Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische bedrijf. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Zelf woon ik in Voorburg waar 20 sani-pruts zaken zitten dus met plezier anderhalf uur rijden. De uitgebreide prachtige showroom op zich... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe japandi badkamer. Vanaf het eerste bezoek aan de prachtige showroom wisten we: dit wordt het! De showroom is een bron van inspiratie, de sfeer, de material... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top zaak de douchezaak. Heel veel kennis en vriendelijke hulp. Denken met je mee en gewoon super zaak. Als je wat mooies wil voor je badkamer voor een kleine up date of hele nieuwe badkamer dan moet j... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ze communiceren niet naar je toe. Als je wil weten hoe het gaat met bezorging moet je zelf inniatief nemen. Ook op de dag van de bezorging was er miscommunicatie tussen de medewerkers waardoor de pe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Douchezaak.nl is dè website voor al uw sanitair benodigdheden voor een complete badkamer. Of het nou om douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, tegels of om accessoires voor in de badkamer gaat, bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve badkamerspullen. Weet u niet precies wat er komt kijken bij het inrichten van een badkamer of bekijkt u het sanitair liever fysiek in de showroom? Onze badkamerspecialisten hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies over het juiste product in uw situatie.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen terugbetaling ontvangen voor retour, niet te bereiken

Wij hebben hier een dure waskom gekocht voor onze badkamer. Bij aankomst van het product voldeed het niet aan onze verwachting, dus conform retourvoorwaarden netjes binnen de tijd en na goedkeuring van de retour het product geretourneerd. Nu een paar weken verder hebben we nog steeds niks van ze gehoord en zijn we niet terugbetaald. Op mailtjes reageren ze al weken niet en telefonisch zijn ze ook niet meer bereikbaar. Wij wachten nog steeds op ons geld…

2 de septiembre de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg vervelend moet zijn geweest dat je retour niet werd bevestigd en dat de terugbetaling uitbleef, terwijl contact toen niet mogelijk was. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om retouren snel en duidelijk af te handelen en klanten persoonlijk te helpen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laat je niet verblinden door de goedkope prijzen

Voorlopig geen goede ervaring met douchezaak.nl

2 weken verder en nog niets gehoord ivm levering (3-5 werkdagen volgens hun site bij bestelling). Zelf dan maar gemaild na een week en ze gingen het navragen bij de importeur (zelf niets op stock?). Dat was 6 dagen geleden. Op een nieuwe mail komt geen antwoord.

Ik dacht een goedkope oplossing gevonden te hebben, maar lijk bedrogen uit te komen.

29 de agosto de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je bestelling langer duurde dan verwacht en dat je geen reactie kreeg op je mails. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 werken wij met een nieuw team en een verbeterde klantenservice om bestellingen tijdig af te leveren en klanten persoonlijk te ondersteunen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Negatieve reviews kloppen helaas…maar in dit geval eind goed al goed

Update 2: Eerlijk is eerlijk, ze hebben uiteindelijk toch nog geleverd... omdat ik geen track en trace ontving belde ik toch nog maar een keer. Ik verwachtte er weinig van, maar kreeg zowaar iemand te spreken. Het bleek dat ze na een kleine maand (levertijd zou 1 a 2 dagen zijn voor 1 bestelling en. 3 tot 5 voor de tweede) toch tot levering waren overgegaan. Omdat wij niet thuis waren was het pakket bij een ups punt afgeleverd, waarvan wij dus nooit op de hoogte zijn gesteld.
Ik pas mijn review aan naar 3 sterren, maar eigenlijk zou het een onvoldoende moeten zijn. Ik zou hier ondanks de goede afloop toch niet nog een keer iets durven te bestellen.

Update 1: Klantenservice neemt ook niet meer op. Ze verzoeken klanten nu emails te sturen, maar ze reageren niet op de door mij verstuurde e-mails. Ik zou absoluut niet adviseren om hier iets te bestellen.
*****
Negatieve reviews kloppen helaas volledig. Levertijd 1 a 2 dagen, maar na 3 weken nog niets binnen en geen zicht op levering. Klantenservice is redelijk goed bereikbaar en toegegeven niet onaardig, maar je komt niet verder met ze. Steevast moeten ze nog wat vragen aan een collega en bellen met leveranciers enzovoorts. Ze beloven je in te lichten, maar doen dit niet. Lang verhaal kort: dit bedrijf heeft zijn zaakjes niet op orde en mijn advies zou dan ook zijn, kies eieren voor je geld. Ik overweeg nu te annuleren en hoop dat ik mijn geld retour zie. 2 sterren, tja had ook 1 ster kunnen zijn. Ergens nog de hoop dat ze gaan leveren..... wellicht tegen beter weten in.

