Dorpel Shop BV Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Door grote aanvraag was een bepaalde dorpel uitverkocht. Werd netjes gebelt dat het een langere levertijd werd. Dorpels exact op maat geleverd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een dorpel met verschillende diktes links en rechts. Die moest tussen twee andere dorpels komen, dit is heel goed opgelost door twee nieuwe dorpels te leveren die heel goed passen waardoor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service! Snelle levering Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen 💪💪💪

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na de bestelling was een klein foutje met verkeerd geplande levering die er niet doorkwam, even een mailtje gestuurd en ik kreeg redelijk snel antwoord. Nadien werd alles keurig geleverd, alles is s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de piedra natural

Escrito por la empresa

Specialist in hoge kwaliteit Raamdorpels, stofdorpels, vensterbanken, gevelplinten en andere natuursteen producten. Dorpel Shop biedt de beste prijs in de markt. Met onze kwaliteitsstenen als Belgisch hardsteen, Grijs Graniet, Vietnam Black Graniet en Diep blauw hardsteen, geven we de finishing touch aan je woning. Raamdorpels op maat maken in onze eigen zagerij is onze specialiteit.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

884 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

295 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

mooie materialen, goede service

Duidelijke website, zelf afgehaald want bezorgen is aardig aan de prijs maar daar aan de zaak weer supervriendelijk geholpen en netjes voor mij ingeladen. Ook de maatvoering tot op de mm nauwkeurig!

12 de febrero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat je zo goed geholpen bent en dat alles nauwkeurig op maat was! Dit doet ons goed om te horen!

super bedrijf

snelle levering, goed verpakt, goede prijs, mooi product

7 de febrero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor deze mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling eenvoudig online…

De bestelling eenvoudig online geplaatst.
Bij afhalen stond alles klaar. Ik hoefde niet lang te wachten. En de man hielp mij vriendelijk mijn order in de aanhanger te leggen.
Bovendien is de prijs en kwaliteit verhouding zeer goed.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat alles klaarstond en dat je tevreden bent over de service en kwaliteit!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beter naar de plaatselijke grafsteen…

Beter naar de plaatselijke grafsteen maker gaan. Die maken vaak ook dorpels. Veel goedkopen en flexibeler.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review. Jammer om te zien dat je ons met 1 ster beoordeelt. Je hebt bij ons alleen proefstukjes besteld en mogelijk konden we niet aan de gewenste maatwerkafmetingen voldoen.

We hebben nog geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om te vragen wat er precies aan de hand is en of we je alsnog konden helpen, maar het opgegeven telefoonnummer bleek helaas niet te kloppen. Mocht je toch nog vragen hebben of als we met je mee kunnen kijken naar een oplossing, neem dan gerust contact met ons op.

makkelijk bestellen.

makkelijk bestellen.
snelle levering

28 de enero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Bedankt voor je review, fijn dat bestellen makkelijk was en de levering snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie en goede kwaliteit vensterbanken

Mooie en goede kwaliteit vensterbanken, scherpe prijs. Snel klaar en vriendelijk personeel. Zeker aan te raden en bestellen graag weer wanneer nodig.

22 de enero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Dankuwel voor deze mooie woorden.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

mooi product

mooi product, snel geleverd. Een dorpel bleek te kort (fabrieksfout), meteen de volgende dag een nieuwe.

24 de enero de 2026

Respuesta de Dorpel Shop BV

Foutje maken is menselijk, maar we hebben het snel opgelost. Bedankt voor uw review.

8 consejos para escribir buenas reseñas.