilletter da Detur flyttede rejsen med flere dage.
Vi har efter utallige mails og opkald stadig ikke modtaget vores penge retur. De bliver ved med at sige de arbejder på sagen.
Men det skal bare ikke tage 2 måneder at give os vores penge tilbage!!
Det er under AL KRITIK!!
Det ender med vi må sende dem til forbruger klagenævnet hvis de ikke snart får overført vores penge!
Vi mangler også at få vores penge…
Vi mangler også at få vores penge tilbage, som jeg kan se åbenbart er et generelt problem for Detur.
De rykkede vores efterårsferie med 5 dage, hvilket ikke dur, når man har børn i skolen. Måske bevidst??? Jeg ved det ikke. I hvert fald sagde de, at vi ville få depositum tilbage efter 4 dage, såfremt vi annullerede, hvilket vi gjorde.
Siden 27. juli har vi rykket 2 gange på mail samt ringet, og hver gang giver de beskeden, at de giver det videre til bogholderiet (dem kan man ikke få lov at snakke med). Spørgsmålet er, om der er et bogholderi..
Detur er det helt rigtige navn til firmaet!
Det rene fup!
Det rene fup!
Bestilte i allerede i januar en rejse til Rhodos i uge 27.
Selve bestillingen via salgsassistenten ved kundeservice gik upåklageligt og alt blev betalt til tiden.
I uge 23 får vi så en mail fra Detur - desværre er de nødt til at flytte vores afgang fra Aalborg Lufthavn til Billund ….. og så skal vi også rejse en dag tidligere end planlagt. Modvilligt accepterer vi det og de ekstra udgifter vi pålægges ift lang køretur og parkeringsafgifter.
Da vi ankommer til Rhodos kommer næste aflysning! Det hotel vi havde booket, havde alligevel ikke plads til vores familie, men i stedet skulle vi bo på et andet hotel langt fra den by vi havde booker ferien i.
Vi ankommer til hotellet kl 02 om natten og bliver mødt af de mest ulækre værelser! Hele ugen klagede vi over manglende rengøring, ingen skift af håndklæder og dårlig mad og service.
Efter hjemkomsten klager vi naturligvis til Detur, dom i første omgang anklager guiderne for ikke at have styr på hotellernes bookinger. Herefter henholder Detur sig til, at deres ryg er fri ift. at vi ikke har fået den rejse vi i januar har købt og betalt!
ALDRIG har vi oplevet så dårlig service og jeg vil på det kraftigste fraråde alle, at booke rejser gennem dette fup firma!
Detur? Aldrig mere! Føj!
En ikke særlig god ferie med Detur
Jeg vil fortælle om vores ikke så vellykket tur til Geopolis med Detur rejseselskab. Vi ankom til vores hotel onsdag omkring midnat, og får vores værelse. Jeg må sige jeg har aldrig oplevet så ringe og beskidt et værelse. Flere af de andre rejsende vælger at flytte hotel, men vi vælger at blive og ikke bruge vores sparsomme ferie på at flytte. Vi havde bestilt et trestjernet hotel, men værelset lever på ingen måde op til den standart man kan forvente af et trestjernet hotel. Vores terrassedør kan næsten ikke åbnes, kun lige så vi kan komme igennem, aircondition virkede ikke, TVèt virkede ikke og køl /fryseskabet virkede heller ikke. Badeværelset var meget slidt og der var en jernplade hvor der var tæret et stort hul. Toiletbrættet passede på ingen måde til toilettet. Men det værste var at madrasserne, der kunne man direkte mærke fjedrene. ALT var meget slidt og misvedligeholdt, Hvis man kigger på nogle af det ting der skulle være på et trestjernet hotel, kan man nævne hårtørrer, et sted hvor man kan ligge sine kufferter og det var der på ingen måde, men det kunne vi leve uden. Vi valgte trods alt at blive på værelset, og ikke bruge vores ferie på brok og dårlig stemning. Men da vi fredag morgen opdager at vi er ædt op af vækkelus, må vi bede om er andet værelse. Vi fik af guiden lovning på at vi fik vores nye værelse inden for en time, men vi måtte desværre sidde og vente 41/2 time. Vi spurgte også hvordan vi skulle forholde os omkring vores tøj og ting, da vækkelus jo flytter med i vores ting, Guiden siger at vi kan få vasket vores tøj, og så høre vi ikke mere. Da vi så kom op på vores nye værelse lå rengøringsdamen i vores rene seng og talte i telefon, og da vi kom ud på badeværelset lå der lange sort hår på gulvet, på værelset fandt vi gamle tandstiller og papir på gulvet. Vi fik rent på vores seng og fjernet hårene. På det tidspunkt er det meste af vores fredag gået,
Vi står helt uforstående overfor hvordan Detur vil lægge navn til den standart, og at der ikke bliver fulgt op på de ting der bliver lovet. Vi har flere gange rejst med Detur og er meget bevidst om at det er lavpris rejser, men vi har på ingen tidspunkt oplevet så slidte og ulækrere forhold. Og vi forstår ikke at man som rejseselskab ikke har mere fokus på at sætte krav til de hoteller man indgår et samarbejde med, og ikke bare er ignorere hvordan forholdene er.
Billigt og godt for pengene
Nu har vi rejst med Detur gennem de sidste mange, ja siden de startede med afgange fra Danmark og vi har aldrig haft noget at klage over.
Vi ved at når vi rejser for billige penge, er det ikke et luxus hotel vi møder.
Men der er en seng, badeværelse og det vi skal bruge til at sove og vi opholder os stort set kun om natten på stedet.
Vi syntes det er fedt at kunne tage en hurtig tur i varmen for 1000,- så derfor vælger vi Detur til Tyrkiet.
Nu er vi kommet i Tyrkiet de sidste 25 år og har altid rejst med billige selskaber, før Detur rejste vi med Tyrkiexperten, men de gik desværre konkurs. Jeg tager min anden tur på mandag for i år til Alanya med Detur.
Vores rejse til Rhodos med detur er…
Vores rejse til Rhodos med detur er næsten slut, og vi har været mere end tilfredse. Vi købte en low budget ferie til 1495 pr næse med all inklusive.
Vi var lidt spændte på om vi blev ombooket fra Lymberia og det gjorde vi så ca 1 uge før afrejse, til Argiro Village. Vores forventninger var ikke super høje men er blevet gjort helt til skamme. Der var detur guider de første 3 dage som var mere end rigeligt og de var søde og hjælpsomme, vi har fået et super lækkert værelse, maden er helt fin og som forventet, drinkene er super, poolen er lille men dejlig og omgivelserne er bare helt i top. Der er tilmed shuttlebus til stranden som vi har besøgt 2 gange. Hotellet ligger lidt ude i ingenting men der er dog kun 1.5 km til Afandou centrum som er en mega hyggelig by med barer og restauranter.
I forhold til prisen syntes vi at vi har fået meget mere end forventet.
Vi rejser helt sikker med detur igen😎🍻🥳✈️
Hilsen Birgit og Ronni
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.