29 de agosto de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je bestellingen veel langer duurden dan verwacht en dat contact toen moeilijk was. Het is goed om te horen dat de levering uiteindelijk is gelukt, maar we begrijpen dat de communicatie en onzekerheid veel stress hebben veroorzaakt. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om bestellingen tijdig en volledig af te leveren en klanten persoonlijk en snel te helpen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super slechte retourprocedure, vriendelijke klantenservice

Halverwege juli heb ik bij deze webshop toiletartikelen besteld die netjes verpakt en op tijd werden geleverd. Helaas vonden we de kwaliteit van de artikelen tegen vallen waardoor ik het pakket retour heb gestuurd. Hierover snel en goed contact gehad met de klantenservice. Tot zo ver gaat het prima, maar nu zijn we 4 weken verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Meerdere malen contact gehad met de vriendelijke klantenservice, maar elke keer afgescheept met vage redenen als: "mijn collega is er maandag weer en kijkt er dan naar", "de collega die hierover gaat is er helaas niet", "de financiële administratie is er woensdag", "ik bel u maandag terug". Vervolgens kon ik er zelf weer achteraan om navraag te doen. Overigens heb ik ook geen melding gehad dat de retour was ontvangen en het geld binnen X periode naar mij overgemaakt zou worden, hier moet je ook zelf achteraan. Dus wilt u wat bestellen bij deze webshop; doe alleen als u vooraf weet dat u geen artikelen retour hoeft te sturen. De (retour)processen zijn namelijk niet op orde in dit bedrijf! Arme klantenservice..

19 de agosto de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je retour niet tijdig werd verwerkt en dat je hier meerdere keren achteraan moest bellen en mailen, ondanks de vriendelijke klantenservice. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om retouren snel, duidelijk en persoonlijk af te handelen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen en klanten vertrouwen kunnen hebben in hun bestellingen.

Update 2:Op 24 juli een douchecabine

Vandaag contact gehad met Visa ICS, waarmee ik de cabine heb betaald. Situatie uitgelegd en via Visa ICS is betaling verzekerd. Zij gaan nu een betwisting opstarten.
Wordt vervolgd...........

14 de agosto de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg vervelend moet zijn geweest dat je betaling en levering niet soepel verliepen. De situatie waar je over schrijft speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 werken wij met een nieuw team en een vernieuwde klantenservice om bestellingen correct en tijdig af te handelen en klanten persoonlijk te ondersteunen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

5 juli een bestelling geplaatst…

5 juli een bestelling geplaatst factuurnummer 24404414 levertijd zou volgens de info op de site 2 weken zijn. Op 23 Juli maar eens een mailtje gestuurd, geen reactie. 26 Juli maar eens gebeld, lange tijd een muziekje gehoord. Nog maar eens gebeld en werd er vrijwel direct opgenomen, alleen niet echt iets wat ik hoopte te horen, uhm ja vreemd normaal weten we al veel meer, maar als goed is krijgen wij het in de week van 30 Juli binnen en zullen wij u ook die week bellen voor levering in de week van 5 Augustus. We zijn nu bijna 5 weken verder, zeker niet wat ik verwacht had.

8 augustus bestelling geannuleerd.

Hierbij bevestigen we dat u bestelling onder het nummer 000003359 is geannuleerd.

U kunt het geld binnen 7 werkdagen terug op uw rekening verwachten.
Mochten er vragen zijn, dan vernemen we dat graag.

Nu 26 augustus, nog steeds de centen niet terug.

Update 29-08-2024

Vandaag is het volledige bedrag terug gestort.

6 de agosto de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je bestelling zo lang duurde en dat de terugbetaling aanvankelijk uitbleef. Gelukkig is het bedrag uiteindelijk teruggestort. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om bestellingen en retouren tijdig en correct af te handelen en klanten persoonlijk en snel te helpen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen.

Verschrikkelijke klantenservice

1,5 uur in de auto gezeten naar de showroom omdat ik zelf graag zie waar ik mijn spullen koop.
Online een leuke aanbieding gezien voor het bad en het merk kranen wat we hadden gezien verkochten ze ook.
Aangekomen in de showroom netjes begroet en het des betreffende bad werd direct opgezocht in de loods zodat ze zeker wisten dat ze het nog hadden.

De kranen hadden ze niet in de showroom en omdat we ze toch graag in het echt wilde zien zijn wij naar een andere badkamerzaak 5 minuten bij hun vandaan gaan kijken naar de kleur van de kranen. Netjes aangegeven omdat deze zaak eerder dicht ging dat we dan even snel daar zouden kijken en weer terug zouden komen.

zo gezegd zo gedaan. het bad konden ze niet vinden maar ze zouden mij daar maandag over mailen.
Ik heb in de 7 dagen daarna 3 keer contact met ze opgezocht en kreeg maar geen duidelijk antwoord.

