Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een Kauffmann Prinzessin 800 dekbed (tweedekans) gekocht. Waar ik eerst niet zo goed wist wat ik er van moest verwachten was ik echt uiterst verbaasd toen ik het dekbed ontving. Het is werkeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met de kussens voor mijn nieuwe bank! Had de variant met eendenveren gekozen in verschillende maten. De kussens zijn van goede kwaliteit, voelen comfortabel aan en ze behouden hun v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het kussen werd snel (gratis) geleverd. Ik heb de zachtste versie: Driekamer eendendons kussen Premium zacht. Ben er heel blij mee. Bij andere kussens leunt mijn hele zijkant van mijn gezicht op/ in h... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Super kussen😍

Super kussen😍 hij vormt helemaal naar je hoofd, heerlijk geslapen tot nu toe!

4 de enero de 2024

Respuesta de Donskussen.nl

Hi Sabine, wat goed om te horen. Bedankt voor het delen van je ervaring. Veel plezier met het super kussen :)

Fantastisch 100% donzen dekbed

Fantastisch 100% donzen dekbed. Ben er superblij mee. Heerlijk luchtig dekbed

5 de enero de 2024

Respuesta de Donskussen.nl

Hi Lida, wat fijn dat je zo blij bent. Daar worden wij ook weer blij van. Enorm bedankt voor je review. Fijne dag :)

Perfect kussen

Perfect kussen! Ken je de wintersport-kussens! Zo eentje, dus…

5 de enero de 2024

Respuesta de Donskussen.nl

Hi Robin, wat fijn dat je zo te spreken bent over het Driekamer eendendons Premium kussen. Veel plezier ermee :). Enorm bedankt voor je review!

Super fijn kussen

Super fijn kussen, ligt meteen comfortabel. Wij hebben er zelfs al 2 bijgekocht om in de caravan te leggen, zo fijn liggen ze. Goede ondersteuning in je nek en toch ook zacht.

4 de enero de 2024

Respuesta de Donskussen.nl

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn dat jullie er 2 hebben bijgekocht. Goed teken. Enorm bedankt voor je review :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Licht van gewicht en valt lekker om ons…

Licht van gewicht en valt lekker om ons heen en lekker warm geeft het. Eerst had ik een ander zwaar viel niet om ons heen.

3 de enero de 2024

Respuesta de Donskussen.nl

Wat fijn dat je zo tevreden bent met je dekbed. Bedankt voor het delen :)

Stevig dons kussen

Voorheen vaak twee zachte kussen gebruikt, deze keer een stevig kussen besteld. Kussens zelf slapen prima, echt een verbetering, ik raad iedereen dan ook aan om een keer te testen welk type kussen het best bij je past, en dit dan ergens te kopen. Donskussen.nl of anders, ervaring (3e bestelling) met donskussen was tot nu toe elke keer duur, maar elke keer goede kussens.

Aflevering was echter bagger. In December, dus de gewone 'U was wel thuis, dus het pakket gaat naar een postnl punt' ervaring. Kunnen kiezen voor een betrouwbaar bezorg bedrijf zou de ervaring beter maken.

22 de diciembre de 2023

Respuesta de Donskussen.nl

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je tevreden bent met de kussens :). De aflevering is in december bij PostNL helaas niet 100% perfect. Excuses daarvoor.

GOED MEEGEDACHT

GOED MEEGEDACHT EN ALTERNATIEF AANGEBODEN EN EEN KORTING IVM DE VERTRAGING EN HET NIET KUNNEN LEVEREN. EN FINANCIEL ACCURAAT AFGEHANDELD.

29 de noviembre de 2023

Respuesta de Donskussen.nl

Goedemorgen Joyce, bedankt voor je review. Fijn dat je het zo sportief opvat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering goed product.

Snelle levering goed product.
Wacht alleen op andere knoopjes.

7 de diciembre de 2023

Hi Monique,

Bedankt voor je mooie beoordeling. We sturen de knoopjes zo snel mogelijk na :)

Top kussen!

Een heel lekker kussen! Ik ben een buik/zijslaper en had vaker last van mijn schouder en nu niet meer! Het kussen is lekker dik maar zo gauw je gaat liggen vormt het kussen mooi om je hoofd heen! Ik raad het kussen echt aan!

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Donskussen.nl

Goedemorgen, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn dat je helemaal geen last meer van je schouders heb na aankoop van het kussen. Heel veel plezier ermee :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Annulering order, goede service!

Twee kussen besteld die helaas niet op tijd leverbaar waren voor sinterklaas avond. Daarom order geannuleerd, geld snel weer terug ontvangen en door het ongemak ook nog eens van de klantenservice twee kussenslopen ontvangen. Wat een waanzinnige service! Complimenten!!!

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Donskussen.nl

Goedemiddag, eerder heb ik via Trustpilot al orderinformatie opgevraagd. Ik kan je namelijk niet terugvinden. Wel wil ik je heel graag helpen om het op te lossen. Graag mailen naar koen@donskussen.nl

UPDATE:
Zoals besproken gaf je aan dat het kussen te laat word geleverd. Echter is de levertijd op de productpagina, afrekenpagina en in de bevestigingsmail aangegeven. Blijkbaar is het toch nog niet duidelijk genoeg. Excuses daarvoor. Ter compensatie stuurt de kussenpiet een klein cadeau.

Fijne dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mijn aankoop werd ik nog…

Na mijn aankoop werd ik nog geattendeerd op het feit dat warmteklasse 1 echt warm is en ik kreeg de mogelijkheid om het te veranderen.
Dit werd erg gewaardeerd!!

17 de noviembre de 2023

Goedemorgen mevrouw Laagland,

Wat leuk om te horen dat je dit zo waardeert. Heel veel plezier met je nieuwe dekbed. Enorm bedankt voor je review :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prijs/kwaliteit goed. Leveringsinformatie moet beter.

Vlotte levering van eigen merk 4 seizoenen dekbed. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Van de 2e bestelling van een all season ganzendons dekbed, geen eigen merk, werd een levertijd van 1-4 weken aangekondigd. Na bestelling bleek dat 7-27 werkdagen te zijn. Aanzienlijk langer dus. Wees dus zorgvuldig bij de informatie op de website.

11 de noviembre de 2023

Respuesta de Donskussen.nl

Hi Peter, fijn dat je zo tevreden bent met het dekbed. Niet voorradige producten hebben helaas soms een wat langere levertijd. Excuses daarvoor.

Diervriendelijk

Erg fijn kussen en dekbed gekocht. Goeie klantenservice en snelle verzending. Het dons is diervriendelijk en dat is belangrijk voor mij.

22 de noviembre de 2023

Hi Sabrina,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en verzending. We zien je graag nog eens terug :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.