Geweldige gasten, ik kwam binnen met een laptop die traag werkte. Hadden ze gelijk aangepakt en na twee dagen werkte de laptop als nieuw.
Consulta las opiniones de los clientes
Eerste kennismaking met Digibuddy. Door een uitgelopen klus kwam de medewerker een uurtje later dan gepland. Geen probleem voor mij. Een kort berichtje over de latere aankomst zou beter zijn. Verd... Ver más
Goed geholpen, fijne - , persoonlijke communicatie qua planning afspraak, duidelijk, vriendelijk, goede uitleg, was mogelijk op vrij korte termijn. Bekwame , rustige jongen die ook echt de tijd nam,... Ver más
Mijn computer wilde niet meer opstarten. Ideaal was dat jullie langskomen en terplaatse even alle mappen op de nieuwe computer zetten. Ik wees gewoon de mappen aan en de Digibuddy zette die mappen op... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hulp nodig met uw computer, tablet, smartphone of ander digitaal apparaat? Onze deskundige digibuddies lossen al uw problemen snel en vakkundig op, zowel computerhulp aan huis als op de afstand door heel Zuid-Holland. We helpen je op een geduldige en professionele manier. Wij staan klaar om je uit nood te helpen!
Información de contacto
Rozenlaan 15, 3051LH, Rotterdam, Holanda
- 085 016 0644
- info@digibuddy.nl
- digibuddy.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Laptop reparatie was uitstekend
Laptop reparatie was uitstekend. Nieuwe harde schijf vervangen van hdd naar ssd waardoor mijn laptop veel sneller opstart
Goed geholpen!
Hulp aan huis service uitstekend
Computerhulp uitstekend & goedkoop
Goedkoop kost mij maar €25 voor computerhulp aan huis. Service en Kwaliteit. Digibuddies met verstand van digitalisering. Tevreden geholpen KLASSE!
Nooit meer Studentaanhuis.nl
Duur en constant andere studenten per afspraak waardoor je constant opnieuw je verhaal (problemen) moest verstellen
Computerhulp was uitstekend
All round
Actuel knowledge, accurate, friendly and goodlistening what the customer wants
Vriendelijk en deskundig geholpen
Super geholpen met het installeren van een nieuwe Pc. Reda heeft de nieuwe computer samengesteld en geïnstalleerd. Hij is heel relaxed en deskundig. Alles werkt naar behoren en geniet van mijn (snelle) nieuwe Pc.
Very professional
Very professional, much of knowledge.
Friendly and quick!
Professioneel en vriendelijk
Mijn server lag plat en nu werkt alles weer als een zonnetje. De jongeman in kwestie was erg vriendelijk en professioneel, dank daarvoor!
Altijd super
Sinds de start van het bedrijf klant en altijd super goed geholpen. Zowel preventief als bij het ophelderen van defecten en storingen.
Ook zeer vriendelijk en meedenkend bij kostenbesparende oplossingen.
Vermaas
Zeer kundig en behulpzaam.
Super tevreden!
Ilias van Digi buddy was bij mij, een jongen die heel snel de problemen vindt, oplost, vriendelijk en beleefd is, zou geen ander meer willen, erg geholpen zal bij t volgende probleem zeker weer naar hem vragen!
Fijn geholpen
Fijn geholpen. Aardige man met kennis van zaken. Bij computer problemen zal ik hem zeker weer bellen.
Reda is heel erg begulpzaam en…
Reda is heel erg begulpzaam en deskundig op zijn vakgebied. Echt een aanrader
Heel vriendelijk en vooral deskundig
Heel vriendelijk en vooral deskundig. Geeft duidelijke oplossingen en voert deze ook uit. Helemaal top.
Swift and professional follow up after…
Swift and professional follow up after initial contact
Super goed personeel om problemen met…
Super goed personeel om problemen met en rond Je computer op te lossen
Geeft ook veel goede tips
Beste computerhulp die ik tot nu toe…
Beste computerhulp die ik tot nu toe heb gehad
Goed geholpen perfect
Mohammed is very knowledgeable
Mohammed is very knowledgeable, friendly and quick to help.
Más información sobre otros tipos de reseñas.