Skarperevinduespudsning Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det to ejere er meget dygtige vinduespudsere og proffesionelle folk. Venlige og imødekommende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige haft besøg af 2 søde og super effektive unge gutter. Man kan mærke, at de brænder for at udføre den bedste vinduespudsning. Skarpere vinduespudsning er et ungt firma, der ikke bare pudser... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de ventanas

Escrito por la empresa

Vinduespudsning af faglærte vinduespudsere i Roskilde omegn. Vi er 2 unge gutter der er opvokset i Roskilde omegn som har startet et vinduespudserfirma. Vi går op i kvalitet og er detaljeorienteret. Vi mødestabile og glade drenge, som elsker at komme ud i det dejlige Danske vejr og leverer et godt stykke arbejde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nok den flotteste pudsning af vores…

Nok den flotteste pudsning af vores vinduer, professionel og seriøs dialog. Vi fik vinduerne vasket og pudset på "gammel dags facon" efter at vi gentagne gange fik spulet dem men det står slet ikke mål med resultatet denne gang👌

21 de septiembre de 2026

Hej Jacob
Tusinde tak for de mange flotte ord og stjernerne. Vi er gade for at høre du er meget tilfreds. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊
Mvh
Jacob og Tobias

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Både håndværket og medarbejderen er en…

Både håndværket og medarbejderen er en super positiv oplevelse.

21 de septiembre de 2026

Hej Jette
Mange tak for den flotte anmeldelse. VI er glade for at høre du har haft en positiv oplevelse. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og nemt at afregne

16 de septiembre de 2026

Hej Marcus
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en fantastisk service og vores afregning er nem. Det var en fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlige og dygtige unge mennesker

Venlige og dygtige unge mennesker. God kunde service

13 de mayo de 2026

Hej Ole
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at være forbi jer. Vi ser frem til at pudse jeres vinduer næste gang 😊

Grundigt arbejde

Tobias er super venlig og rolig. Han tager sin tid med at gøre sit arbejde ordentligt og er altid i et godt humør.
Dejligt de er åbne overfor fleksible aftaler.

Jeg er glad for dem og støtter lokalt.

4 de mayo de 2026

Hej Selma

Tusinde tak for de mange flotte ord og stjernerne. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bruger Skarpere Vinduespudsning som…

Vi bruger Skarpere Vinduespudsning som kommer fast og pudser alle vores udvendige vinduer. De er altid punktlige og er gode i deres kommunikation om hvornår de kommer!

14 de abril de 2026

Hej Andreas
Tusinde tak for de fine ord og stjernerne. Det er altid en fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

God service - altid - flotte vinduer

24 de marzo de 2026

Hej Birgitte
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er altid en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og meget tilfreds med…

Super service og meget tilfreds med pudsningen af vores vinduer. Bliver ikke sidste gang vi benytter dem.

20 de febrero de 2026

Hej Jens
Det er vi glade for at høre. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det var en sand fornøjelse ar være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

God service med et smil

Et par unge drenge, der er dygtige til deres job, som de klarer flot og effektivt med et stort smil. Stor anbefaling herfra!

17 de febrero de 2026

Hej Tue
Mange tak for den fine anmeldelse og anbefalingen. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flexible og mødestabile, rigtig god service.

19 de febrero de 2026

Hej Rasmus
Mange tak for de mange fine ord. Altid en fornøjelse at pudse dine vinduer. Vi ser frem til næste besøg 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nogle friske fyre som først går når man…

Nogle friske fyre som først går når man er helt tilfreds! Er super glad for endelig at have fået nogle vinduespudsere man kan stole på.

22 de enero de 2026

Hej Lasse
Tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig tryg ved vores arbejde. Vi går altid først, når kunden er helt tilfreds — så det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med os.
Vi glæder os til at komme forbi igen!

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Tobias kom præcis til aftalt tid, var utrolig sød og veltalende – og mine vinduer har aldrig skinnet så meget før. Kan varmt anbefale Skarperevinduespudsning.

2 de diciembre de 2025

Hej Helle

Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det varmer. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

Superflotte vinduer

Superflotte vinduer, meget omhyggelig, sympatisk og helt igennem behagelig at have til at pudse både udvendig og indvendig. God kommunikation forinden, ankom præcis som aftalt. Min varmeste anbefaling!

5 de diciembre de 2025

Hej Hanne

Tusinde tak for de mange fine ord. Det er vi rigtig glade for. Det var en sand fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang med skinnende vinduer 😊

Flot arbejde

Et par søde, venlige og omhyggelige gutter. Hurtigt og effektivt arbejde med et flot resultat.

20 de agosto de 2025

Hej Ann
Mange tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på. Det var en sand fornøjelse at være forbi og pudse dine vinduer. Vi ser frem til næste gang 😊

Dygtige gutter

Dygtige gutter, der kan deres arbejde. Og så er de samtidig super søde.

2 de julio de 2025

Hej Michelle

Tusinde tak for de mange flotte ord og stjernerne. Det er altid hyggeligt at komme forbi dig og pudse dine vinduer. Vi ser frem til næste gang 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De flotteste og reneste vinduer

Jeg har haft den glæde af at få pudset (mange) vinduer i min butik samt privat af Tobias og Jacob siden deres opstart. Altid til tiden - altid meget profesionelle - altid mødt frem med et kæmpe smil - altid med orden i fakturering! Jeg vil til hver en tid anbefale Skarpere Vinduespudsning til alle, som ønsker de flotteste og reneste vinduer. Al lykke til jer.

30 de junio de 2025

Hej Helle og Peter
Tusinde tak for de mange fine ord og stjerner. Det varmer. Det er altid en fornøjelse at være forbi jer. Vi ser frem til næste gang 😊

Super

Gode priser. De kommer altid som aftalt, er utrolig søde og gør deres der arbejde til perfektion.

5 de mayo de 2025

Hej Dorthe

Tusinde tak for de mange fine ord og stjerner. Det er altid en fornøjelse at være forbi. Vi ser frem til næste gang 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.