Vervolgens kreeg ik een bericht waar letterlijk in stond.
Goedemiddag, excuses voor de late reactie, helaas is het laatste bad net verkocht.

Ik ben 7 dagen bezig om contact met ze te krijgen ben daar in het filiaal geweest en ineens is het bad verkocht.

De oplossing van hun kant was het bad opnieuw bestellen maar dan met een korting van 25% en een levertijd van 6 weken.

Verschrikkelijke klantenservice vooral omdat het bad NOG STEEDS voor de aanbiedingsprijs op de website staat.

Ze zijn bij mij een flinke omzet mis gelopen aangezien we alles wat we wilde hebben ook bij deze winkel konden kopen maar nu zou ik er nog geen badstop meer kopen.

20 de julio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je meerdere pogingen moest doen om duidelijkheid te krijgen over de beschikbaarheid van het bad en dat het uiteindelijk al verkocht bleek. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om producten correct en op tijd beschikbaar te houden, duidelijke communicatie te bieden en klanten persoonlijk en snel te helpen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede klantenservice

De klantenservice is erg vriendelijk en weet goede oplossingen te geven. Bij een return is het product uiteindelijk zelfs door hun bezorgdienst gratis opgehaald! Het enige puntje van aandacht is dat het retourproces wat langer duurde dan verwacht.

31 de mayo de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat het retourproduct uiteindelijk netjes door onze bezorgdienst is opgehaald. We begrijpen dat het retourproces iets langer duurde dan verwacht en werken eraan om dit proces nog vlotter te laten verlopen.

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Ik had twee drukknoppen besteld welke ik wilde retourneren.Pas bij retouraanvraag zie je staan dat produkten tot een waarde van 50 euro niet geretourneerd mogen worden. Voordat ik de bestelling plaatste heb ik geklikt op de voorwaarden waar dit niet staat vermeld. Klik je op retourneren onderin dan zie je niets. Pas bij retouraanvraag staat dit vermeld en je klikt daar niet op als je gaat bestellen. Deze informatie moet duidelijk vermeld staan bij de voorwaarden of onder retourneren, niet pas bij retouraanvraag. Bovendien moeten online-aankopen volledig geretourneerd worden. Bij retouraanvraag ben je gedwongen op het vinkje te klikken dat je akkoord bent anders kan de retouraanvraag niet worden doorgestuurd. Kortom super misleidend. Op mail krijg je geen enkele reactie.

Update: misleidend antwoord gekregen dat ik de retourvoorwaarden niet goed heb begrepen, dan haak ik al af. Er staat namelijk bij de algemene voorwaarden niets over retourneren, ook als je op de term "retourneren" klikt stond er niets. Pas als je een retourverzoek doet, staat er pas dat er onder een bepaald bedrag geen retour mogelijk is! Kortom dit is geen zaak van niet goed begrijpen dit is een zaak van misleiding, je hebt de aankoop namelijk al gedaan en komt er pas bij een retiourverzoek achter dat het niet retourneerbaar is onder een bepaald bedrag. Als je een bestelling gaat plaatsen doe je toch geen retourverzoek, ofwel????

14 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Het spijt ons dat onze retourvoorwaarden voor u niet duidelijk waren. Kunt u uw ordernummer naar klantenservice@douchezaak.nl mailen? We willen dit graag voor u oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van Douchezaak. Afhankelijk was ik een beetje sceptisch omdat er ook de nodige negatieve recensies over het web zweven. Maar die argwaan bleek ongegrond. Een zeer vriendelijke oplossingsgerichte dame van de klantenservice aan de telefoon en een hele hartelijke meewerkende chauffeur-bezorger! De verwachting van de levertijd was aangegeven op de website en die is ook netjes nagekomen. Toen later bij het uitpakken mijn bad een kras en fabricagefout bleek te hebben, is er zeer snel een oplossing gekomen. Ik belde om 9 uur en rond etenstijd (18u) was een vervangend product geleverd en het beschadigde bad meegenomen. Dus alle lof voor douchezaak. Douchezaak: Topzaak!

25 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor uw complimenten over onze klantenservice en bezorging.

Als u in de toekomst nog iets nodig heeft voor uw badkamer, staan we graag weer voor u klaar!

Inloopdouche Redro besteld

Inloopdouche Redro besteld. Werd snel geleverd maar helaas ontbrak er een onderdeel. Klantenservice gebeld en binnen mum van tijd werd het nageleverd.
Goede en snelle service en werd vriendelijk te woord gestaan

21 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor de positieve feedback Alex! Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee geholpen wilt worden, staan we graag weer voor u klaar.

