Dokument 24 Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det kræver et overskud og at holde fokus på opgaven, når valget er at anvende og betale til Dokument 24 hjælpefunktion. Der er god vejledning at hente vejledning ved telefonisk kontakt. For det h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokument 24 er enkel og let at gå til. Der er udførlig vejledning hele vejen igennem. Vi valgte at betale for at I fik dokumenterne sendt til tinglysning. Også det var nemt. Indenfor 5 min havde vi mo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Mænd læser ikke vejledninger" Her er det en god ide at gøre det, den hjælper hele vejen. Både ved Dokument 24, men også når anmeldelse ved Tinglysningen skal foretages. Fik også en rigtig god tel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var rimeligt nemt at udfylde papirerne, men man skal lige huske at læse tingene et par gange for ikke at gå forkert i tingene. Huske at der er lidt lang ventetid til Notaren.

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. también en la categoría
  3. Secretario judicial
  4. Servicio de asistencia de pequeños reclamos

Sobre Dokument 24

Escrito por la empresa

Hos Dokument 24 kan du oprette juridiske dokumenter hurtigt og nemt, når som helst og til gennemsigtige priser

Vi har gjort det både enkelt og sikkert:

✔ Lav en Fremtidsfuldmagt

✔ Lav et Testamente

✔ Opret et Anpartselsskab (ApS)

Og mange flere se alle her

Ved at vælge Dokument 24 sparer du både tid og tusindvis af kroner på traditionelle advokatomkostninger

Gå til Dokument 24 Danmark

Gå till Dokument 24 Sverige

Har du brug for hjælp? Vores team står klar til at give dig gratis vejledning og support.

Juridiske dokumenter gjort enkle og trygge

Escrito por la empresa

Juridiske dokumenter for private og virksomheder
Dokument 24 hjælper private og virksomheder med at oprette juridiske dokumenter på en enkel og overskuelig måde. Via vores digitale platform kan man blandt andet oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og børnetestamente samt få hjælp til oprettelse og ændring af virksomheder, herunder ApS, enkeltmandsvirksomhed og holdingselskaber. Vores fokus er klarhed, juridisk korrekthed og personlig support. Kunden fortæller, hvad der ønskes – vi sørger for, at den juridiske del håndteres korrekt, så dokumenterne er gyldige og klar til brug.

100% Tilfreds eller pengene retur

14 dages fuld fortrydelsesret

Du får tilfredshedsgaranti, når du opretter dit dokument online. Hvis du ikke er tilfreds med dokumentet, får du dine penge tilbage.

Información de contacto

Fremtidsfuldmagt - Sikre din fremtid 🧡

Lav fremtidsfuldmagt trygt og sikkert - 5-8 spørgsmål - modtag straks!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1386 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God hjælp og behandling.

God hjælp og behandling.

20 de agosto de 2026

Hej Susanne
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du var tilfreds med vores hjælp og behandling. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt og nemt at oprette dokumenter

Nemt at oprette dokument - god vejledning undervejs fra Dokument24.
Kan roligt anbefale Dokument24 til andre.

Hej Erik
Tak for din fine anmeldelse og for at du tager dig tid til at dele dine erfaringer med andre. Det glæder os meget at høre, at du finder vores service enkel og intuitiv, samt at du værdsætter den vejledning, vi giver undervejs. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig oprettelse til fair pris og god service

Nemt og hurtigt at oprette sin fremtidsfuldmagt efter video og tekst intro. Prisen er meget fair, og er man i tvivl om noget, så er der respons ved telefonisk henvendelse🤩.

