Vi har lige fået malet og lakeret et rundt Skovby palisander spisebord med ben og tillægsplader. Og resultatet er helt perfekt. Personalet har på egen hånd udbedret aldersskader, så det hele står... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde nogle låger og skuffefronter som der skulle males i en anden farve da vi ønsket os noget anderledes på vores Ikea skabsløsning. Så fandt vi Dibbern på nettet efter en anbefaling fra en ven, t... Ver más
La empresa ha respondido
Det er 4. gang jeg benytter mig af Dibbern Color-Design. Resultatet af bejse og lak på 3 stk. 40 år gamle mahogniskabe blev 100% tilfredsstillende. For et rimeligt beløb sparede det mig for besværet o... Ver más
La empresa ha respondido
Dibbern er super profesionelle, de har styr på deres ting fra tilbud til levering, og så selvfølgelig udfører de arbejdet perfekt. Vi har brugt Dibbern igen og igen gennem årene når vi har haft maler... Ver más
La empresa ha respondido
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Dinamarca
Utrolig flot kvalitet til en god pris - og færdige til tiden.
Fik malet hele mit køkken om (næsten 50 dele) i to forskellige farver - og trods de mange dele så var der styr på det fra Dibberns side.
Meget tilfreds og kan varmt anbefale Dibbern - og kommer uden tvivl til at bruge dem igen selv (når/hvis behovet opstår).

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Jeg fik malet spisebord, super flot. God rådgivning/dialog med firmaet. Meget glad for resultatet

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger og skuffe fronter i en super kvalitet. Dibbern er utrolig venlige og hjælpsomme ved spørgsmål om af og på montering og i det hele taget virkelig imødekommende

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger,super flot og professionel arbejde kan kun give Dibbern Coler-Design de bedste anbefalinger.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color Design. Vi fik spraymalet køkkenlåger med et super flot resultat og modtog hurtig og effektiv betjening! Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal have malet noget 😊

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Jeg leveret et lakeret stort sort stålbord med en mindre skade. den blev som ny efter den var forbi Dibbern color-design. tak for hjælpen

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Har fået lakeret låger og skuffeforkanter på et mange år gammelt køkken. Resultatet er blevet utroligt flot. Småskader blev udbedret, så de er usynlige, og lakken fremstår helt jævn med en meget flot glans.
God og kompetent vejledning i forbindelse med overvejelserne og stor venlighed ved såvel indlevering som afhentning.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Gibbern Color-Design er super professionelle, og har meget venlige medarbejdere, som står klar med gode råd og en uovertruffen service. Jeg har fået malet døre, reoler, stole og kommoder hos dem, og alt står knivskarpt - det står som nyt. Det er ikke billigt, men alle pengene værd. Jeg vil helt sikkert bruge dem en anden gang, og vil til en hver tid anbefale dem.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik lakeret en PH 5 lampe i flere farver.
Virkeligt flot resultat. Selvom lampen er gammel og bulet.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik afhentet, malet og afleveret mine køkkenlåger. Lågerne er blevet super flotte og Dibberen arbejdede hurtigt og var gode til at besvare mine spørgsmål undervejs.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet køkkenlåger. Godt og hjælpsomt samarbejde fra start til slut. Pris og levering som lovet. Flot malerarbejde. Vil sikkert benytte dem igen når badeværelse står for tur

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Godt samarbejde fra start til slut i form af såvel bestilling, afhentning, aflevering og flot malearbejde incl. en reparation af en låge. Vil helt klart benytte mig af det igen hvis behov

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Super fin behandling. Kan varmt anbefale Dibbern. Vi fik sprøjtemalet 2 flet lænestole. De blev så fine. Har tidligere fået sprøjtemalet køkkenlåger. Alt top fint.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Perfekt udført. Fair pris. God kommunikation og vejledning.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet alle vores køkkenlåger, de er blevet super flotte. Var hurtige til at svare på vores henvendelser hver gang. Meget service minded undervejs. Vi kan varmt anbefale Dibbern design

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Vi har en receptionsskranke med slidt overflade.
Vi blev modtaget meget venligt, og resultatet er rigtig flot.
Nu overvejer jeg at sende et par mere møbler til dem.
Kan kun varmt anbefales.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Hurtig til at svare ved henvendelse.
Har fået malet skabslåger og skuffer på Montanareoler. Flot arbejde.
Har også fået malet spisebord, ser ud som nyt igen.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Dibbern Colder-Design.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Fik malet skydelåger og låger til køkkenskabe fra IKEA, og det er igen superfint arbejde. Vi har brugt Dibbern flere gange, til maling af låger, opfriskning af Montana reoler og andet.
Altid fin betjening, hurtige svar og færdigt til den aftalte dato.

Respuesta de Dibbern Color-Design Aps
Más información sobre otros tipos de reseñas.