Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de dispositivos electrónicos
  2. Tienda de celulares
  3. Tienda de accesorios para computadoras
  4. Tienda de informática

Sobre Dustin Norge

Escrito por la empresa

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux

Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 255 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner.

Dustin har omtrent 2400 ansatte som brenner for og tror på teknologi og mulighetene det gir.

Selskapet har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Venter fortsatt på at varene skal…

Venter fortsatt på at varene skal komme. Har ikke registrert at det er kommet til Bring enda

16 de octubre de 2025

Hei Norvall,

Takk for din tilbakemelding.
Beklager at det har oppstått forsinkelser på ordren deres.
Jeg har undersøkt saken din og ser at det har nå løst seg.

Ta gjerne kontakt med oss på enten chat, telefon eller e-post dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

Litt treg nettside

Nettsiden var treg når jeg la inn bestillingen, men utenom dette så var det en bra kjøpsopplevelse.

2 de octubre de 2025

Hei Ingvar,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Discounted product they cannot supply

They are selling products with discount that they cannot supply, useless commercial webshop clickbait.

21 de octubre de 2025

Hi,

Thank you for your feedback.
Sorry to hear that the product you wanted to order is not in stock. It can of course be that the item was sold out fast.

Please feel free to contact us by phone or email if there is anything we can help you with or if you have any questions about your order.

Have a nice day!

Kind regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dustin er en av de bedre nettbutikker

Har handlet med dustin og dustinhome i årevis. Aldri noe tull. Oppdatering på ting som ikke er på lager. Rydder opp fort ved feilbestilling osv. Kommer ofte tilbake selv om prisen ikke alltid er den beste, men ofte innafor femtilappen andre steder.

20 de octubre de 2025

Hei Kjetil,

Takk for din fine tilbakemelding!
Hyggelig å høre at du er fornøyd med Dustin.

Rask levering.

10 de octubre de 2025

Hei,

Rask levering

Rask levering, godt utvalg. Men kunne gjerne hatt litt mer informasjon om enkelt produkter. Alt i alt topp butikk

17 de octubre de 2025

Hei Stian,

Rask levering

Rask levering. Riktig produkt.

6 de octubre de 2025

Hei Kenneth,

Takk for din tilbakemelding.
Hyggelig å høre at du er fornøyd med leveringen hos oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utrolig bra kundeservice før og ikke…

Utrolig bra kundeservice før og ikke minst under selve kjøpsprosessen. I tillegg var Dustin hjelpesomme med å finne alternativer til det vi ønsket oss.

1 de octubre de 2025

Hei Kim-Andre,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen ble levert dagen etter!

7 de octubre de 2025

Hei,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveransen er ikke mottatt og når jeg…

Leveransen er ikke mottatt og når jeg går på sporingsnummer ligger pakken i Nordkisa uten noen melding. Min adr. er 2022 Gjerdrum.
Vet ikke når den ankommer min adresse ,men regner med at dere som leverandør ordner dette a.s.a.p.

16 de octubre de 2025

Hei Stig,

Takk for din tilbakemelding.
Her må jeg be deg ta kontakt med vår kundeservice på enten tlf, chat eller mail. Så får vi undersøkt dette nærmere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris og rask levering.

Bra pris og rask levering.

Hei Trygve,

Tusen takk for din flotte anmeldelse og fem stjerner!
Så hyggelig å høre at leveringen kom raskt fram.

Veldig greie og solide

Veldig greie og solide! Lett å kommunisere finner løsninger raskt

Hei Julia,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stabil og pålitelig leverandør gjennom mange år

Jeg har vært kunde hos Dustin i mange år, både privat og gjennom jobb, og opplevelsen har alltid vært positiv. Nettsiden er oversiktlig, utvalget bredt, og prisene konkurransedyktige. Levering skjer raskt og presist, og kundeservicen er hjelpsom når det trengs – både ved spørsmål og i forbindelse med garantisaker.

Det jeg setter mest pris på er at Dustin fremstår som en stabil og seriøs leverandør som man kan stole på over tid. Når man handler utstyr og løsninger som skal brukes i mange år fremover, betyr den tryggheten mye.

Anbefales til alle som ønsker en solid samarbeidspartner for IT-produkter og tilbehør.

Hei Espen,
Tusen takk for din flotte anmeldelse og fem stjerner!

Så hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser når du har handlet hos oss. Jeg sender din fine tilbakemelding videre til mine kolleger på kundeservice. 🙂

Vi ønsker deg en riktig fin dag og hjertelig velkommen tilbake!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Litt treg start på på sende pakken…

Litt treg start på på sende pakken første døgnet, men etter det, gikk det greit raskt...

18 de septiembre de 2025

Hei Terje,
Takk for din anmeldelse og tilbakemelding!
Vi håper du blir fornøyd med kjøpet ditt.🙂
Vi ønsker deg en riktig fin dag og velkommen tilbake!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget raskt og godt levert

18 de septiembre de 2025

Hei Arild,

Tusen takk for din flotte anmeldelse og fem stjerner!
Så hyggelig å høre at leveringen kom raskt fram. 🙂

Kjapt enkelt og billig.

5 de septiembre de 2025

Hei Jan Egil,

Kjapp levering

Kjapp levering, bra pris og bra produkt!

12 de septiembre de 2025

Hei Mikael,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.