Hej Bettina
Tak for dine venlige ord, det betyder rigtig meget for os. Vi er virkelig glade for, at processen med at oprette din fremtidsfuldmagt var både nem og hurtig, og at du finder vores pris fair.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Fremtidsfukdmagt

Alt fungerede perfekt

Hej Jørgen

Tak for dine venlige ord og for at dele dit positive feedback. Vi er glade for at vide, at alt fungerede perfekt. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den var god og hurtig og medarbejderne…

Den var god og hurtig og medarbejderne var hjælpsomme

Hej Rankin

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med os, og at vores medarbejdere var hjælpsomme. Det betyder meget. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Let at gå til

Let at gå til, nemt at forstå og udfylde,
hele processen gennemført på kort tid.
Fin kundeservice og Attraktiv pris.

19 de agosto de 2026

Hej Kristian

Tak for dine venlige ord og for at tage dig tid til at dele dine positive erfaringer! Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt vores proces let at forstå, at den gik hurtigt, og at vores kundeservice levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os. Du er altid
velkommen igen en anden gang.

Hastighed

Det var let at udføre

Hej Marie
Tak for dit positive feedback! Vi er glade for, at du fandt det hurtigt og let at bruge vores service.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

nem og overskuelig

det var nemt og let overskueligt at udfylde

Hej Hans

Tak for dit fine feedback! Vi er rigtig glade for, at du fandt det nemt og overskueligt. Det er præcis det vi ønsker for alle vores kunder, så din anmeldelse betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Billigt og godt

11 de agosto de 2026

Hej Jens

Tak for din glimrende anmeldelse. Det betyder enormt for os at høre, at du finder vores service både billig og kvalitativ. Vi stræber kontinuerligt efter at give vores kunder den bedst mulige værdi. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Hej Kurt

Tak for det flotte feedback. Vi er glade for at høre, at du finder det nemt at finde rundt og udfylde dine dokumenter hos os. Det er præcis det, vi stræber efter. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nærværende og professionel håndtering…

Nærværende og professionel håndtering hele vejen igennem.

Hej Sandie og Ulf

Tak for dit positive feedback! Vi glæder os over at høre, at du havde en god oplevelse med nærværende og professionel håndtering hele vejen igennem. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Hurtig hjælp ved spørgsmål

Hurtig hjælp ved spørgsmål
Dokumenter ok

Hej Ole
Tak for en fin anmeldelse! Det glæder os, at du har været tilfreds med vores hjælp og at dine dokumenter er blevet håndteret godt. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Det gik som smurt

Det gik som smurt.
Første havde jeg selv forsøgt at skrive mine ønsker, men kunne se at der var mange ting jeg ikke havde overvejet som var med i dokument 24

11 de agosto de 2026

Hej Eva
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede forløbet som godt, og at vores dokumenter kunne hjælpe dig med tingene, du måske ikke havde tænkt på selv. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God fill back og rettelser og…

God fill back og rettelser og rådgivning uden problemer - godt

Hej Lars
Tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du var tilfreds med vores opfølgning, rettelser og rådgivning. Det betyder utrolig meget for os at kunne yde denne service. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Meget hjælpsomme

Hej Bettina
Tak for dit positive feedback! Vi er glade for at vide, at vi kunne være til hjælp. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt enkelt og hurtig levering

Nemt enkelt og hurtig levering. Er meget tilfreds

Hej Echart

Tusind tak for denne fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os. Din feedback betyder enormt meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Enkel opgave

Hej Lotte

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet det let og enkelt. Vi stræber efter at gøre det så simpelt som muligt for vores kunder. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt og lige til

Nemt og lige til, alt godt forklaret, hurtig ekspedition, meget troværdigt hjemmeside, god kontakt og opfølgning undervejs.

31 de mayo de 2026

Hej Michael

Tak skal du have for dine venlige ord. Vi er meget glade for, at vi kunne give dig en god oplevelse med hurtig ekspedition, troværdig service og god opfølgning. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Anmeldelse

Anbefalelsesværdig 👍

15 de agosto de 2026

Hej Mette-Marie

Tak for dine venlige ord og for at dele din positive oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og synes, vi er værd at anbefale. Du er altid velkommen igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.