Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische bedrijf. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel. Zelf woon ik in Voorburg waar 20 sani-pruts zaken zitten dus met plezier anderhalf uur rijden. De uitgebreide prachtige showroom op zich... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe japandi badkamer. Vanaf het eerste bezoek aan de prachtige showroom wisten we: dit wordt het! De showroom is een bron van inspiratie, de sfeer, de material... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top zaak de douchezaak. Heel veel kennis en vriendelijke hulp. Denken met je mee en gewoon super zaak. Als je wat mooies wil voor je badkamer voor een kleine up date of hele nieuwe badkamer dan moet j... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ze communiceren niet naar je toe. Als je wil weten hoe het gaat met bezorging moet je zelf inniatief nemen. Ook op de dag van de bezorging was er miscommunicatie tussen de medewerkers waardoor de pe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Douchezaak.nl is dè website voor al uw sanitair benodigdheden voor een complete badkamer. Of het nou om douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, tegels of om accessoires voor in de badkamer gaat, bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve badkamerspullen. Weet u niet precies wat er komt kijken bij het inrichten van een badkamer of bekijkt u het sanitair liever fysiek in de showroom? Onze badkamerspecialisten hebben jarenlange ervaring en geven u graag advies over het juiste product in uw situatie.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Lekke thermostaatkraan

De kraan begon te lekken, onderdelen voor reparatie werden keurig uit garantie opgestuurd.

2 de septiembre de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag heer, bedankt voor de mooie review. Fijn dat je zo goed bent geholpen.

goede service

goede service
snelle verzending
top prijs
snel reactie op mails
AANRAADER

21 de julio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag Jaap, fijn dat je zo goed geholpen bent. Veel plezier van je bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima bedrijf om een badkamer te kopen

Goed geadviseerd met betrekking tot het ontwerp van de badkamer. Goede prijzen. Kwaliteit van materialen. Alles op tijd geleverd

30 de junio de 2022

Respuesta de Douchezaak

Dag C, bedankt voor je mooie review. Veel plezier van je nieuwe badkamer.

goede snelle service

goede snelle service. Snel schakelen! Mooi werk

2 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag Kylian, fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met Douchezaak. Bedankt voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enthousiaste medewerkers die je graag…

Enthousiaste medewerkers die je graag willen helpen , medewerkers denk goed mee over de ideeën van de klanten . Mooie winkel + showroom.

26 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag Dave, bedankt voor de mooie review.

Top winkel!

Top winkel! Keurig op tijd geleverd, fijne klantenservice en prima prijzen. Niks op aan te merken!

16 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag Martijn, bedankt voor de mooie review.

Geweldig bedrijf

Fijne mensen, makkelijk te bereiken, goede service en maatwerk! Kortom, geweldig bedrijf!

26 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je Douchezaak als geweldig bestempelt. ^Team Douchezaak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf met eerlijke prijzen

Fijn bedrijf met eerlijke prijzen. Vandaag douche geïnstalleerd met mooi meubel en is mooier dan op de foto. Echte degelijke kwaliteit van Bruynzeel maar hebben er ook de keuken van

21 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Wat een complimenten, bedankt! Veel plezier met je nieuwe douche en meubel. ^Team Douchezaak

Valorada con 1 estrellas sobre 5

NIET AAN TE RADEN

Dit is geen bedrijf maar wen tussenpersoon die niets voor haar klanten doet. Afmetingen die niet kloppen, onbeschoft en onprofessioneel gedrag van haar leverancier en geen moeite doen om problemen te verhelpen of klanten de ondersteunen, ze hebben alleen de functie van: ophalen en verzenden van berichten.
Al met al niet aan te raden.

20 de junio de 2023

Respuesta de Douchezaak

Beste Ayman, we vinden het jammer dat het ontvangen product niet voldeed aan je wensen. We begrijpen dat de klacht afhandeling te wensen overliet en dit is dan ook intern besproken. Toch hopen we dat je douche inmiddels afgemaakt is en wensen je dan ook veel douche plezier. ^Team Douchezaak

Valorada con 1 estrellas sobre 5

pas op met dit bedrijf

pas op met dit bedrijf. Verzenden kapotte waar, doen hier dan bescherming overheen en als je dit niet binnen 24 uur opmerkt heb je pech gehad. Sporen dan ook nog aan om dit via je eigen verzekering te laten vergoeden en hierover te liegen...

3 de abril de 2023

Respuesta de Douchezaak

Dag Dave, er word vanuit ons nooit kapotte goederen geleverd. Dit is dan vanuit transport kapot gegaan. Als we je verder ergens mee kunnen helpen is onze klantenservice goed bereikbaar.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Doen wat toegezegd wordt, is niet de sterkste kant.

Uitgebreide ervaring opgedaan met Douchezaak rondom de volledige inbouw van een badkamer (toilet, bad, 2x douche, badmeubel met spiegel). Positief was het feit dat iedereen zonder uitzondering altijd vriendelijk bleef, geduldig, de koffie er lekker smaakte, ze een rustige/opgeruimde showroom hebben die voldoende biedt en als ze niet aan iets kunnen komen je de ruimte bieden dat elders te halen (in ons geval de tegels). Dat is heel wat, maar werd bij ons helaas overschaduwd door veel negativiteit. Gedurende het proces veel momenten van afstemming waarbij we de showroom bezochten, deels ook omdat afspraken om terug te bellen in de tussentijd structureel niet werden opgevolgd en we op deze manier wat meer vat hadden op het proces naast dat we overigens vaak het initiatief namen om dan zelf maar te bellen. Meer dan eens bleken bij een volgend bezoek afgesproken zaken niet geïmplementeerd; wat kennelijk niet enkel bij ons een probleem was, gezien we toch twee keer meemaakten dat klanten gedurende onze aanwezigheid in de showroom verhaal kwamen halen. Zelfs na aanspreken hierop van degene die het proces begeleide kwam wel een excuus, maar geen betering. De uiteindelijke levering was afgesproken in week 47 (zelfs op factuur vermeld), maar eind week 47 bleek bij contactname vanuit ons daartoe nog geen actie ondernomen te zijn waardoor levering een week te laat plaatsvond. Levering was qua inhoud wel volgens afspraken, maar de afspraken rondom betaling etc. werden niet nagekomen wat ons vervolgens een betaalherinnering opleverde. Gedurende de badkamerbouw bleken ondanks dat we zelf bij alle tegelposten (die al inclusief snijverlies zouden zijn berekend) minimaal 10% bijgerekend hadden, de wandtegels te krap berekend te zijn. Allemaal incidenten, die an sich geen ramp zijn maar gezien de structurele aard bij elkaar veel frustratie gaven.

Bij nabestellen van nog wat aanvullende zaken, werd e.e.a. in een mail verwoord. Hierop kreeg ik geen reactie, evenwel was de factuur van de nabestelling wel op tijd. De betaling onzerzijds zonder afdoende reactie wat mij betreft niet.

Ik wens ze bij Douchezaak het allerbeste. Maar in belang van hun klanten vooral ook dat ze op het vlak van 'doen wat (toe)gezegd wordt' wat meer aandacht gaan besteden of overwegen wat minder toe te zeggen.

Tot die tijd: mijn advies om als u het niet om het geld of de sport hoeft te doen, kies voor een volledige badkamer voor een andere/betere zaak.

19 de enero de 2022

Respuesta de Douchezaak

Dag J., Bedankt voor je eerlijke review. Bij Douchezaak is open en transparante communicatie waar we voor staan. We hebben de verbeterpunten serieus opgepakt en zijn hiermee aan de gang gegaan. Nogmaals bedankt voor de uitgebreide review.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.