smooth and thorough, always friendly during contact and if problems arise, they always look at how it can be solved.
Einfach nur genial. Top Beratung und immer mehr wie freundlich. Habe ich bisher bei einem solch großen Händler noch nicht erlebt. Preisleistungsverhätältnis ist hervorragend. Zuverlässig in der L... Ver más
fast delivery of my aed, neat inspection report, complete set. very satisfied. came to Diac Medical through my employer GGD-GHOR snelle levering van mijn aed,keurig keuringsrapport,complete set.zee... Ver más
Preiswerte Produkte, Qualität und einfach GUT!
We offer a wide range of used Ambulances and refurbished Medical Ambulance Equipment. On request, Ambulances can be equipped with either new or refurbished Medical Ambulance Equipment.
Hermesweg 15, 8861 VN, Harlingen, Holanda
- +31 (0)517 418 477
- marketing@diacmedical.com
- diacmedical.com
A LIFEPACK15 monitoring bought…
A LIFEPACK15 monitoring bought second-hand from DIAC MEDICAL, great exchange of information and supply completely in accordance with our wishes.
Our contact Mr Jonkman kept these commitments within the desired deadlines as well as the technician André.
Establishment to RECOMMEND
Ben helemaal tevreden over de…
Ben helemaal tevreden over de bestelling die ik had geplaatst, tevreden over het contact en ook de klantenservice, daar ben ik ook tevreden over, en een hele goede communicatie
Excellent service and very fast…
Excellent service and very fast response to queries. They couldn't be more helpful! Highly recommend their services.
Excellent service
Excellent service, wide variety of products and very quick delivery.
Deal unter Nachbarn!
Gute Ware, angemessener Preis, beste Abwicklung - gerne wieder! 👍
Immer wieder nur hier
Sehr freundliche Betreuung und sehr gute Auffassung der Verkäufer bezüglich unserer Wünsche.
Affidabilità e ottima qualità
Conosco DIAC da 7 anni e mi sono sempre trovato bene.
Seri, affidabili e qualità senza pari.