Vi er super tilfredse med Detour. Det er anden gang vi rejser med dem, så kun ros .Fly, transport, hotel alt var i orden igen ogrigtig meget for pengene og samtidig sender de ikke en masse ligegyldig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi som familie, fire voksne, havde booket en tur til Side på 5 stjernet hotel gennem Detur. Hotellet LRS Lake & River side hotel and spa, levede på ingen måde op til de 5 stjerner. Larmende russere og... Ver más
Til Tyrkiet med detur, super professionelt. Guider til rådighed flere dage på ugen. Hjemtur og problemer med bussen, guiden fik kaldt ny bus og der blev udleveret koldt vand. Rejser helt sikkert med... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Detur Danmark blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg. Vi arrangerer charterrejser primært til Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Vi laver også kulturrundrejser til fx Kappadokien og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley. Uanset hvor du vælger at rejse med os, tager vi dig med derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst.
Información de contacto
Frydenlundvej 30, 2950, Vedbæk, Dinamarca
- 70 603 603
- service@detur.dk
- detur.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tyrkiet 5⭐️
Vi var en tur i Tyrkiet i uge 28, og boede på Castival hotel i Side. Vi kan varmt anbefale at rejse med Detur, og vi har kun oplevet god service lige fra hjælp igennem chat funktionen, flyselskabet og på hotellet. Helt igennem en fantastisk ferie. Det er ikke sidste gang vi rejser med Detur.
Vi har rejst med detur en 5-6 gange…
Vi har rejst med detur en 5-6 gange efterhånden - vi har altid været godt tilfredse med både flyve tur og hoteller - billige rejser og fine steder :)
Ferenkini Hotel, hold jer væk!
Ferenkini Hotel, Kreta! Hold jer væk!!!
Vi var idag 4 selvskaber som blev ombooket til et andet hotel. Føj en omgang!
Deturs guider skal dog have 5 stjerner for god service, som hurtigt fandt et nyt hotel til os.
De nordiske guider vi mødte var sløve
De nordiske guider vi mødte var sløve.
Vi købte for 120 € en tur med piratbåd, som skulle være skræddersyet til vores børn på 5 og 9 år. Båden, Barbossa, viste sig at huse russisk personale, og var målrettet 100 % til russisk publikum. Jeg nævner det, fordi det udbydes i Deturs lokale tilbudskatalog i Side, Tyrkiet.
Guidernes kompetencer var generelt set usynlige i lufthavnen på vej hjem. Kun svenske Alexandra var en smule nyttig da lokale tjek-ind ansvarlige ikke kunne finde os på listen over passagerer.
Vi savnede engagement og konkret viden fra guidernes side.
En fantastisk tur til Kreta med Detur…
En fantastisk tur til Kreta med Detur ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi boede på et hyggeligt, rent og dejligt hotel med super sødt personale. Deturs guider var fantastisk søde. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg er god til og tjekke trustpilot men…
Jeg er god til og tjekke trustpilot men ikke så god til selv og lave anmeldelser. Så derfor skal man måske også tage vurderingerne med forbehold for er man ikke bedst til at anmelde hvis man har dårlige oplevelser. Så nu må jeg hellere lave en anmeldelse om det gode.
Jeg har rest med Detur to gange. 1 gang til Tyrkiet lige før Corona og igen til Rhodos i efteråret. Begge rejser har til punkt og prikke opfyldt hvad der er lovet/beskrevet/vist på billeder, priser har været absolut rimelige. Jeg vil gerne rejse med jer igen.
All inclusive till Kreta
All inclusive till Kreta. Förväntningarna var låga eftersom priset var lågt och omdömen om Detur var dåliga. Blev positivt överraskade. God mat. God dricka. Bodde på Selini Suite. Rent och fint och fina pooler. Trevlig personal på hotellet. Trevliga guider. Gjorde en utflykt till Knossos som var mycket bra med proffsig chaufför och guide. Allt fungerade bra gällande flyg och transfer.
Går inte att jämföra med exempelvis ett tui blue där det finns bamse club och olika underhållningar under dagen och kvällen såsom vatten gympa och frågesport men man får vad man betalar för. Min resa kostade 23000:- för 3 personer under högsäsong och för det priset var allt toppen!!!!
