Snelle en correcte levering. Eenvoudig te plaatsen met de magneten. Zeer tevreden er en over!
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Ver más
La empresa ha respondido
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Información de contacto
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Holanda
- 0638750930
- info@dnd-fireprotect.nl
- dnd-fireprotect.nl
Invita a los clientes a opinar
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen. Ruim 50 ex besteld voor een campagne. Zelfde dag opgestuurd en de week daarop netjes geleverd.
Alles naar wens geleverd kan iedereen…
Alles naar wens geleverd kan iedereen het aanbevelen er zijn bestelling te doen.

Respuesta de dnd Fireprotect
De koolmonoxide melder is zoals…
De koolmonoxide melder is zoals beschreven. Goede prijs prestatie, snelle levering. Helemaal tevreden :-)

Respuesta de dnd Fireprotect
Niets op aan te merken snelle levering…
Niets op aan te merken snelle levering ,Goede uitleg en Goede kwaliteit.

Respuesta de dnd Fireprotect
De rookmelders waren netjes verpakt en…
De rookmelders waren netjes verpakt en de bezorging was ook goed verzorgd.

webshop was duidelijk
webshop was duidelijk. bestellen ging makkelijk.
alleen bijgevoegde handleiding is volgens mij toe aan een update.
alles werkte, na wat logisch nadenken, prima.

Respuesta de dnd Fireprotect
D&D Fireprotect heeft prima geholpen…
D&D Fireprotect heeft prima geholpen bij de keuze van de rookmelders en CO-melders. De installatie werd vakbekwaam en uitstekend uitgevoerd door plezierige en uiterst bekwame en vriendelijke monteurs. Kortom zeer tevreden en kan ze iedereen aanbevelen. Bedankt.

Respuesta de dnd Fireprotect
Snelle levering en snel antwoord op…
Snelle levering en snel antwoord op vragen over de installatie.
Een Nederlandstalige instructie zou het nog fijner maken

Respuesta de dnd Fireprotect
Vragen duidelijk beantwoord en daarna…
Vragen duidelijk beantwoord en daarna snelle levering.

Respuesta de dnd Fireprotect
Minpunt, geen nederlandsche handleiding, verder goed
Bestelling en levering goed geregeld. Minpunt, als ik een product in Nederland koop, verwacht ik een Nederlands handleiding, helaas. Niet iedereen beheerst de Engelse taal, jammer.

Perfect geregeld
Perfect geregeld, had een vraag gesteld via mail, en half uur later al een antwoord, zelf korting mogen ontvangen terwel de bestelling al gedaan en betaald was, een woord perfect

Respuesta de dnd Fireprotect
Op de site stond dat alles op voorraad…
Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens aangegeven dat inmiddels een actie met 20% korting op de site stond en heeft men dit bedrag dezelfde dag teruggestort. Uitstekende service. Wifi rookmelder en draadloze melders waren makkelijk te koppelen

laat leveren spullen
Ik had met spoed de spullen nodig maar na betalen kreeg ik de melding dat de zaak dicht was wegens de carnavalsvakantie
Als dat van te voren duidelijk was aangeven had ik de spullen niet besteld en ergens anders vandaan gehaald

Betrouwbare aanschaf rookmelders
Jaarlijks breng ik (al vrijwilliger) op verzoek rookmelders aan, veelal bij Senioren, die vooraf contact hebben gezocht met de Brandwondenstichting te Beverwijk en de te plaatsen melders hebben ontvangen.
Meestal zijn het de producten van "Fireangel" met een 10 jr.geldige accu, te plaatsen in de bestaande woningvoorraad. (in de nieuwbouw zijn ze verplicht aangesloten op 230) Gelet op de verplichting per 1/7 om de melders aan te brengen heb ik mogen ervaren dat er onder de div.aanbiedingen incourante modellen worden verkocht met verouderde batterijen. Betrouwbaarheid e/of goede voorlichting is hierbij van evident belang.
Prima product
Prima product. Snelle levering. Jammer dat de verkeerde handleiding is meegeleverd. Dat maakte installatie wat lastig.
Rookmelders plaatsen
Rookmelders besteld , en zelf opgehangen en met elkaar verbonden.
Uitleg was duidelijk . Een goed bedrijf raad het ieder aan.