Fantastiska produkter mina hundar och en katt fullkomligt älskar Djurtoppens naturliga tugg❤️ Tyvärr tycker jag att leveranserna tar allt längre tid för varje beställning. Tidigare hade jag leverans... Ver más
Helt klart dem bästa produkterna på marknaden och min hund är alltid lika nöjd och glad! ✨ Går alltid smidigt och fort att få hem beställningarna också. Har beställt ofta hos djurtoppen och blir li... Ver más
Djurtoppen levererar som vanligt! Min kränsa Tollare är det jättesvårt att hitta gott tugg till. Men på djurtoppen hittar man alltid något som går hem. Extra stort plus att allt produceras i Sverig... Ver más
Kommunikation mellan säljare och köpare är fantastisk.De lyssnar på dig och det tar inte lång tid innan det kommer in saker som hunden möjligen tycker om. Vi har fått leta internationellt för topper... Ver más
Sobre Djurtoppen
Escrito por la empresa
En djurbutik med bas i Dalarna.
Vi fokuserar på att vårt sortiment ska gå hand i hand med hållbarhet och variation. Vi söker ständigt efter nyheter och väljer noggrant ut passande produkter.
Naturligt hundgodis & extra tåliga hundleksaker
Vi har ett brett sortiment av rent och naturligt hundgodis och tugg. Kaninöron, älgtugg, rentugg, nötrullar.. Listan kan göras lång! Djurtoppen erbjuder också hundleksaker och kattleksaker som består av både vanliga och mindre vanliga märken! Har du provat ge en boll av hårt tovad ull till din hund?Hos oss hittar du även extra slittåliga hundleksaker bland annat!
Vi värderar att erbjuda produkter som vi själva står för och vi kommer aldrig väl ifrån våra kunder.
Lager i Dalarna | Möjlighet till upphämtning | Betala med Klarna | 1-2 dagars leverans
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Toppenbra!
Bra priser, snabb leverans och utomordentligt bra kvalitet på produkterna! Tugghornet av renhorn är superbra och generöst i storleken.
Toppen med andra ord!
Hundtugg
Många olika tugg för hunden, roligt med mycket att välja på. Bra priser och snabb leverans.
Helt klart dem bästa produkterna på…
Går alltid smidigt och fort att få hem beställningarna också. Har beställt ofta hos djurtoppen och blir lika nöjd varje gång!
Oerhört trevliga människor som jobbar och jag rekommenderar detta företag starkt!
Snabb leverans och fint paketerat
Snabb leverans och fint paketerat. Allt funkade bra med beställningen!
Bra produkter
Bra produkter, snabb leverans, kommer att handla igen
Annorlunda hundtugg och godis
Midas älskar när paketet från Djurtoppen kommer. Han stjäl alltid nåt direkt 🤣
Kul med annorlunda tugg och godis. Midas favorit är oxkind
Djurtoppen levererar som vanligt!
Djurtoppen levererar som vanligt!
Min kränsa Tollare är det jättesvårt att hitta gott tugg till. Men på djurtoppen hittar man alltid något som går hem. Extra stort plus att allt produceras i Sverige eller Norden. Enzo och jag är så himla nöjda! Och toppen bra service om man behöver hjälp😊
Snabb service och hundarna älskar…
Snabb service och hundarna älskar tuggisarna.
Superbra produkter till rätt pris
Superbra produkter till rätt pris. Härligt att många även fungerar för min hund med matallergi.
Supernöjd
Supernöjd! Både hundarna och katterna älskar produkterna. Alltid varit bra paketerat!
Alltid snabb leverans och bra service
Alltid snabb leverans och bra service. Stort utbud.
Snabb leverans och fina varor
Snabb leverans och fina varor som hunden älskade!
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans, väldigt bra priser och vovven älskade det som beställdes! Rekommenderar starkt!
Mailade för en vecka sedan om…
Mailade för en vecka sedan om leverans-problem men har inte fått något svar

Respuesta de Djurtoppen
Så nöjd
Bra paketerat, snabb levererat och hunden är så nöjd med allt gott hon fått.
Rolig leksak för både katt och hund.
Rolig leksak för både katt och hund.
Hundarna älskar vomtugget och struparna.
Så nöjd!
Snabb leverans, otroligt utbud på bra naturliga tuggben och hundgodis.