Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige ervaring bij Dolpierre! Vanaf het eerste moment werd ik super vriendelijk geholpen. Het personeel is niet alleen heel aardig en professioneel, maar denkt ook echt met je mee en n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10 ervaring, de mensen die er werken denken echt met je mee en zijn er niet om snel iets te verkopen. Je merkt echt dat het werk met passie wordt uitgevoerd en dat zie je terug in de kwaliteit van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Top service

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en ben met een grote glimlach weer weggegaan

4 de octubre de 2025
Logotipo de Dolpierre

Respuesta de Dolpierre

Bedankt voor uw positieve woorden! Het doet ons plezier dat u met een glimlach vertrok en tevreden bent over onze service.

Dolpierre

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 pakken in 3 kwartier. Grote Blij!!!!

Zaterdag liepen we binnen in almere en het stond er vol met bruidegommen. We maakten een afspraak voor vandaag woensdag. Wetend wat we ongeveer willen wat bij mijn jurk moest passen als ouders van de bruid waren we binnen een poep en een scheet klaar. 2 pakken voor een 4-daagse bruiloft. Helemaal blij. Dank heren. Voor meedenken en het h
Beschikbaar hebben van de ongewone maat die mijn man heeft. Kort en dik. Maar hij ziet er geweldig uit als hij zijn dochter gaat weggeven.
#dankbaar #blij #mooieprijs.

8 de octubre de 2025

Snelle reactie

Snelle reactie, denken mee in oplossingen, ruime assortiment. Ik ben goed geholpen.

29 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kwaliteit en service!

Ik heb 2 maten besteld, omdat ik niet wist welke maat mij het beste zou passen. De vakkundigen van Dolpierre hebben mij perfect advies gegeven, dus top service! Verder is de pak van geweldige kwaliteit!

29 de septiembre de 2025

Klantenservice is onberispelijk goed

Klantenservice is onberispelijk goed. Reageren zeer snel en geeft duidelijk advies. Tevens was de levering supersnel binnen. De pakken zelf zijn van een uitstekende kwaliteit en zitten als gegoten. Voor een mooie prijs een schitterend pak, zonder daarvoor een tweede hypotheek te hoeven afsluiten: Dolpierre ga zo door!

19 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn Smoking

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Dolpierre. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en je merkt dat er echt aandacht is voor de klant. Er wordt met je meegedacht, van stijl tot pasvorm, en dat maakt het hele proces heel persoonlijk. De service is vriendelijk, professioneel en snel, waardoor je met een goed gevoel de winkel uitgaat. Ik kan het absoluut aanraden om hier een pak of smoking te kopen – je krijgt niet alleen een mooi product, maar ook een fijne ervaring erbij.

11 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.