Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En gang om året får jeg pudset mine vinduer. Både indvendigt og udvendigt. Vinduerne blive altid flotte og rene. Alting foregår simpelt. Ved at jeg årligt får en besked om, hvornår Din Polering kommer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første gang med Dinpolering efter at have skiftet fra konkurrent. Alt gik som det skulle og prisen blev endda nedjusteret da det endte med at være færre vinduer der skulle pudses end jeg havde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu i et par måneder haft fast aftale med Din polering om udvendig pudsning hver 4. uge. Aftalen fungerer perfekt, ruderne er dejligt rene og den billige betaling kører bare med mobilepaye. V... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

* 5 velfortjente stjerner fra undertegnede, der har været kunde hos Din Polering i årevis. * Jeg kan ikke komme i tanker om noget at kritisere, så stjernerne gælder på alle parametre! * Jeg, en kri... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din Polering ApS har mange års erfaring indenfor vinduespolering og vinduespudsning af private og erhverv. Vi sætter en ære i at udføre opgaver med de bedste og sikreste løsninger i branchen til gavn for alle parter. Vi har flere års erfaring i både drift og ledelse samt har igennem årene udviklet et tæt samarbejde med vinduespudser branchens grossister, hvilket i sidste ende kommer kunderne til gode i form af fornuftige priser. Til trods for vores priser i den billige ende, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af opgaven. Din lokale vinduespudser har ansatte med flere års erfaring i branchen og ved hvad kvalitet i vores branche indebærer. Vi aftørrer overskydende vand fra bundlisten Vi vil være branchens bedste Derfor er troværdighed, kvalitet og effektivitet nøgleord hos Din Polering. Medarbejderne sendes jævnligt på kurser for at optimere viden og faglige kompetencer til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Med Din Polering har du garanti for en sikker, pålidelig og fornuftig vinduespolering i fremtiden. Vinduer der stråler hver gang. Velkommen som kunde hos Din Polering ApS

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vi har brugt din polering i 2 år nu

Vi har brugt din polering i 2 år nu, og været yderst tilfreds med deres arbejde, de er punktlige, påpasselige og meget servicemindet og prisen er bestemt rimelig. Kan varmt anbefalde dem.

5 de abril de 2017

Meget tilfreds

Har nu brugt Dinpolering igennem mere end et år og vi er meget tilfredse. De udfører et rigtig pænt stykke arbejde til en rimelig pris og de er punktlige og er meget omhyggelige og forsigtige når de vasker vinduerne indenfor. Kan virkelig anbefale Dinpolering.
mvh Klaus

13 de marzo de 2017

Veludført arbejde

Vi bruger Din Polierng i vores restaurant
(Piccola Venezia) til at pudse vores facadevinduer og er yderst tilfredse med servicen. Kan klart anbefales! 5 stjerner her fra.

9 de marzo de 2017

Hurtigt og nemt

Skrev til Din Polering i begyndelsen af ugen og i dag fredag er det allerede udført. Sød og venlig vinduespudser - kan varmt anbefales

3 de marzo de 2017

Driftsikker og pænt arbejde

Jeg droppede min tidligere vinduespudser, fordi han ofte glemte enkelte vinduer, og "toppede" med at pudse naboens vinduer for min regning. Din Polering har der ikke være noget bøvl med, bortset fra et lille kiks med en forkert opkrævning (som blev klaret ved en fornuftig telefonsamtale). Din Polering kommer som aftalt, husker alle vinduer, og pris/kvalitet er i orden. Kan anbefales.

18 de febrero de 2017

Service

Skide god service og lynhurtige.
Samme dag som jeg bestilte blev mine vinduer polerede..

22 de enero de 2017

Supergodt!

I det hele en meget positiv oplevelse. Nemt at få et forslag, lynhurtig servicering og nå en aftale. Efter 3 dage er vinduerne pudsede med perfekt resultat af en meget hyggelig vinduepolerer. De bedste anbefallninger.
Bert Åberg, Frederiksberg

26 de mayo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fået pudset vores vinduer 4 gange og alle gange har vi været tilfredse med resultatet og den måde det er udført på.

14 de mayo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nu anden gang, at vi får udført udvendig polering af 'din polering'. Første gang upåklageligt. Anden gang var det gået lidt for hurtigt ved vores terrassedør og der var grimme kanter og hjørner. Jeg tog et billede og mailede det til din polering. Kort efter fik jeg en opringning af Mikael, som selv - samme aften ( fredag kl. 19 ) kom ud og rettede op på det 👍🏼

2 de abril de 2016

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.