Stadivæk ingen penge.
Hej detur.
Hvor bliver mine penge af?
Jeg mangler stadivæk mine penge fra den rejse, hvor i sagde, jeg kunne få mine penge tilbage?.
Det er ærligt, at i giver mulighed for, at man kan få pengene tilbage, inden for 14 dag? Nu er der gået 5x14 dage.
I bliver ved med at sende mine henvendelser vider til bogholderiet? Og så sker der ikke mere? Håber snart på at jeg modtager mine penge…
Har aldrig haft problemer med dem og…
Har aldrig haft problemer med dem og har bestilt næste rejse ved Detur igen
Havde booket et 4 stjernet hotel
Havde booket et 4 stjernet hotel
“KLEOPATRA BEACH HOTEL” i Alanya.
Hotellet var langt fra 4 stjernet.
Beskidte håndklæder og sengetøj
Mørk lobby og 1 elevator til 5 etager.
Myre overalt og mad som giver madforgiftning. Første og sidste gang jeg booker igennem DETUR!
Hold jer væk og find jer et rigtig selskab som ikke snyder og bedrager deres kunder!
Vi har haft en dejligt tur til Kreta…
Vi har haft en dejligt tur til Kreta med Detur. Guiderne stod klar ved ankomst og var på hotellet hver anden dag.
Hotellet var som beskrevet . Tak for en dejlig ferie
Fantastisk tur med Detur
Er lige kommet hjem fra en uge på Avra Beach Resort på Rhodos. Blev modtaget i lufthavnen af guider fra Detur, der sørgede for at vi kom med den rigtige transferbus til hotellet.
Dagen efter var der arrangeret velkomstmøde på et hotel i nærheden, vi var de eneste der mødte op, guiden fra Detur (Frederikke) tog sig god tid til at fortælle om øen og de forskellige ture vi kunne komme på.
Det eneste problem vi havde var at aircondition på værelset larmede helt vildt (dette var ikke Detur`s skyld) Vi henvendte os i receptionen, de sendte en tekniker der desværre ikke kunne fikse den. Vi fik derfor et andet værelse.
Vi har haft en dejlig ferie med Detur, og vil absolut ikke have nogen betænkeligheder ved at bestille en rejse hos dem igen.
Har været med Detur til Kreta i juni…
Har været med Detur til Kreta i juni 2022 og har bestilt en ny rejse her til september i år og til det samme sted. Det kan godt være, at værelset er slidt, men hvad kan man få i dk for 2100 kr. for en uge pr person all inklusiv. Ikke en uge med overnatning, helt ok mad og drikkevarer, transport, strand og sol. En rejse hvor man bare kan være og lade op til hverdagen. Detur vi kommer igen og helt ok med daglig rengøring og maden var helt i top.
Aldrig mere Detur svindel og humbug
Da der ikke findes nul stjerne får i en . Det er virkelig bondefangeri og svindel . Total respektløs og uden moral at i ødelægge folks/ familier længe ventet sommerferie og helt uden skrumple .
Får at vide kl 01.00 i Rhodos lufthavn at vores hotel er overbooket og derfor bliver vi overflyttet til et andet hotel .
Det er er helt ok hvis der er sket en fejl men det er jo ikke tilfældet her , det er svindel og bedrag .
Vi får et hotel med lavere/stjerner end det vi har booket og samt også en anden location på en øde Mark in the middle of no where .
Hotellet er slidt , øde , ingen liv samt rigtig dårlig mad 😡😡.
Kontakte guiden som ikke kan gøre eller vil gøre noget . Derefter kontakte vi Detur DK hvor ekspedienten klapper røret på midt i samtalen , total respektløs .
Håber virkelig ikke der er nogen som vil rejse med Detur længere , burde skamme jer over at ødelægge folks ferie total bevist
Great holiday to Greece with Detur
Sitting on the plane heading home after a week on Rhodos travelling with detur Denmark and flying with Enter Air.
Everything vent well and the hotel was not the greatest (Lymberia in Faliraki) but I think it’s what you can expect from a three star ⭐️ hotel.