Douchezaak verwacht dat ik 3 weken thuis ga zitten wachten

Op 15 mei een product besteld met een levertijd van 3 weken. 14 juni contact opgenomen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Volgens Douchezaak zou die al bezorgd zijn. Ik heb a) nooit een verzendbevestiging gekregen en b) het product nooit gekregen. Onduidelijk is nu waar de bestelling is. Contact met klantenservice is zeer moeizaam en uiteindelijk besloten om de bestelling te annuleren. Via de mail eerst te horen gekregen dat dat niet mogelijk is, omdat het product al geleverd zou zijn - wat dus niet waar is. Uiteindelijk telefonisch toegezegd gekregen dat de bestelling geannuleerd zou worden. Inmiddels weer een week verder en nog altijd geen geld terug. Duidelijk een professionaliseringsslag nodig bij dit bedrijf. Uiteindelijk hetzelfde product bij Tegeldepot.nl besteld en de volgende dag geleverd zonder gezeur; zo kan het dus ook.

14 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ervaren met uw bestelling. Kunt u ons alstublieft het ordernummer doorgeven, zodat we dit direct voor u kunnen uitzoeken en dit zo snel mogelijk kunnen oplossen?

Uitstekende retourservice

Uitstekende retourservice. Na bezorging ontdekt dat de maatvoering niet past bij ons huidige wastafelmeubel. Na telefonisch overleg met de klantenservice konden wij de wastafel gewoon retour sturen.

26 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor uw positieve feedback! Mocht u in de toekomst weer sanitair nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Kies een ander bedrijf

Opzich lijkt het een prima bedrijf die best wel mee wil denken in oplossingen. Alleen als er staat dat items een levering hebben van 1 werkdag is dat niet waar. Daarnaast waren ze mijn volledige order kwijt wat erg raar is, maar goed, uiteindelijk opgelost dacht ik. Ik denk dat ik vervolgens nog wel 10 keer heb gebeld omdat spullen niet geleverd werden, ze zijn ontzettend slecht bereikbaar, beloven je terug te bellen maar doen dat gewoon weg niet. Na ontzettend veel gedoe heb ik uiteindelijk al mijn spullen gekregen. Hier besteld omdat ze simpelweg de goedkoopste waren, maar ik bestel hier nooit weer en betaal liever meer en dan een fatsoenlijke service. Bij alle andere zaken is het max 2 dagen en dan heb je het in huis. Soms zelfs nog dezelfde dag

17 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het erg frustrerend moet zijn geweest dat je bestelling meerdere keren vertraging had en dat contact toen moeilijk was, ondanks dat het uiteindelijk goed is opgelost. Deze situatie speelde vóór de overname van Douchezaak.nl door Romeyn Badkamers. Sinds de overname in 2025 zetten wij ons in om bestellingen tijdig en correct af te leveren, duidelijke communicatie te bieden en klanten persoonlijk te helpen, zodat dit soort situaties niet opnieuw voorkomen.

5 weken na online bestelling nog geen reactie van bedrijf

Na online bestelling van een badkamerspiegel (betaald met optie om af te halen) nooit meer iets vernomen. (we zijn inmiddels 5 weken verder)
Ik vrees dat ik aan de bak moet om het aankoopbedrag terug te krijgen.

15 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. Kunt u ons alstublieft het ordernummer naar klantenservice@douchezaak.nl mailen, zodat we dit direct voor u kunnen uitzoeken en oplossen?

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helaas heb ik ook geen goede ervaring…

Update: pas na twee weken gelukkig kreeg ik mijn geld terug.

Helaas heb ik ook geen goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb 2 bestelling geplaatst gelijk daarna 1 geannuleerd en tot heden heb ik geen terug betaling gekregen.
bestelling #000002628
Pas op ze betalen je niet terug een hele slechte bedrijf ze reageren ook niet op je telefoon of emails.

1 de junio de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met onze service. We gaan er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk recht te zetten en u te voorzien van een passende oplossing.

Bad-passen🛀

Na een telefoontje gister vandaag een zitbad mogen proberen in de showroom! Ik ben op zoek naar een zitbad, welke toch lekker ligt. Ivm mijn beperking is een groot ligbad geen optie en in de showroom kon ik het juiste model uitproberen. Erg aardig dat Lars zelf zijn hulp aanbood bij het in-en uitstappen.
Kortom; fijn geholpen en tevreden naar huis!

25 de mayo de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review!

Deskundig advies

Wij hadden een vraag over de douchewand. Jardi was heel vriendelijk en behulpzaam en kon ons goed verder helpen. Ook was het heel fijn dat hij nog even de handleiding kon sturen.

24 de mayo de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review!

Top service!

Goede en fijne service, ook snelle reactie via de mail. Levering is ook erg snel, Kortom top!

15 de mayo de 2024

Respuesta de Douchezaak

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.