Har brugt foto.com til en hel del bøger fra ferier og lign. og har altid været godt tilfreds med deres produkter. Nu skal jeg til at lave en bog til mit barnebarn til konfirmation og må så desværre... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte 70 fotos den 01.12.2021 - og fik meddelelse om, at orden var modtaget og billeder var på vej den 06.12.2021 - pengene var hævet, men stadig ingen fotos efter 14 dage. Har skrevet flere ma... Ver más
Atter er det svært at bedømme Foto.com, da Bestillings No: 20735363: ikke er modtaget. Billeder bestilt 1. november. Afsendt fra Foto.com 3. november. Intet modtaget 12. november. Forklaringen li... Ver más
Virkelig lang ventetid på plakaten. Da den ankom var indpakningen i stykker, Plakaten var krøllet og ubrugelig. Det var virkelig en meget dårlig indpakning bare rullet sammen i en papkasse, der var i... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Foto.com Danmark
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!
Información de contacto
Lang leveringstid
Lang leveringstid, ingen kundeservice på Dansk og meget for mørke billeder der er leveret.
Kvaliteten af billederene er fin
Kvaliteten af billederene er fin. Modtog dog kun 1/2 af de billeder jeg havde bestilt og måtte derefter gen bestille da jeg ikke fik noget svar på mail. Så betalte 2 gange, for dem jeg ikke fik første gang.
Ville give 0 stjerner
Ville give 0 stjerner. Har stadig ikke modtaget mine billeder. De skulle være kommet for en uge siden. Jeg har sendt en mail, men ikke fået svar. Dybt uprogessi8nelt.
Pakken ikke modtaget endnu
Har fået at vide at pakken er sendt den 18.11. men har ikke modtaget den endnu.
Deres program til at lave fotobøger i…
Deres program til at lave fotobøger i virkede pludselig ikke, og jeg havde lavet en hel bog (brugt virkelig mange timer på det).. kan stadig ikke få programmet til at virke (java-versionen).
Alt for sløv levering!
Ja jeg har så stadig ikke modtaget mine billeder til trods for de blev sendt den 13. November. Måske skulle alle disse klager over for langsom levering, måske ringe en klokke for firmaet. Skift nu leverandør. Det kan da ikke være så svært at finde nogle der kan levere en service hurtigere?
Jeg bestilte billeder d 11 november…
Jeg bestilte billeder d 11 november (for 10 dage siden) og har endnu ikke fået dem. D 12 fik jeg at vide, at bestillingen var afsendt, men uden et trackingnummer til firmaet, der leverer pakken. Når jeg trykker på link om tracking, bljver jeg sendt videre til foto.com side, hvor der står, at pakken er afsendt, men kan ikke se hvem der behandler pakken eller hvor den er i verden.
Har stadigvæk ikke modtaget min pakke…
Har stadigvæk ikke modtaget min pakke så det er svært at svare på om jeg er tilfreds
Eftersom jeg ikke har modtaget min…
Eftersom jeg ikke har modtaget min bestilling og de ikke svare på mail så kan jeg ikke engang give en stjerne
Min søster mangler også hendes, den har hun fået afvide er afsendt og når hun henvender sig siger de bare at hun skal vente yderlige 14 dage og se om det dukker op ...
Har lige været ved at bestille nogle…
Har lige været ved at bestille nogle billeder, 20x30, har en rabatkode, men den virker ikke, så derfor kun en stjerne, men billederne plejer at være i fin kvalitet
Nu er det tredje gang jeg prøver dem..
Nu er det tredje gang jeg prøver dem..
Første gang fik jeg en anden mands familiebilleder !!
Anden gang fik en dame i Jylland min plakat !!
Og denne gang har jeg slet ikke fået pakken efter 11 dage..
Aldrig mere.
Efter ordren kunne jeg ikke trace min…
Efter ordren kunne jeg ikke trace min pakke, skrev til kundeservice og fik svar næsten med det samme. Mine pakker var på vej.
2 dage efter kom de og kvaliteten var super.
Levering tog 1 1/2 uge, men det var ok.
Jeg vil bestemt bruge dem igen.
Everything was as it should be
Everything was as it should be. Pictures nicely printed and fast delivery.
Kunne ikke leverer
Kunne ikke leverer. Da jeg efter 8 dage kontaktede support sagde de blot, at jeg skulle have tillid til dem - og hvis leverancen ikke var kommet efter 30 dage, så skulle jeg skrive retur.
Ok produkt men helt hat og briller med…
Ok produkt men helt hat og briller med levering 🙄
God service og hurtig betjening
Hurtigt og nemt at bestille og hurtig…
Hurtigt og nemt at bestille og hurtig levering. Gode billeder.
For lang leveringstid
Jeg kan denne gang desværre kun give en…
Jeg kan denne gang desværre kun give en enkelt stjerne, da jeg slet ikke har modtaget mine billeder. De er bestilt for 10 dage siden og mit trackingnummer virker ikke. Jeg har skrevet en mail til Foto com som jeg ikke har fået svar på.
Jeg plejer at være fuldt ud tilfreds med mine bestillinger hos Foto com. Håber at få svar på hvad der er gået galt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.