I’m travelling with detur again in May, if not sooner 😅
7 dage på port river hotel & Spa i Side…
7 dage på port river hotel & Spa i Side (Tyrkiet)
Alt fungerede fint og Detur overholdte alle aftaler, servicen på hotellet var rigtig god og Maden var som man kunne forvente, meget varieret og fint udvalg for enhver smag.!
Vi booker gerne igennem Detur en anden gang.
Vi er netop kommet hjem søndag aften…
Vi er netop kommet hjem søndag aften efter 14 dage på rhodos. Indkvarteret på evita resort hotel. Et hyggeligt resort med mange søde ansatte. Vi havde bøvl med et værelse og da de ikke kunne afhjælpe dette, blev vi opgraderet til værelse med egen pool. Vi fik hvad vi havde forventet, skøn beliggenhed mm. Det eneste, men så absolut også væsentlige: All inklusive var under al kritik. Har spist på motorvejscafeer der serverer bedre mad. Variationen og kvaliteten var simpelthen for ringe. Og SÅ ærgerligt, når nu alt andet var så fint.
Undgå for alt i verden at rejse med Detur!
.. Det er min største anbefaling, til alle der så meget som overvejer at booke gennem Detur/Nordcotours (samme selskab).
Min kæreste og jeg havde booket vores første ferie sammen, til Side i Tyrkiet. Hotellet vi bookede var Maya World Hill, et 4-stjernet hotel med al inklusiv. Alt hvad der stod beskrevet på Detur så lækkert ud og billederne vidnede om et solidt og lækkert hotel. Alt det viste sig så at være falsk markedsføring.
Da vi ankommer, bliver vi checket ind på et hotel, Joker Hill, som først og fremmest ikke er det hotel som vi har booket og for det andet på INGEN måder lever op til den standard vi har booket.
Følgende mangler:
- Suverænt dårlig/ingen rengøring
- Efterladt skrald på udendørsarealerne
- Beskidt sengetøj og linned
- Beskidte håndklæder
- Fluer overalt i restaurant/“bar” området
- Klam buffet hvor maden stod ude i 3 timer i 35 graders varme
- Uprofessionelt personale
- Tyveri på værelserne
- Utryg behandling af hotelgæsterne (personale låste sig ind på diverse værelser og bankede på midt om natten)
- Krænkelse af privatliv
Vi kontakte på dag 1 Detur for at gøre opmærksom på alt dette og blev efterfølgende mødt af den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Gennem hele vores ferie, brugte vi energi på at få løst problemet, men der var ingen hjælp at hente nogle steder.
Det er under al kritik og komplet uforstående hvordan man kan behandle andre mennesker på sådan en ussel måde.
Al den rædsel delte vi i øvrigt med en masse andre danskere som var blevet svindlet på samme måde som os - også igennem Detur.
Det er skandaløst!
Min far og mine børn tog til hotel…
Min far og mine børn tog til hotel Fereniki på Kreta. Vi opdagede at hotellet havde fået dårlige anmeldelser og kontaktede detour. De sagde at det kun var et problem på de gamle værelser, som deres gæster ikke bliver i indlogeret på. Det var direkte LØGN.
Hotellet var slidt, muggent, beskidt. Der voksede planter op ved bunden af toilettet. Poolen var kedelig og maden elendig.
Alt i alt det dårligste hotel samtlige 4 medlemmer af min familie har oplevet.
Det var sidste hang med Detour for os og sidste gang på Fereniki hotel på Kreta.
0 stjerner herfra
Dejlig tur med Detur🌞
Er lige kommet hjem fra en uge ophold i Alanya har været så tilfreds med Detur, vi havde været noget nervøse efter alt det der havde været skrevet omkring dem, men herfra kun👍. Vi så til guider hvis vi havde spørgsmål, dette havde vi ikke oplevet før.
Modtagelsen i lufthavne derned var der en guide og i bussen som køre med rundt og får en indlogeretvar så dejlig når det er midt om natten.
Hjemturen ingen problemer bliver hentet med bus og guide der går med helt ind og får alle med så god service🌞🤗
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.