Dokument 24 Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det kræver et overskud og at holde fokus på opgaven, når valget er at anvende og betale til Dokument 24 hjælpefunktion. Der er god vejledning at hente vejledning ved telefonisk kontakt. For det h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokument 24 er enkel og let at gå til. Der er udførlig vejledning hele vejen igennem. Vi valgte at betale for at I fik dokumenterne sendt til tinglysning. Også det var nemt. Indenfor 5 min havde vi mo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Mænd læser ikke vejledninger" Her er det en god ide at gøre det, den hjælper hele vejen. Både ved Dokument 24, men også når anmeldelse ved Tinglysningen skal foretages. Fik også en rigtig god tel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var rimeligt nemt at udfylde papirerne, men man skal lige huske at læse tingene et par gange for ikke at gå forkert i tingene. Huske at der er lidt lang ventetid til Notaren.

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. también en la categoría
  3. Secretario judicial
  4. Servicio de asistencia de pequeños reclamos

Sobre Dokument 24

Escrito por la empresa

Hos Dokument 24 kan du oprette juridiske dokumenter hurtigt og nemt, når som helst og til gennemsigtige priser

Vi har gjort det både enkelt og sikkert:

✔ Lav en Fremtidsfuldmagt

✔ Lav et Testamente

✔ Opret et Anpartselsskab (ApS)

Og mange flere se alle her

Ved at vælge Dokument 24 sparer du både tid og tusindvis af kroner på traditionelle advokatomkostninger

Gå til Dokument 24 Danmark

Gå till Dokument 24 Sverige

Har du brug for hjælp? Vores team står klar til at give dig gratis vejledning og support.

Juridiske dokumenter gjort enkle og trygge

Escrito por la empresa

Juridiske dokumenter for private og virksomheder
Dokument 24 hjælper private og virksomheder med at oprette juridiske dokumenter på en enkel og overskuelig måde. Via vores digitale platform kan man blandt andet oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og børnetestamente samt få hjælp til oprettelse og ændring af virksomheder, herunder ApS, enkeltmandsvirksomhed og holdingselskaber. Vores fokus er klarhed, juridisk korrekthed og personlig support. Kunden fortæller, hvad der ønskes – vi sørger for, at den juridiske del håndteres korrekt, så dokumenterne er gyldige og klar til brug.

100% Tilfreds eller pengene retur

14 dages fuld fortrydelsesret

Du får tilfredshedsgaranti, når du opretter dit dokument online. Hvis du ikke er tilfreds med dokumentet, får du dine penge tilbage.

Información de contacto

Fremtidsfuldmagt - Sikre din fremtid 🧡

Lav fremtidsfuldmagt trygt og sikkert - 5-8 spørgsmål - modtag straks!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1386 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Anmeldelse

Anbefalelsesværdig 👍

15 de agosto de 2026

Hej Mette-Marie

Tak for dine venlige ord og for at dele din positive oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og synes, vi er værd at anbefale. Du er altid velkommen igen en anden gang.

god info

god information

28 de julio de 2026

Hej Ulla

Tak for dine venlige ord og for at give os en 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade over, at du fandt vores information nyttig og hjælpsom. Dit positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Blev hjulpet hele vejen

11 de agosto de 2026

Hej Helle

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du blev hjulpet hele vejen igennem. Din tilbagemelding betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Ægtepagt.

"Mænd læser ikke vejledninger"
Fik også en rigtig god telefon support undervejs.
Bedste anbefalinger herfra. Ole Reksle

4 de agosto de 2026

Respuesta de Dokument 24

Tak for dine venlige ord, Ole! Vi er meget glade for at høre, at vejledningerne hjalp hele vejen gennem både Dokument 24 og tinglysningsprocessen, og at vores telefonsupport gjorde en god forskel for dig. Dine anbefalinger betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Venlig og professionel rådgivning

Venlig og professionel rådgivning, helt problemfrit.

7 de agosto de 2026

Hej TJ
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede os som venlig og professionel.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var let at navigere.

Den ydelse jeg købte på Dokument 24 var yderst let at navigere i.
Fin hjemmeside.

13 de agosto de 2026

Hej Rita
Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du fandt vores service nem at navigere. Det betyder meget for os at vide, at hjemmesiden lever op til dine forventninger. Du er altid velkommen igen en anden gang.

fast and clear responses

7 de agosto de 2026

Hej MI
Tak skal du have for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores respons som hurtig og klar. Det betyder meget for os at kunne levere den service, vores kunder forventer. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var helt okay og dejlig nemt.

18 de agosto de 2026
Opinión espontánea

Hej Gert
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du oplevede det som nemt og dejligt. Dit positive feedback inspirerer os til at blive ved med at levere den bedst mulige service. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Fin service

3 de agosto de 2026

Hej Berith
Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet fin service hos os.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Hurtig og effektivt

Nemt og ligetil😀

13 de agosto de 2026

Hej Simon
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores service som hurtig og effektiv. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hjælper min far med underskrevet på…

Jeg hjælper min far med underskrevet på dokumentation,jeg er Jens datter Lene jensen..

Vi er tilfredse 😊

6 de agosto de 2026

Hej Lene
Tak for dine venlige ord! Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dokumentunderskrivningen. I er altid velkommen igen en anden gang.
Vh Dokument 24

Nemt og overskueligt

4 de agosto de 2026

Hej Wickie
Tusind tak for dit positive review! Vi er glade for, at du oplever det som nemt og overskueligt. Din tilbagemelding betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang

Det var så nemt at benytte Dokument24

Det var så nemt at benytte Dokument24. Jeg havde et enkelt spørgsmål og fik så fin telefonisk hjælp. Jeg er meget tilfreds.

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at det har været nemt at bruge, og at du havde en god oplevelse med vores telefoniske support. Du er altid velkommen igen en anden gang.

God og tydelig service

5 de agosto de 2026

Hej Flemming
Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du oplevede vores service som god og tydelig. Du er altid velkommen igen en anden gang.

God service.

Hej Jan
Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Super professionelt

Super professionelt, nemt at navigere i. Super professionelt jeg vil bruge det igen og jeg vil anbefale det til andre

5 de agosto de 2026

Hej Anders
Tak for dine venlige ord. Vi er glade for at høre, at du finder vores service professionel og let at navigere i. Det betyder meget for os, at du vil bruge det igen og anbefale det videre. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Det var nemt

Det var nemt, fordi alle spørgsmål blev stillet, så der var ikke noget der blev glemt. Jeg har allerede anbefalet jer til en ven.

Hej Tove
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at processen var let og intuitiv, og at alle dine spørgsmål blev besvaret. Det betyder meget for os at vide, at du allerede har anbefalet os til en ven. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Venlige og forstående medarbejdere

Venlige og forstående medarbejdere - og ikke mindst tålmodige! - gjorde min opgave ved oprettelse af en fremtidsfuldmagt til en god oplevelse.
Af hjertet TAK!

Venlig hilsen
Irma Lerup

11 de agosto de 2026

Hej Irma
Tak for dine venlige ord! Vi glæder os meget over, at vores team kunne give dig en så god oplevelse ved oprettelsen af din fremtidsfuldmagt. Dine ord betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.