Dokument 24 Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det kræver et overskud og at holde fokus på opgaven, når valget er at anvende og betale til Dokument 24 hjælpefunktion. Der er god vejledning at hente vejledning ved telefonisk kontakt. For det h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokument 24 er enkel og let at gå til. Der er udførlig vejledning hele vejen igennem. Vi valgte at betale for at I fik dokumenterne sendt til tinglysning. Også det var nemt. Indenfor 5 min havde vi mo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Mænd læser ikke vejledninger" Her er det en god ide at gøre det, den hjælper hele vejen. Både ved Dokument 24, men også når anmeldelse ved Tinglysningen skal foretages. Fik også en rigtig god tel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var rimeligt nemt at udfylde papirerne, men man skal lige huske at læse tingene et par gange for ikke at gå forkert i tingene. Huske at der er lidt lang ventetid til Notaren.

Información sobre la empresa

1. Servicios legales
  2. también en la categoría
  3. Secretario judicial
  4. Servicio de asistencia de pequeños reclamos

Sobre Dokument 24

Escrito por la empresa

Hos Dokument 24 kan du oprette juridiske dokumenter hurtigt og nemt, når som helst og til gennemsigtige priser

Vi har gjort det både enkelt og sikkert:

✔ Lav en Fremtidsfuldmagt

✔ Lav et Testamente

✔ Opret et Anpartselsskab (ApS)

Og mange flere se alle her

Ved at vælge Dokument 24 sparer du både tid og tusindvis af kroner på traditionelle advokatomkostninger

Gå til Dokument 24 Danmark

Gå till Dokument 24 Sverige

Har du brug for hjælp? Vores team står klar til at give dig gratis vejledning og support.

Juridiske dokumenter gjort enkle og trygge

Escrito por la empresa

Juridiske dokumenter for private og virksomheder
Dokument 24 hjælper private og virksomheder med at oprette juridiske dokumenter på en enkel og overskuelig måde. Via vores digitale platform kan man blandt andet oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og børnetestamente samt få hjælp til oprettelse og ændring af virksomheder, herunder ApS, enkeltmandsvirksomhed og holdingselskaber. Vores fokus er klarhed, juridisk korrekthed og personlig support. Kunden fortæller, hvad der ønskes – vi sørger for, at den juridiske del håndteres korrekt, så dokumenterne er gyldige og klar til brug.

100% Tilfreds eller pengene retur

14 dages fuld fortrydelsesret

Du får tilfredshedsgaranti, når du opretter dit dokument online. Hvis du ikke er tilfreds med dokumentet, får du dine penge tilbage.

Información de contacto

Fremtidsfuldmagt - Sikre din fremtid 🧡

Lav fremtidsfuldmagt trygt og sikkert - 5-8 spørgsmål - modtag straks!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1386 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God service!

God service - ovenikøbet uden for kontortid

31 de agosto de 2026

Hej Martin

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at vores service lever op til dine forventninger - især at vi kan hjælpe selv uden for
normal kontortid. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er tilfreds med alle jeg haft med…

Jeg er tilfreds med alle jeg haft med at gøre, så som skrevet med og talt med.
Vh Ulla

30 de agosto de 2026

Hej Ulla

Tak for din positive vurdering, Ulla. Vi værdsætter dit feedback og er glade for at kunne levere den service, du forventer. Det
er motiverende at vide, at både vores skriftlige og mundtlige kommunikation har mødt dine forventninger.

Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er dejlig nemt med en fantastisk…

Er dejlig nemt med en fantastisk vejledning hvor selv eventuelle fejl ved tinglysning blev oplyst. Dejligt👍

6 de septiembre de 2026

Hej Kirsten

Tak skal du have for de venlige ord! Det glæder os enormt, at du finder vejledningen nyttig, og at vi kunne hjælpe dig selv når der opstår spørgsmål omkring tinglysningen. Du er altid velkommen igen en anden gang.

God vejledning

Nemt, god pris.

30 de agosto de 2026

Hej Helle

Tak for dit positive review! Vi er glade for, at du fandt vores vejledning hjælpsom og at du var tilfreds med prisen. Din
tilbagemelding betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang

Gennemtaenkt hjemmeside

Gennemtaenkt hjemmeside, nem at benytte og meget hjaelpsom

6 de septiembre de 2026

Hej Bent

Tak for dine venlige ord! Det glæder os enormt at høre, at vores hjemmeside er nem at benytte og har været meget hjælpsom for dig. Det er præcis det, vi stræber efter. Du er altid velkommen igen en anden gang.

mvh Doku,ment24

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god hjælp så selv en over 80 let…

Rigtig god hjælp så selv en over 80 let kunne få det klaret.
Dog skal man have en computer kan ikke gøres fra iphone

Hej Mogens

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din opgave. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Hurtig og nem betjening

Hej Birgitte

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Dit feedback betyder meget for os, og vi stræber efter at levere denne kvalitet hver gang. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt at lave

Hej Anette

Tak for dit positive anmeldelse! Vi er enormt glade for at høre, at du finder Dokument 24 nemt at bruge. Din feedback motiverer os til at blive ved med at give det bedste serviceniveau. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt at udføre

Nemt at udføre, rimelig pris.

28 de agosto de 2026

Hej Preben

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med dokument24.dk og finder vores service nem og til en rimelig pris. Din feedback betyder meget for os.

Du er altid velkommen igen en anden gang.

Hej Carsten
Tak for dit fine anmeldelse og for at vælge Dokument 24. Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som nem og hurtig til en fair pris. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Super betjening.

Meget venlig telefon betjening og stor toldmodighed med mine mange spørgsmål. Tak for det.

28 de agosto de 2026

Hej Birgitte
Tak for dine venlige ord. Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig, og vi sætter stor pris på din feedback. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Fin service.

Fin service.
Nem og let forstålig.

4 de septiembre de 2026

Hej Lene
Tak for dit venlige feedback. Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse og fandt vores service let at bruge. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var bestemt en god hjælp

Det var bestemt en god hjælp. Det hele kørte bare fra første klik

3 de septiembre de 2026

Hej Ellis
Tak for dit positive anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at alt fungerede fra første klik. Vi stræber altid efter at gøre processen så simpel og problemfri som muligt. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Very good experience

Very good experience

3 de septiembre de 2026

Hej Vijender
Tak skal du have for dine venlige ord. Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med Dokument 24. Det betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin og nemt at udfylde.

Super fin og nemt at udfylde.

26 de agosto de 2026

Hej Anette
Tak for dit positive feedback! Vi er meget glad for at høre, at du finder det nemt at bruge os. Din tilbagemelding betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Nemt og billigt

Nemt og billigt. God service

27 de agosto de 2026

Hej Bettina
Tak skal for din flotte anmeldelse. Vi glæder os enormt over, at du finder vores service god og priserne rimelige. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Meget tilfreds

Meget tilfreds

2 de septiembre de 2026

Hej Jørn
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du var meget tilfreds med din oplevelse, det betyder meget for os. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Venlig dame i telefonen

Venlig dame i telefonen

1 de septiembre de 2026

Hej Lise

Tak for dine venlige ord! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Du er altid velkommen igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og instruktivt at oprette

25 de agosto de 2026

Hej Betty

Tak for dine venlige ord og den flotte 5-stjernet anmeldelse. Vi er glade for, at du fandt det nemt og instruktivt at oprette dokumenter hos os. Det betyder meget, at vi kunne gøre processen så simpel og brugervenlig for dig. Du er altid velkommen igen en anden gang. **

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.