Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige ervaring bij Dolpierre! Vanaf het eerste moment werd ik super vriendelijk geholpen. Het personeel is niet alleen heel aardig en professioneel, maar denkt ook echt met je mee en n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

10/10 ervaring, de mensen die er werken denken echt met je mee en zijn er niet om snel iets te verkopen. Je merkt echt dat het werk met passie wordt uitgevoerd en dat zie je terug in de kwaliteit van... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Top service

Super tevreden met mijn aankoop! Prachtige pakken voor een mooie prijs, en de service was echt top. Goede tips en persoonlijk advies gekregen, waardoor ik meteen het juiste pak vond. Zeker een aanrader!”

18 de agosto de 2025

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Ik was direct verkocht bij het eerste pak die ik had gepast. Er werd meegedacht over onze trouwthema en welke stropdas daar het beste bij zou passen. Geen opdringerig gedoe om toch nog wat anders te passen of om snel een keuze te maken zodat je weggaat. Er word tijd voor je gemaakt om je zo tevreden mogelijk de deur uit te zien gaan. En de prijzen zijn ongelooflijk leuk :)

8 de agosto de 2025

Respuesta de Dolpierre

Wat een prachtige woorden, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat je direct het perfecte pak hebt gevonden en dat we samen hebben kunnen meedenken over jullie trouwthema. We vinden het belangrijk dat er tijd en rust is om de juiste keuze te maken, dus het is geweldig dat jij dat zo hebt ervaren. We wensen jullie alvast een schitterende trouwdag toe, en hopelijk straal je net zo als toen je bij ons in de showroom stond!

9 de agosto de 2025

Respuesta de Dolpierre

Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Top service

Met open armen ontvangen en ze waren hartstikke vriendelijk. Een top service!!

9 de agosto de 2025

Respuesta de Dolpierre

Geweldig dat je je zo hartelijk ontvangen voelde. Bedankt voor je review!

Team Dolpierre

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze zijn erg vriendelijk en geven advies…

Ze zijn erg vriendelijk en geven advies op maat. Zeker een aanrader!

30 de julio de 2025

Respuesta de Dolpierre

Geweldig om te horen dat je onze vriendelijkheid en advies waardeert. Dank voor de aanrader!

Ontzettend veel keuze

Ontzettend veel keuze. Goede kwaliteit. Veel maten. Veel kundigheid. Mooie ruime winkel. Goed geholpen. Echt een aanrader

30 de julio de 2025

Respuesta de Dolpierre

Fijn dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij Dolpierre. Dank voor je mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn perfecte trouwpak bij Dolpierre gevonden!

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een speciaal pak, en bij Dolpierre in Almere heb ik precies gevonden wat ik zocht. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en werd ik supergoed geholpen. De medewerkster heeft uitgebreid de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en gaven eerlijk advies over wat het beste bij mij paste.

Het resultaat: een trouwpak waar ik me fantastisch in voel – helemaal op maat en tot in de puntjes afgewerkt.

Een absolute aanrader voor iedereen die een bijzonder pak zoekt!

1 de agosto de 2025

Respuesta de Dolpierre

Wat bijzonder om te horen dat je bij Dolpierre Almere precies het trouwpak hebt gevonden dat je zocht! Fijn dat je je welkom voelde en dat ons team de tijd heeft genomen om je wensen te bespreken en eerlijk advies te geven. We zijn blij dat het resultaat een pak is waarin je je fantastisch voelt. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen. We wensen je een onvergetelijke bruiloft!

Team Dolpierre

Een hele fijne winkel

Vandaag een heel mooi pak gekocht,de verkoper was erg behulpzaam en kwam heel erg rustig over,geen haast,goede adviezen en een nette winkel.
Top.
Ga zeker weer terug.

27 de julio de 2025

Respuesta de Dolpierre

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent met je nieuwe pak. We zien je graag snel weer terug!

Dolpierre

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.