DH Wines Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DH - med Daniel og Kirsten ved rorpinden - er ikke bare et vinhus i Ramløse. Det er et oplevelseshus. Et hjem, hvor der altid er et smageglas til hånden. En særlig gæstfrihed og smil på læben. En f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daniel gør alt til en personlig oplevelse. De snævre gange imellem alle vinkasser kan næsten gøre besøget nervepirrende. Du får altid en smagsprøve hvis du er i tvivl. Fortæl hvad din smag er og Danie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle varer mandag eftermiddag, og allerede tirsdag morgen stod der en kasse foran min hoveddør, og jeg fik en sms fra Daniel om at varerne var leveret. Sikke da en fantastisk service, ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos DH Wines! Den bedste service, man kan ønske sig, og en vinkælder, der uden tvivl er Danmarks hyggeligste. Udvalget af vine er uovertruffent, og kvaliteten taler for sig selv.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Licorería
  2. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Alt fra god hverdagsvin til eksklusive flasker. Vi er beærede over at kunne tilbyde et omfattende udvalg af vine, der dækker alt fra dagligdagsfavoritter til nogle af de mest eftertragtede flasker globalt. Vores sortiment inkluderer en imponerende samling af topkvalitets Bourgogne-vine, fremtrædende 1. Cru vine fra Bordeaux, eksklusive fund fra Sydafrika, samt et bredt udvalg fra de mest anerkendte vinregioner i Italien, Spanien, og meget mere. Udforsk vores butik og lad dig forbløffe af det brede udvalg – vi lover, at du vil finde noget, der imponerer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var utrolig nemt at handle og kom…

Det var utrolig nemt at handle og kom til tiden

26 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Jan. Mange tak for de flotte stjerner. Det er skønt at høre du fandt det nemt at bestille og at din bestilling også kom da du skulle bruge den. Det er efter vores mening sådan en handel skal forløbe. Rigtig god aften.

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening - TAK

26 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Jonna. Vi takker mange gange for de fine stjerner - dejligt at du havde en god oplevelse da du handlede hos os. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang. God aften.

Super fast delivery

Super fast delivery, very satisfied

30 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Dear Pelin. Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you were happy with the fast delivery and your overall experience. We really appreciate your support!.
Br Daniel & Kirsten

Gode vine

Gode vine, gode priser og et enormt udvalg

28 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Brian. Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores udvalg, priser og vine. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen snart!

Respuesta de DH Wines

Kære Ole. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vinene og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at vi kan levere både kvalitet og god service – og din feedback motiverer os til at fortsætte i samme stil. Vi håber at kunne sende flere gode flasker din vej.

Besøg værd

Fornuftige priser - top service

14 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Kristjan. Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores priser som fornuftige og vores service i top. Vi håber at kunne betjene dig igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks rekord i service og levering?

Jeg har handlet vin hos DH i flere år, og hver eneste gang oplevet god service. I dag 25.04.2025 oplevede jeg at få stillet to kasser med dejlige bobler ved min hoveddør (I Hundested) 35 minutter efter jeg havde bestilt- og betalt dem på nettet. Det er en rekord i service og levering som næppe nogensinde vil blive slået. 5 Store stjerner for engageret købmandsskab.

25 de abril de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de DH Wines

Kære Torben. Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig! Vi er utrolig glade for, at du har været en trofast kunde gennem årene, og at du endnu en gang har haft en god oplevelse med både vores service og produkter.

At vi kunne levere dine bobler på rekordtid er vi naturligvis stolte af – men endnu mere glade for, at det blev værdsat. Hos DH brænder vi for at give vores kunder den bedste oplevelse, hver gang – både når det gælder kvaliteten i flasken og tempoet ved døren.

Tak fordi du deler din oplevelse – og for de fem store stjerner! Vi ser frem til at levere til dig igen næste gang – måske slår vi endda vores egen rekord 😉.

Skarp pris

Skarp pris, Go’ service

17 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Søren. Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at du har oplevet både en skarp pris og god service – det er lige præcis dét, vi stræber efter! 😊
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering, havde bestilt levering til pakkeboks, men da vi bor i nabobyen til firmaet, valgte de at leverer vores varer lige til døren. Det kan ikke være meget bedre.

8 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Helle. Mange tak for den fine anmeldelse.. Det var så fint vi kunne få lov til at levere direkte til Jer. Sikker levering er altid top prioritet for os..

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt forløb som det skulle og den gode…

Alt forløb som det skulle og den gode vin kom frem til tiden. En behagelig oplevelse når man bruger lidt ekstra penge på en god flaske vin 😊

7 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Niclas. Vi takker mange gange for de fine stjerner.. Det er er stor fornøjelse for os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med at handle hos os. Rigtig god påske.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vin til god pris og fremragende service

Super oplevelse at handle lækker vin hos DH Wines. Skarp pris og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

7 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Søren. Mange tak for den meget fine anmeldelse. Vi meget glade for at du nævner god service, gode priser samt hurtig levering. Du har netop lige ramt det vi går allermest op i. Rigtig god påske.

Daniel er altid i godt humør

Daniel er altid i godt humør
Og han har en masse god vin

3 de abril de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Bjarne.. Mange tak for de fine stjerner.. og det er helt korrekt, Daniel er altid i godt humør samt har en masse god vin i kælderen.
Mvh Kirsten

Fleksibel og hurtig levering

20 de marzo de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Peder. Mange tak for de fine stjerner.. Vi værdsætter meget dine ord omkring fleksibel og hurtig levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode vine og personlig levering og…

Gode vine og personlig levering og efterfølgende betjening ved spørgsmål.
God oplevelse.

17 de marzo de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Lennart. Vi takker mange gange for de fine stjerner. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle med os og at vi kunne være behjælpelig med at besvare dine spørgsmål. Vi håber at se dig igen og at kunne give dig endnu en god oplevelse.

Hurtig og fleksibel levering

Hurtig og fleksibel levering - god kvalitet og fine priser

10 de marzo de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Claes. Vi takker mange gange for de fine stjerner. Det er lige præcis disse ord vi sætter stor pris på at høre fra en kunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode vine til skarpe priser samt fin…

Gode vine til skarpe priser samt fin service med hurtig levering

9 de marzo de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Peter. Vi siger tak for den fine anmeldelse. Du har nævnt de 3 ting vi sætter stor pris på overfor vores kunder.

Super god service

Super god service, mit køb blev leveret til døren en søndag👍🏻

9 de marzo de 2025

Respuesta de DH Wines

Kære Lars. Vi takker mange gange for de fine stjerner. Og dejligt det lige kunne passe med en levering en søndag - så ved vi at alt også er fint or ordentlig leveret.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig oplevelse. Køber helt sikkert her igen.

Dejlig oplevelse. Vin til gode priser og levering indenfor 24 timer. Tak:-)

5 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de DH Wines

Kære Kim. Mange tak for de fine stjerner. Vi er glade for at du havde en god oplevelse samt fik din levering så hurtigt .. Vi vil glæde os til at " se " dig igen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.