Dokument 24 Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det kræver et overskud og at holde fokus på opgaven, når valget er at anvende og betale til Dokument 24 hjælpefunktion. Der er god vejledning at hente vejledning ved telefonisk kontakt. For det h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokument 24 er enkel og let at gå til. Der er udførlig vejledning hele vejen igennem. Vi valgte at betale for at I fik dokumenterne sendt til tinglysning. Også det var nemt. Indenfor 5 min havde vi mo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Mænd læser ikke vejledninger" Her er det en god ide at gøre det, den hjælper hele vejen. Både ved Dokument 24, men også når anmeldelse ved Tinglysningen skal foretages. Fik også en rigtig god tel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var rimeligt nemt at udfylde papirerne, men man skal lige huske at læse tingene et par gange for ikke at gå forkert i tingene. Huske at der er lidt lang ventetid til Notaren.

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. también en la categoría
  3. Secretario judicial
  4. Servicio de asistencia de pequeños reclamos

Sobre Dokument 24

Escrito por la empresa

Hos Dokument 24 kan du oprette juridiske dokumenter hurtigt og nemt, når som helst og til gennemsigtige priser

Vi har gjort det både enkelt og sikkert:

✔ Lav en Fremtidsfuldmagt

✔ Lav et Testamente

✔ Opret et Anpartselsskab (ApS)

Og mange flere se alle her

Ved at vælge Dokument 24 sparer du både tid og tusindvis af kroner på traditionelle advokatomkostninger

Gå til Dokument 24 Danmark

Gå till Dokument 24 Sverige

Har du brug for hjælp? Vores team står klar til at give dig gratis vejledning og support.

Juridiske dokumenter gjort enkle og trygge

Escrito por la empresa

Juridiske dokumenter for private og virksomheder
Dokument 24 hjælper private og virksomheder med at oprette juridiske dokumenter på en enkel og overskuelig måde. Via vores digitale platform kan man blandt andet oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og børnetestamente samt få hjælp til oprettelse og ændring af virksomheder, herunder ApS, enkeltmandsvirksomhed og holdingselskaber. Vores fokus er klarhed, juridisk korrekthed og personlig support. Kunden fortæller, hvad der ønskes – vi sørger for, at den juridiske del håndteres korrekt, så dokumenterne er gyldige og klar til brug.

100% Tilfreds eller pengene retur

14 dages fuld fortrydelsesret

Du får tilfredshedsgaranti, når du opretter dit dokument online. Hvis du ikke er tilfreds med dokumentet, får du dine penge tilbage.

Información de contacto

Fremtidsfuldmagt - Sikre din fremtid 🧡

Lav fremtidsfuldmagt trygt og sikkert - 5-8 spørgsmål - modtag straks!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1386 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alletiders ,var med mig hele vejen…

Alletiders ,var med mig hele vejen uanset hvad jeg ringede om. Tak for hjælpen 🤗

17 de septiembre de 2026
Opinión espontánea

Hej Marianne

Tak for dine venlige ord. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig hele vejen. Det betyder enormt meget at høre, at du var tilfreds med vores service. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var en behagelig og meget…

Der var en behagelig og meget fyldestgørende oplysning på telefonsamtalen med oplysning om, hvordan det foretages og hvad jeg selv efterfølgende skulle gøre.
Kan kun anbefales at tage kontakt for udfærdigelse af fremtidsfuldmagt og testamente.
Tilbagemelding på mail var meget fyldestgørende så der ikke var tvivl om forløbet. Meget professionelt og personligt udført.

11 de septiembre de 2026

Hej Heine

Tak for dine venlige ord. Vi er rigtig glad for, at du var tilfreds med vores telefonkonsultation og mailkontakt. Vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidsfuldmagt og testamente. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Jag har fått bra hjälp.

4 de septiembre de 2026

Respuesta de Dokument 24

Kära Nelli, tack för ditt omdöme.
Det var ett nöje att tillsammans ta fram dina dokument och vi är glada att du är nöjd med vår tjänst.

Varmt välkommen åter i framtiden!

Allt gott,
Dokument 24

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Information og aftalte tider var…

Information og aftalte tider var perfekte

4 de septiembre de 2026

Hej Henrik
Tak for de venlige ord. Vi er glade for, at informationen og de aftalte tider var som forventet. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med vores service.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

God opskrift, men samlet pris minus notar 450 kr

200% ekstra pris når tinglysning inkluderes.,( hvad de fleste nok gør)hvilket man ikke ligefrem skilter med

10 de septiembre de 2026

Hej Thomasen

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du syntes, at "opskriften" var god. Vedr. prisen for hjælp til registrering på tinglysning, så tager vi dette til efterretning og søger at kommunikere bedre herom.
Prisen for notaren er desværre en retsafgift, som alle skal betale uanset, hvem der opretter fremtidsfuldmagten.

Vi sætter pris på dine ord, det kan gøres os endnu bedre. Tak.

