Distri-auto.be Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De leveringsvoorwaarden waren streng, maar consequent. De levering gebeurde snel. De doos was heel licht gehavend (hetgeen ik wijt aan de transportverantwoordelijken, mag ik maar hopen), maar de inh... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb op 03-07-2026 een thermostaathuis besteld voor een renault, maar inmiddels is het 10-07 , en heb ik nog niets ontvangen, ik heb 3 mails gestuurd waarop ik geen reactie heb ontvangen, en het tr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De banden zijn snel geleverd op het adres door mij opgegeven, en de banden waren goedkoper dan ik dacht, ( goedkoper dan aangegeven op de website ). Voor 4 banden was de prijs per stuk goedkoper dan... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bent u klant bij DISTRIAUTO? Uw mening is belangrijk voor ons en we horen graag wat u denkt. Onze teams zetten zich dagelijks in om u de grootste keuze aan nieuwe auto-onderdelen tegen de beste prijzen te bieden. De klantenservice en ons commercieel team staan dagelijks tot uw beschikking om aan uw behoeften te voldoen. Onze IT-experts werken onophoudelijk om de website te optimaliseren en een nauwkeurige overeenkomst tussen de onderdelen en de voertuigen te garanderen. Onze prioriteit: uw tevredenheid.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

311 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Samenwerking met DPD als koerierdienst

Niet meer samenwerken met DPD als koeriermaatschappij. Daar heb je nu altijd problemen mee. Ook steeds heel late leveringen en niemand die weet waar uw pakket is. Ook veel beschadigingen.

24 de mayo de 2026
Logotipo de Distri-auto.be

Respuesta de Distri-auto.be

Het spijt ons te lezen dat u herhaaldelijk problemen hebt ondervonden met DPD, zoals laattijdige leveringen, onduidelijke tracking en beschadigingen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Als u hierover nog geen dossier hebt geopend, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze dienst na verkoop via uw klantenzone, zodat onze agenten uw levering en de melding van beschadiging gericht kunnen onderzoeken met de vervoerder.

Uw opmerking nemen wij in elk geval ernstig mee om onze transportkwaliteit verder te verbeteren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Banden geleverd zoals het hoort. Enigste negatieve ervaring was de transporteur (DPD). Het heeft lang geduurd (omwille van congestieproblemen) vooraleer de banden geleverd werden. Maar hier kan de leverancier van de banden weinig of niks aan doen.

14 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aankoop waterpomp bmw E36

Ik bestelde de verbeterde versie waterpomp van Saleri PA659S voor mijn bmw E36 en kreeg de juiste verpakking aan en ze hadden er een waterpomp van mindere kwaliteit in gestoken,deze kost ook 31€ minder en ik betaalde voor de duurdere variant.Een terugbetaling doen ze niet,wel na 27 emails sturen willen ze mij met 5€ terug betaling omkopen.Dit zijn oneerlijke mensen en mijn ervaring is zeer slecht verlopen van begin tot einde.Nooit zal ik bij dit waardeloos bedrijf nog iets kopen,dat weet ik wel zeker.Weg blijven hier is de beste optie.Als antwoord krijg je dan dit van Distri-auto : Zoals u is uitgelegd,is deze zaak gesloten.
Het is niet mogelijk om enige actie te ondernemen. Het heeft geen zin om contact met ons op te nemen om een ander antwoord te krijgen.
Oplichters die gewoon zonder problemen verder doen.Hier op Trustpilot krijg je een antwoord voor het zicht,maar er gebeurd verder helemaal niks!Gaat het om product garantie krijg dit als antwoord : Wij accepteren geen retourzendingen van gemonteerde of gebruikte artikelen. We kunnen echter verzoeken dat het onderdeel naar de fabrikant wordt gestuurd voor analyse, wat enkele weken of zelfs enkele maanden kan duren.
Als uit de analyse blijkt dat er sprake is van een fabricagefout, ontvangt u een terugbetaling. Anders zijn de analysekosten voor uw rekening (het bedrag kan door de vervoerder worden bevestigd, afhankelijk van het afhaalpunt en/of de aard van de geretourneerde goederen).
Wij kunnen u tijdens de analyseperiode geen vervangend product toesturen.Ze komen er duidelijk altijd wel uit.

13 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Distri-auto.be

Respuesta de Distri-auto.be

Het spijt ons te lezen dat uw ervaring zo negatief is verlopen. Als de ontvangen waterpomp niet overeenkomt met de bestelde Saleri-versie, dan moet dit uiteraard zorgvuldig worden nagekeken door onze dienst na verkoop.

Aangezien u al meerdere keren contact hebt opgenomen, gaan we vragen om uw dossier intern met voorrang opnieuw te laten bekijken, zodat een passende oplossing kan worden onderzocht. Uw opmerkingen over het prijsverschil en de voorgestelde tegemoetkoming nemen we daarbij mee.

Bedankt dat u dit heeft gemeld. Uw feedback helpt ons ook om onze opvolging en controles te verbeteren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.