Det fungererede godt

Hej Erik

Tak for dit velfortjente 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores service har virket godt for dig. Dine ord betyder alt for os, og vi vil fortsætte med at levere den høje kvalitet, du har oplevet. Du er altid velkommen igen en anden gang

Enkelt och smidigt.

Enkelt och smidigt.
Bra bemötande.

Respuesta de Dokument 24

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du upplevde tjänsten som enkel och smidig och att du är nöjd med vårt bemötande.

Allt gott,
Dokument 24

Det var nemt og billigt

Hej Lars

Tak for dit fine review! Vi er glade for at høre, at det var nemt og billigt at bruge Dokument 24. Vi sætter pris på din tilbagemelding. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt og sikkert

Det var utrolig nemt at oprette. Også meget fin service ved telefonhjælp.

2 de septiembre de 2026

Hej Niels-Erik
Tak for dine venlige ord. Vi er glad for at høre, at det var nemt at komme i gang, og at du var tilfreds med vores telefonhjælp. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

Hej Anette
Tak, fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse! Vi er meget glade for, at du synes dokument24.dk er nemt og overskueligt. Det betyder rigtig meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Behagelig tone og stor hjælp

Jeg følte at der er den fornødne forståelse for at hjælpe ældre. I en tid hvor meget forandrer sig.
Tak for hjælpen.
Erik Elf

28 de agosto de 2026

Hej Erik

Tak for dit venlige ord og din flotte anmeldelse, Erik. Det glæder os enormt at høre, at vi har kunnet yde den hjælp, du havde brug for, og at vores tone har formået at ramme det rigtigt for dig. Netop det at kunne møde ældre mennesker med forståelse og respekt, er vigtig for os, og vi er taknemmelige for, at du delte denne erfaring. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Det var til at forstå

Det var til at forstå, let at betjene, hurtige meningsgivende svar

Hej Mette

Tak skal du have for denne fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at læse, at du fandt os let at forstå og brugervenlig. Det varmer vores hjerte, at vi kunne levere hurtige og meningsgivende svar. Du er altid velkommen igen en anden gang

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling

Hej Allan

Tak for dit positive review. Vi er taknemmelige for, at du var tilfreds med den hurtige og effektive håndtering af din ordre. Vi sætter stor pris på dit feedback. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Rigtig fin service

Rigtig fin service, hvor vi blev guided godt igennem testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Prisen er rigtig god og vi følte os helt trygge efter vejledning.

1 de septiembre de 2026

Hej Henriette
Tak for denne fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du følte dig tryg og godt vejledt gennem processen med testament, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Dit positive feedback betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er meget tilfreds med info i tlf

Er meget tilfreds med info i tlf.
Punkt 4.1 i handelsbetingelser oplyser at jeg har tegnet abonnement- men jeg kan ikke finde betalingsfrekvens nævnt nogen steder. Ikke tydeliggjort hvad jeg har betalt for - grund til 3 stj. - ellers til 5

Hej Connie

Tak for din positive feedback omkring vores telefonservice - det er vi glade for at høre.

Betalingsfrekvensen for dit abonnement er månedlig, og vi har straks opdateret vores betingelser, tak for det! Betalingen trækkes første gang på købtidspunktet og efterfølgende hver måned på samme dato som dit oprindelige køb.

Vi er kede af, at denne information ikke var klart nok angivet fra starten. Vi vil arbejde på at forbedre præsentationen af disse vigtige oplysninger for kommende kunder.
Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så snart vi havde problemer med…

Så snart vi havde problemer med fremtidsfuldmagten, hjalp l os videre

Hej Else
Tak for dine venlige ord. Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig videre med fremtidsfuldmagten og er taknemmelige for at du valgte Dokument 24. Du er altid velkommen igen en anden gang.

super nemt

super nemt, og det var også muligt bare at ringe til dem når der var spørgsmål

Hej
Tak for dine fine ord. Det glæder os enormt, at du oplevede processen som nem, og at du vidste, du kunne kontakte os ved spørgsmål. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Professionelt

Hurtig respons og dialog der kan forstås

30 de agosto de 2026

Hej Anette
Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vores tilgang, hurtige respons og klare kommunikation har fungeret godt for dig. Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger fra vores kunder. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var let forståeligt og nemt at gå…

Det var let forståeligt og nemt at gå til. Det er godt, at man kan spørge hvis der er nogle ting man er i tvivl om. Alt i alt en god oplevelse. 😊

31 de agosto de 2026

Hej Bente

Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive erfaring! Det glæder os enormt, at du fandt processen let forståelig og nemt at navigere. Vi værdsætter især, at du fremhæver muligheden for at stille spørgsmål – det er vigtigt for os, at kunderne føler sig understøttet hele vejen igennem. Din feedback betyder rigtig meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt at gå til

Nemt at gå til.
Bliver godt guidet i processen.

31 de agosto de 2026

Hej Else
Tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du fandt det nemt at navigere og at du blev godt guidet gennem processen. Dit feedback betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.